Jump to content

Κορυφαίοι απλά! www.iphonedoctor.gr

dunkel_Stern

Recommended Posts

Όχι πανάκριβους. Αλλά καλό είναι να έχουμε τα πράγματα στη θέση τους. Οι τύποι προσέφεραν μία υπηρεσία Κυριακάτικα, επειδή είχαν ανάγκη τα χρήματα (και καλά κάνανε). Εννοείται ότι σε άλλες εποχές (αυτές των παχιών αγελάδων ) θα είχαν ρίξει γείωση.

Αλλά όχι ότι το κάνανε και για την ψυχή της μάνας τους και βάλανε κι αυθεντική Apple...!!!

Ένα πενηντάρικο βγάλανε για μία ώρα δουλειά.

Συγγνώμη αλλά όταν δουλεύω Κυριακές παίρνω λίγο πάνω από 4 ευρώ την ώρα και συνήθως εισπράττω και την αγανάκτηση...

Τέσπα.

Μπράβο στα παιδιά που εξυπηρέτησαν, αλλά δεν ανακάλυψαν και τον τροχό

Όταν ο άλλος πουλάει μια υπηρεσία πολύ φθηνότερα σχέση με άλλους (ειδικά με την εξυπηρέτηση που έκανε) οφείλεις να το σέβεσαι.

Εδώ η μάνα μου πήγε στο Γερμανό γιατί είχε πρόβλημα με το κινητό και ο υπάλληλος που της έκανε "ενημέρωση λογισμικού (SE)" κορδωνόταν λες και ήταν επιστήμονας της NASA.

Εαν το κινητό δεν ήταν στην εγγύηση κάτι μου λέει οτι θα το ζήταγε το 10ρικακι ;)

Θα σεβαστώ αυτόν που θα μου πουλήσει την υπηρεσία στη σωστή τιμή ΝΑΙ.

Αλλά όχι αυτόν που θα με εκμεταλλευτεί λιγότερο από τους άλλους.

Γενικότερα όταν δεν έχεις σχέση με κάποιο αντικείμενο και δεν έχεις και κάποιον να σε ξεστραβώσει, κάποιος αετονύχης θα βρεθεί να σε εξυπηρετήσει.

(βάζει δικός μου άνθρωπος -του χώρου- κάτι πλακάκια τώρα. Έ ρε γλέντια που έχουν πέσει με τα εργατικά....

Η πρώτη τιμή ήταν 3 πλάσια με αυτή που πήρε προχτές. Και η πρώτη ήταν φιλική, "για το γιατρό μας"...!!!

Τι μεσολάβησε? Ένας σχετικά γνώστης (ηλεκτρολόγος) που του είπε απλά "σε κλέβουνε κορόιδο, περίμενε να ρωτήσω ένα γνωστό μου":wall::wall::wall::wall::wall:

ΥΓ.

Εννοείται ότι αν κάποιος γνωστός μου πει ότι χρειάζεται άμεσα αλλαγή της οθόνης του και δεν μπορεί να περιμένει, θα το στείλω στο προαναφερθέν site.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.