DarkSaga Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2011 έχετε πειραματιστεί χρησιμοποιήσει ποτέ το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό των συσκευών σας?και αν ναι με ποιο πρόγραμμα?έκανα μια προσπάθεια με εικόνα σε TDK δισκάκι και μου βγήκε πολύ αχνό το αποτέλεσμα, sure thing εφαρμογή, best contrast επιλογή.έγραψα και με το free tool από lightscribe ένα μικρό tribal στεφάνι και δυο ονόματα, δεν υποστηρίζει εικόνες βγήκε πολύ πιο μαύρο/έντονο το αποτέλεσμα. πρέπει μήπως να μετατρέψω μόνος μου την εικόνα σε b/w, καθαρό άσπρο μαύρο για να φανεί οκ το αποτέλεσμα?θα ξανακάνω το τεστ και θα ποστάρω και εικόνες. έχεις κανείς τίποτα να προσθέσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Νοέμβριος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Εγω οταν ασχοληθηκα για λιγο, εκανα 3 περασματα σε καθε δισκακι για να βγει οπως ηθελα.Εγγραφεας Sony και προγραμματα- Nero και το επισημο Lightscribe Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 21, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 όταν λες 3 περάσματα τι εννοείς?μπορεί να ευθυγραμμίσει τα σχέδια αυτόματα και να ενισχύσει το "κάψιμο" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolojo Νοέμβριος 21, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Εγώ με ένα sony dvd-rw με lightscribe έχω κάνει δοκιμές με διάφορα cd/dvd για lightscribe με τα προγράμματα που έχει το lightscribe.com και για windows και για linux και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.Όσο για εικόνες πρέπει να χρησιμοποιήσεις είτε το template laberer είτε το design center για να βάλεις γιατί το simple laberer είναι μόνο για γράμματα και κάτι tribals. Επίσης για να μη σου φαίνονται αχνά πρέπει α)να βάλεις το πιο σκούρο και ας σου λέει ότι και καλά αυτό κρατά λιγότερο καιρό και β)πρέπει να διαλέξεις προσεκτικά το χρώμα του cd/dvd που θα βάλεις για εκτύπωση. Δηλαδή θα πρέπει να του πεις αν είναι χρυσό ή ασημένιο ή κόκκινο και σίγουρα να προσέξεις τη διαφορά ανάμεσα σε χρυσό και κίτρινο μιας και μοιάζουν. Το να του πεις το σωστό χρώμα του δίσκου που έβαλες είναι πολύ σημαντικό και επιρεάζει την εκτύπωση τόσο όσο η επιλεγμένη ανάλυση/ποιότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 21, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 δεν είδα πουθενά τέτοια πληροφορία επιλογή περι χρώματος δίσκου. θα τσεκάρω το template labeler και design center υποθέτω οτι αυτά είχαν την επιλογή. ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolojo Νοέμβριος 23, 2011 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2011 Μπορεί δεν θυμάμαι κίολας μη σου πω και ψέματα.Πάντως δοκίμασε τα άλλα progs και αν είναι πες μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Νοέμβριος 23, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2011 όταν λες 3 περάσματα τι εννοείς?μπορεί να ευθυγραμμίσει τα σχέδια αυτόματα και να ενισχύσει το "κάψιμο" ?Ναι, το καις 3 φορες.Πανω στο ιδιο σημειο το καιει απο μονο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Νοέμβριος 23, 2011 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2011 δεν είδα πουθενά τέτοια πληροφορία επιλογή περι χρώματος δίσκου. θα τσεκάρω το template labeler και design center υποθέτω οτι αυτά είχαν την επιλογή. ε? Δες τι εννοεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Νοέμβριος 24, 2011 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Εκει που λεει αντιτυπα, βαζεις τον αριθμο 3 και μολις πεταει εξω το δισκακι το ξαναβαζεις μεσα.Βεβεαια εχω αρκετο καιρο να ασχοληθω.Ετσι εκανα εγω για να εκτυπωνονται πιο εντονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 24, 2011 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Αυτό είναι από το 2007. Το έκανα με Nero νομίζω, με βέλτιστη ποιότητα. Δεν είχα πειράξει κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolojo Νοέμβριος 24, 2011 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Δες τι εννοείΑκριβώς αυτό εννοούσα ευχαριστώ,δεν έχω win για να σου το έδειχνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Νοέμβριος 24, 2011 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Ρε παιδιά,για να καταλάβω και εγώ κάτι, απο την κάτω μεριά το "ζωγραφιζει" το cd?Eκεί που γράφει κιόλας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 24, 2011 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Οχι, το γυρίζεις τούμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Νοέμβριος 24, 2011 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Εκεί δεν έχει συνήθως γράμματα όπως TDK 4.7gb και μπλα μπλα μπλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 24, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 τα δισκάκια που καίγονται με Lightscribe έχουν ειδική επίστρωση, δεν βάζεις όποιο να ναι και το γράφεις σα να λέμε printable surface Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.