Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 23, 2004 Author #61 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 Για κάντε μια μεταγραφή! Την Stratocaster του jdrogas του την πήρα (και πάλι thanks:T: ) και είναι πολύ ωραία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Σεπτέμβριος 23, 2004 #62 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 Καλοριζικη και καλα σολαρισματα ελπιζω σε σενα να πιασει τοπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna51 Σεπτέμβριος 23, 2004 #63 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 Μια χειροποίητη Stratocaster, μια Squier Telecaster και μια κλασσική Alhabra. Κάποια στιγμή θέλω να πάρω κι ένα μπάσσο και αργότερα πλήκτρα, αλλά ας μάθω πρώτα να παίζω καλά κιθάρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #64 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Η γνώμη μου είναι να μην μπλέκεις μεταξύ τους άσχετα όργανα. Επικεντρόσου στην κιθάρα και στο μπάσο ωστε να τα παίζεις στα δάχτυλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #65 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από jdrogas Καλοριζικη και καλα σολαρισματα ελπιζω σε σενα να πιασει τοπο. Ευχαριστώ. Πιστεύω οτι θα πιάσει τόπο μιας και θα αρχίσω αυτές τις μέρες μαθήματα ηλεκτρικής και ήδη έχω αρχίσει να πειραματίζομαι. Πάντως μην ανησυχείς, την προσέχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 7, 2006 #66 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Αρμόνιο casio, ακορντεόν (δεν θυμαμαι μαρκα, που να τρεχω στην αποθηκη βραδιάτικα), φλάουτο berhnringer (καπως ετσι), κλασικη κιθάρα aria, ηλεκτρική http://www.thomann.de/thoiw2_artikel-179228.html αυτη εδω και ενισχυτή http://www.thomann.de/thoiw2_line6_spider_ii_30_prodinfo.html . Α, κ ενα μεταλλοφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Φεβρουάριος 8, 2006 #67 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 και εγω εχω 2 κιθαρες πλεον στην σοφιτα οπου περναω και τον ποιο πολυ χρονο μου (το εχω σαν 2 δωματιο μου με τα πσ μεσα.. την μια την εχω κανει φοτιστικο γιατι ηταν ξενερα ετσι απλα μονη της με μια λαμπα μεσα της και την αλλη που και που την παιζω... νο1 μπορειτε να δειτε μεσα της την πρασινι λαμπα.. νο2 χωρις σχολια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioptra999 Φεβρουάριος 8, 2006 #68 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 παίζω αρμόνιο εδω και πολλα χρόνια...και έκανα μαθημα για πιάνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 8, 2006 Author #69 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 Ρε πού το ξεθάψατε το thread; Εγώ λοιπόν να προσθέσω στη λίστα μια 12χορδη ακουστική Cort CJ3-12 + προενισχυτή B-Band A4.2 και τον κρύσταλλό του. Ευελπιστώ να προστεθεί σύντομα και κάψα... Όσο για την stratocaster του jdrogas, μάλλον δεν έπιασε και φοβερό τόπο μιας και ούτε εγώ την πολυβρίσκω τελικά τόσο με τα γκάζια όσο με τα ακουστικά κομμάτια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Φεβρουάριος 8, 2006 #70 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 Λοιπόν, εγώ έχω 2 βιολιά, ένα Roland Fantom-S, Gem WS1D workstation, μια μάπα ακουστική κιθάρα, ένα μπουζούκι και κάτι άλλα (ξυλόφωνα, μεταλλόφωνα, ντέφια, κλαρίνο, φλάουτο...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Φεβρουάριος 8, 2006 #71 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 Μια ηλεκτρικη κιθαρα yamaha......και μια φλογερα απο περσι :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 8, 2006 #72 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από x-treme ένα Roland Fantom-S, keyboard? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaman327 Φεβρουάριος 23, 2006 #73 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Τύμπανα Pearl Forum series. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι λένε οι γείτονες όταν παίζω. Σε λίγο καιρό θα έχω και ένα διπέταλο DW 5002:D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Φεβρουάριος 24, 2006 #74 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris keyboard? Α, καλά! Τώρα το είδα... Ναι, keyboard... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 26, 2006 #75 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2006 Eγω εχω ενα βιολι Paesold(PA 804) για το οποιο εσκασα 1800 ευρωπουλα. Αξιζε ομως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arielis Φεβρουάριος 26, 2006 #76 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2006 Στην Γ γυμνασίου έμαθα κιθάρα. Μου άρεσε αρκετα. Θυμάμαι οτι είχα μαζέψει αρκετές ταμπλατούρες και ακοπανιαμέντα απο διάφορα ελληνικά sites ,τα οποία τα φωτοτυπούσα και τα κρατούσα μαζί μου (αυτο σιγά-σιγα έγινε λίγο άβολο γιατί το ντοσίε που είχα γέμισε και ήταν βαρύ κατα τη μεταφορά... Ακόμα το έχω). Τελικά η όλη ιστορία της κιθάρας συνεχίστηκε για κανένα χρόνο. Υστερα ήρθαν οι πανελλαδικές στη Β Λυκείου και έτσι ο χρόνος σιγά-σιγα μειώθηκε. Στην Γ Λυκείου η κλασσική κιθάρα επέστρεψε στην δερμάτινη θήκη της και μέχρι σήμερα (που είμαι δευτεροετής φοιτητής) οι φορές που έχει βγεί από εκεί είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.