Jump to content

Κορυφαίοι απλά! www.iphonedoctor.gr

dunkel_Stern

Recommended Posts

Δεν είναι διαφήμιση, αλλα σήμερα έπαθα πλακα..

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=akUzgavMXaA]Iphone 3G Permanent White Screen - YouTube[/ame]

μετά από μια πτώση είχα περίπου αυτό το πρόβλημα, κάθε φορα που έκανα restart το κινητό ήταν ok ώσπου να μπει σε sleep mode η να σβήσει μονο του την ώρα που μιλάς στο κινητό και το έφερες κοντά στο αφτί.. και μετά πάλι restart για να δουλέψει έως πάλι το πρώτο sleep (lock).

μετά από 10 format και ότι άλλο μπορούσα να σκεφτώ τους πήρα τηλέφωνο με απίστευτη απόγνωση.. το κάναμε troubleshooting από το κινητό. τους εξήγησα πως δεν γίνετε να ζήσω 10 λεπτά χωρίς το κινητό και το χρειάζομαι, μου κάναν κορυφαία εξυπηρέτηση (μόλις τώρα γύρισα σπίτι. κυριακή 10 το βραδυ) επιτόπου βρεθήκαμε κέντρο πήγαμε νυχτιάτικα στο μαγαζί και μετά από δοκιμες βρήκανε πως είναι η οθόνη.. βραδιάτικα την αλλάξανε.

τέτοια εξυπηρέτηση και επαγγελματισμό. πιστεύω πως αξίζει να φάω ένα ban 1 βδομάδα για ((διαφήμιση))

btw η κατανόηση ήταν λες και ήταν φίλοι μου που θέλουν να με βγάλουν από την δύσκολη θέση :)

η οθονη που σου αλλαξες πως σου φαίνεται?

original china ή apple wannabe?

μπραβο στα παιδια +1 απο εμενα που σε βοηθησαν, ελαχιστοι θα το εκαναν , ή μάλλον μόνο αυτοι...

θες να μας πεις και το κοστος?

Για το 4G που κοιτάω.. Σε έναν φίλο μου εδώ πάνω του έπεσε το κινητό με την οθόνη προς τα κάτω και έσπασε το μπροστινό κάλιμα αλλά το κινητό λειτουργεί μια χαρά και η αφής και η LCD. Λεεί ότι στην αθήνα μπορούν να του το φτίαξουν με 50 ευρώ, τώρα δεν ξέρω πόσο ισχύει. Σε κάτι Gsm-άδικα που πήγαμε εδώ πέρα του ζήταγανε 150-180 ευρώ και ο βασικός μισθός ενός ρουμάνου είναι 100 ευρώ :p . Στην apple που πήγαμε εδώ στην ρουμανία είναι authorized resaller του ζητίσανε 230 με 250 και δεν είναι και σύγουρο. για 140 ευρώ και με τα λεγόμενα που λέει ο φίλος καλά είναι μου φαίνονται! Και μπορεί και λιγότερα γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς έχει σπάσει γιατί λειτουργεί μια χαρά το κινητό και αφής και τα πάντα όλα. Απλώς είναι σαν να έχεις σπασμένο γυαλί μπροστά.

Εμένα προσωπικά το iphone 3GS που είχα, Τώρα είμαι μόνο Blackberry μου το είχε πατήσει αυτοκίνητο και δεν είχε πάθει ούτε γρατζουνιά -απλά δεν άναβε- και το πήγα σε διάφορα μαγαζάκια εδώ πάνω και στην apple αλλά δεν κάνανε τίποτα, και έτσι το περασμένο χείμονα το πήγα στον γερμανο ελλάδα. Εγώ κλασική ατάκα "ξύπνησα το πρωί και δεν άνοιγε".. πλήρωσα τα 230 ευρώ και μου ήρθε καινούργιο. Σε εντός εγγυήσων έτσι κάνουν.

Διάβασα κάπου το κόστος?
Αποδειξη κοψανε κυριακη βραδυ? :p

60E χωρίς φπα, και σήμερα το μεσημεράκι μετά την δουλειά θα πάω να πάρω την απόδειξη και να δώσω το φπα

η οθονη που σου αλλαξες πως σου φαίνεται?

original china ή apple wannabe?

μπραβο στα παιδια +1 απο εμενα που σε βοηθησαν, ελαχιστοι θα το εκαναν , ή μάλλον μόνο αυτοι...

θες να μας πεις και το κοστος?

Original είναι η οθόνη, (και μάλιστα έχει λιγότερο light bleeding από την προηγουμενη που είχα)

Πόσο κορόιδα είμαστε να θεωρούμε λογικό μια συσκευή που φτιάχτηκε για να "ζει" στα χέρια μας, να χαλάει από μια πτώση!!

δεν έπεσε μια φορα, κατά καιρούς έχει φάει "σαβουρτες"

btw η δουλειά που κάνουνε, είναι τόσο καλή που και εγγύηση να έχεις στο κινητό.. δεν φαίνεται πουθενά πως αλλάχτηκε η οθόνη

60E

Original είναι η οθόνη, (και μάλιστα έχει λιγότερο light bleeding από την προηγουμενη που είχα)

60 ευρώ για ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ +- digitizer?

Helloooooooooooooooooooooooooooooooooo

A! και εργασία Κυριακή βράδι?

Ήσουν μπροστά όταν έγινε η δουλειά? Είδες τι πραγματικά αλλάχτηκε?

ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ?

60 ευρώ για ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ +- digitizer?

Helloooooooooooooooooooooooooooooooooo

A! και εργασία Κυριακή βράδι?

Ήσουν μπροστά όταν έγινε η δουλειά? Είδες τι πραγματικά αλλάχτηκε?

ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ?

ναι μπροστά ήμουν, και έχω την δικια μου που βγάλανε, σε σακουλάκι στο ράφι του γραφείου μου. επίσης το δοκιμάσανε και σε άλλο iphone για να δούνε άμα όντως είναι θέμα οθόνης

δεν έπεσε μια φορα, κατά καιρούς έχει φάει "σαβουρτες"

Καμία σημασία δεν έχει εάν σου έπεσε μια η πολλές φορές. Οι πιθανότητες να πέσει είναι πολλές και το γνωρίζουν όλοι, συμπεριλαμβανομένων και των κατασκευαστών. Οι προδιαγραφές IP67 θα έπρεπε να είναι στάνταρ για όλα τα τηλέφωνα και όχι έξτρα.

Άλλος ένας τρόπος να κοροϊδεύουν οι εταιρίες τον κόσμο, αρπάζοντας του χρήμα!!

Καμία σημασία δεν έχει εάν σου έπεσε μια η πολλές φορές. Οι πιθανότητες να πέσει είναι πολλές και το γνωρίζουν όλοι, συμπεριλαμβανομένων και των κατασκευαστών. Οι προδιαγραφές IP67 θα έπρεπε να είναι στάνταρ για όλα τα τηλέφωνα και όχι έξτρα.

Άλλος ένας τρόπος να κοροϊδεύουν οι εταιρίες τον κόσμο, αρπάζοντας του χρήμα!!

βασικά το ανέφερα για το πιο τυπικό τις υπόθεσις, επίσης έπεσε από ύψος τσέπης παντελονιού σε πεζοδρόμιο με την κάτω δεξιά γωνια μέσα σε θήκη.

Κατά τα αλλα, ναι έχεις απόλυτο δίκιο.

Original Replacement LCD Screen Display for iPhone 3GS | eBay

:dance3::dance3::dance3::wall::wall::wall::whip::whip::whip::whip:

Μονο που ειναι OEM , χωρις digitizer. + οτι να αλλαξεις οθονη δεν ειναι κατι που το δοκιμαζουν πολλοι, δεν ειναι καπακι. :p

Ενώ αυτή που του βάλανε είναι απευθείας από την Apple (που είναι εξάλλου γνωστό ότι έχει επίσημα καταστήματα ανά την Ελλάδα που πουλάνε αυθεντικά ανταλλακτικά...).

Επίσης δεν ανέφερε το παλικάρι ότι του αλλάξανε και digitizer. Γιατί τότε αλλάζουν σημαντικά τα πράγματα. Συγκεκριμένα αλλάζουν λιγότερο από 5 ευρώ

Το να αλλάξεις οθόνη είναι ευκολάκι.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=RLPWqyA8qHA]How to Replace Your iPhone 3G Screen - YouTube[/ame]

Από την άλλη σέβομαι ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά σήμερα, τώρα, άμεσα. Για το χρόνο λοιπόν που σου γλίτωσαν και την τεχνογνωσία που εφάρμοσαν έβγαλαν ... περισσότερα από όσα φαίνεται γιατί αγόρασαν πολλές οθόνες μαζί! ("χονδρική"!)

Schumifer πας με το ζόρι να τους βγάλεις "πανάκριβους"...

Κυριακή δε παίζει να βρεις επαγγελματία άνθρωπο να κάνει το παραμικρό εκτός κι αν πληρωθεί αρκετά καλά.

Ειδικά τη δουλειά που έκαναν μόνο κανένας πολύ καλός φίλος να την έκανε.

Μη γινόμαστε υπερβολικοί.

Για το θέμα "τεχνογνωσία", την οποία εφάρμοσαν ασ' το καλύτερα.

Εάν ασχοληθείς με κάποιο πράγμα λιγάκι σου φαίνεται πολύ ευκολότερο απ' όσο το φανταζόσουν. Έτσι δε θα χρειαζόμασταν τους περισσότερους τεχνίτες αυτή τη στιγμή...

Έλα όμως που υπάρχουν και πληρώνονται αρκετά καλά!

Όταν ο άλλος πουλάει μια υπηρεσία πολύ φθηνότερα σχέση με άλλους (ειδικά με την εξυπηρέτηση που έκανε) οφείλεις να το σέβεσαι.

Εδώ η μάνα μου πήγε στο Γερμανό γιατί είχε πρόβλημα με το κινητό και ο υπάλληλος που της έκανε "ενημέρωση λογισμικού (SE)" κορδωνόταν λες και ήταν επιστήμονας της NASA.

Εαν το κινητό δεν ήταν στην εγγύηση κάτι μου λέει οτι θα το ζήταγε το 10ρικακι ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.