psyber Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2011 παιδιά έχει κανείς αγοράσει αυτό:COOLERMASTER RR-ACC-1366-GP LGA1366 SOCKET RETENTION BRACKET SET - - E-SHOP.GR να μου πει τις αν είναι m3 ή μ4 οι βίδες του για να δώ αν μπορώ να το βάλω για backplate στο heatkiller; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Τι είναι τα Μ3/4 ;Εγώ πάντως είχα αγοράσει αυτό το οποίο με βόλεψε σε πολλές πατέντες και είναι αρκετά πιό ευέλικτο από το σκέτο 1366. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Νοέμβριος 21, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 φίλε δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά δεν θα χρησιμοποιηθεί με ψύκτρα της cm αλλά θέλω backplate για ένα waterblock που δεν έχει. θεωρείς ότι αυτό θα κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 22, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 Ναι, εγώ το έχω χρησιμοποιήσει σε 3 διαφορετικά blocks. Αυτός ήταν και ο βασικότερος λόγος που το πήρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 22, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 Ηλια ηρθε το backplate εαν σε φερει ο δρομος μου λες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Νοέμβριος 23, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2011 το κρατάς Γιώργο θα περάσω σύντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιανουάριος 6, 2017 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2017 Καλή χρονιά! Για να μην αλλάζω θέμα. έχω μητρικη socket 2011 (rampage iv extreme) και το heatkiller v3.0. Θα είχε νόημα να χρησιμοποιήσω το παρακάτω kit για ακριβεστερη εγκατάσταση του block? http://www.e-shop.gr/ek-water-blocks-ek-supremacy-evo-precisemount-nickel-p-PER.814497 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιανουάριος 10, 2017 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2017 On 1/6/2017 at 4:21 ΜΜ, το μέλος psyber έγραψε: Καλή χρονιά! Για να μην αλλάζω θέμα. έχω μητρικη socket 2011 (rampage iv extreme) και το heatkiller v3.0. Θα είχε νόημα να χρησιμοποιήσω το παρακάτω kit για ακριβεστερη εγκατάσταση του block? EK Water Blocks Ek-supremacy EVO Precisemount Nickel - Υδροψυξη (PER.814497) Ρώτησα και τις δύο εταιρίες μέσω email. Η Ek απάντησε ότι δεν γνωρίζει τις διαστάσεις του heatkiller και έτσι δεν μου προτείνει κάτι τέτοιο και η Watercool είπε ότι δεν είναι συμβατά μεταξύ τους. Γράφω την απάντηση μήπως κάποιος στο μέλλον έχει ανάλογη απορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts