Jump to content

Ερωτηση για word...

kostas77733

Recommended Posts

Μια ερωτηση παιδες..Θελω να μου πειτε, αν γινετε πως γινετε, σε αρχειο word να εχω "κλειδωμενα" το περισσοτερο κειμενο και να με αφηνει να τροποποιω συγκεκριμενα κομματια απο το word αρχειο...και να πηγαινω απο το ενα στο αλλο με πχ tab η με βελακι...Γινετε αυτο?

για να καταλαβετε καλυτερα..εχω καποια αρχεια word που το μονο που χρειαζεται ειναι να αλλαζω ονοματα, ημερομηνιες κλπ..τα αλλα ειναι παντα ιδια...αλλα επειδη πρεπει καθε φορα να ψαχνεισ μεσα στο κειμενο μπορει να ξεχαζω να διορθωσω κατι η να σβησω κατι απο λαθος...ενω αν γινεται αυτο θα παταω πχ tab και θα πηγαινει στο αλλο προσ μορφοποιηση πεδιο...Προφανως γινετε..αλλα................δεν εχω καταφερει να βρω πως.....................

Σας ευχαριστω.......................

Μήπως να δοκίμαζες να περάσεις το κείμενο σε excel? Αν καταφέρεις να το κάνεις με τη μορφοποίηση που σου αρέσει, εύκολα κλειδώνεις τα κελιά που θες να προστατέψεις.

Είναι ημίμετρο, αλλά άν δεν βρείς τη λύση που θες στο word (σίγουρα υπάρχει αυτή η δυνατότητα - την έχω συναντήσει παλαιότερα σε αρχείο που πέρασε από τα χέρια μου) ίσως σε βοηθήσει.

Μήπως να δοκίμαζες να περάσεις το κείμενο σε excel? Αν καταφέρεις να το κάνεις με τη μορφοποίηση που σου αρέσει, εύκολα κλειδώνεις τα κελιά που θες να προστατέψεις.

Είναι ημίμετρο, αλλά άν δεν βρείς τη λύση που θες στο word (σίγουρα υπάρχει αυτή η δυνατότητα - την έχω συναντήσει παλαιότερα σε αρχείο που πέρασε από τα χέρια μου) ίσως σε βοηθήσει.

μα αυτο ειναι που με τρελαινει και εμενα..στο παρελθον το εχω πετυχει σε καποια αρχεια αυτο αλλουνου αλλα δεν ασχολιομουνα τοτε και δεν ρωτησα......και τωρα τρελαινομαι που το χρειαζομαι και δεν μπορω να το κανω,.....

μα αυτο ειναι που με τρελαινει και εμενα..στο παρελθον το εχω πετυχει σε καποια αρχεια αυτο αλλουνου αλλα δεν ασχολιομουνα τοτε και δεν ρωτησα......και τωρα τρελαινομαι που το χρειαζομαι και δεν μπορω να το κανω,.....

Πιθανον αυτο να γίνεται εισάγοντας αυτά που θέλεις να τροποποιείς σαν πεδία μετα πάς στα εργαλεία->προστασία εγγράφου και εκεί ορίζεις ποια πεδία θέλεις να επεξεργάζεσαι και απο ποιούς χρήστες

Πιθανον αυτο να γίνεται εισάγοντας αυτά που θέλεις να τροποποιείς σαν πεδία μετα πάς στα εργαλεία->προστασία εγγράφου και εκεί ορίζεις ποια πεδία θέλεις να επεξεργάζεσαι και απο ποιούς χρήστες

Λες να γινετε ετσι??

θα το δοκιμασω παντως αν τα καταφερω....

Κάτι τέτοιο λές οπως εχω φτιάξει ένα παράδειγμα στο συνημένο αρχείο??

ναι και κατι τετοιο αν γινετε σχετικα σε νορμαλ χρονο θα με βολευε πολυ.....μια χαρα μου φαινεται αυτο ναι.....

ναι και κατι τετοιο αν γινετε σχετικα σε νορμαλ χρονο θα με βολευε πολυ.....μια χαρα μου φαινεται αυτο ναι.....

Το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα σου γράψω αναλυτικά πως γίνεται δεν ειναι δύσκολο ή χρονοβόρο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.