grp Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2004 Συγχαρητηρια σε οσους φτιαξαν αυτο το φορουμ!!!Ελπίζω σε αυτό το topic να συναντηθούμε όλοι οι νέοι στο χώρο και οι παλιοί να μας δίνουν τα φώτα τους...Στο ψητό:Έχω τα εξής:- Athlon XP 2800 Barton- MSI K7N2D-L- 512 DDR KINGSTON (3 CAS latency - 2x256 σε dual channel mode)To overclocking μου έχει ως εξής:- Multiplier: x12.5- FSB: 185- CPU vCore: 1.8V- MEM Voltage: 2.6V- MEM Ratio: 1:1To μηχάνημα φαίνεται να δουλέυει καλά στα 2.3GHz περίπου, ωστόσο έχω ορισμένα προβλήματα στα οποία θα ήθελα βοήθεια:1. Ο υπολογιστής δεν ξεκινάει όταν τον ανάβω. Η λύση είναι να πατήσω το reset, οπότε ξεκινάει κανονικά στην υπερχρονισμένη ταχύτητα και από κει και πέρα δουλεύει μια χαρα.2. Η θερμοκρασία της CPU φτάνει τους 60-63 βαθμούς σύμφωνα με το ΜΒΜ5. Έχω το μαμίσιο cooler της ΑΜD. Ξέρω ότι με ένα καλό ανεμιστηράκι θα πέσει, αυτό όμως που ρωτώ είναι αν σε αυτή τη θερμοκρασία μπορεί να δημιουργηθέι πρόβλημα στον επεξεργαστή.3. Μήπως η vCore είναι πολύ στα 1.8V;4. Είναι καλύτερα να κρατάω σταθερό τον πολλαπλασιαστή και να παίζω με το FSB η να τον αλλάξω και αυτόν;Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 χμ...καλώς ήρθες στο κλαμπ 1)Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά και ο Ρ4 του πα΄τερα μου με MSI 845Max2 κάνει ακριβώς το ίδιο......το λόγο ακόμα δεν τον έχω μάθει... 2)60-63 με το μαμήσιο και 1,8 τάση δεν είναι άσχημα αλλά καλό είναι να είναι κάτω από 60 βαθμούς η θερμοκρασία σε πλήρη φόρτο του επεξεργαστή.... 3)Δεν είναι πολύ...είναι μέσα στα λογικα πλαίσια.... 4)Καλύτερα θα είναι να αυξάνεις το FSB και να κατεβάζεις το multi..... Πάντως αφού έχεις φτάσει αυτά τα mhz με αυτήν την μητρική είσαι πολύ τυχερός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.