Jump to content

Έχετε κάποιο μουσικό όργανο; Αν ναι τι;

Makis Hourdakis

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Μια χειροποίητη Stratocaster, μια Squier Telecaster και μια κλασσική Alhabra. Κάποια στιγμή θέλω να πάρω κι ένα μπάσσο και αργότερα πλήκτρα, αλλά ας μάθω πρώτα να παίζω καλά κιθάρα..

Αρχική απάντηση από jdrogas

Καλοριζικη και καλα σολαρισματα ελπιζω σε σενα να πιασει τοπο.

Ευχαριστώ. Πιστεύω οτι θα πιάσει τόπο μιας και θα αρχίσω αυτές τις μέρες μαθήματα ηλεκτρικής και ήδη έχω αρχίσει να πειραματίζομαι. Πάντως μην ανησυχείς, την προσέχω.

• 1 year later...

Αρμόνιο casio, ακορντεόν (δεν θυμαμαι μαρκα, που να τρεχω στην αποθηκη βραδιάτικα), φλάουτο berhnringer (καπως ετσι), κλασικη κιθάρα aria, ηλεκτρική http://www.thomann.de/thoiw2_artikel-179228.html αυτη εδω και ενισχυτή http://www.thomann.de/thoiw2_line6_spider_ii_30_prodinfo.html . Α, κ ενα μεταλλοφωνο.

και εγω εχω 2 κιθαρες πλεον στην σοφιτα οπου περναω και τον ποιο πολυ χρονο μου (το εχω σαν 2 δωματιο μου με τα πσ μεσα..

την μια την εχω κανει φοτιστικο γιατι ηταν ξενερα ετσι απλα μονη της με μια λαμπα μεσα της και την αλλη που και που την παιζω...

νο1 μπορειτε να δειτε μεσα της την πρασινι λαμπα..

image322vx.th.jpg

νο2 χωρις σχολια.

image335ci.th.jpg

Ρε πού το ξεθάψατε το thread; :p Εγώ λοιπόν να προσθέσω στη λίστα μια 12χορδη ακουστική Cort CJ3-12 + προενισχυτή B-Band A4.2 και τον κρύσταλλό του. Ευελπιστώ να προστεθεί σύντομα και κάψα... :)

Όσο για την stratocaster του jdrogas, μάλλον δεν έπιασε και φοβερό τόπο μιας και ούτε εγώ την πολυβρίσκω τελικά τόσο με τα γκάζια όσο με τα ακουστικά κομμάτια... ;)

Λοιπόν, εγώ έχω 2 βιολιά, ένα Roland Fantom-S, Gem WS1D workstation, μια μάπα ακουστική κιθάρα, ένα μπουζούκι και κάτι άλλα (ξυλόφωνα, μεταλλόφωνα, ντέφια, κλαρίνο, φλάουτο...)

• 2 weeks later...

Στην Γ γυμνασίου έμαθα κιθάρα. Μου άρεσε αρκετα. Θυμάμαι οτι είχα μαζέψει αρκετές ταμπλατούρες και ακοπανιαμέντα απο διάφορα ελληνικά sites ,τα οποία τα φωτοτυπούσα και τα κρατούσα μαζί μου (αυτο σιγά-σιγα έγινε λίγο άβολο γιατί το ντοσίε που είχα γέμισε και ήταν βαρύ κατα τη μεταφορά... Ακόμα το έχω). Τελικά η όλη ιστορία της κιθάρας συνεχίστηκε για κανένα χρόνο. Υστερα ήρθαν οι πανελλαδικές στη Β Λυκείου και έτσι ο χρόνος σιγά-σιγα μειώθηκε.

Στην Γ Λυκείου η κλασσική κιθάρα επέστρεψε στην δερμάτινη θήκη της και μέχρι σήμερα (που είμαι δευτεροετής φοιτητής) οι φορές που έχει βγεί από εκεί είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.