magva Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2011 Καλησπέρα σε όλους!Είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Διοίκησης Υπηρεσιών. Πραγματοποιώ μια έρευνα, στα πλαίσια της εκπόνησης της διπλωματικής μου εργασίας, με θέμα το ψηφιακό περιεχόμενο και τη συμπεριφορά καταναλωτή στον τομέα της ψυχαγωγίας. Θα με βοηθούσε πραγματικά αν βρίσκατε λίγο χρόνο για να απαντήσετε στις ερωτήσεις του ερωτηματολογίου της έρευνας μου. Η συμπλήρωση του είναι ανώνυμη , εμπιστευτική και τα αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για εκπαιδευτικούς και επιστημονικούς σκοπούς.Το ερωτηματολόγιο βρίσκεται στο εξής link :https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?hl=el&formkey=dF94RnUtTDhKSXZEaGs2MlJablZlT0E6MQ#gid=0Σας ευχαριστώ πολύ όλους εκ των προτέρων!
shattered Νοέμβριος 20, 2011 #2 Νοέμβριος 20, 2011 καλό κουράγιο με την διπλωματική σου...εγώ πάντως το συμπλήρωσα το ερωτηματολόγιο σου
SirDiman Νοέμβριος 20, 2011 #4 Νοέμβριος 20, 2011 οχι παλι αυτη η ερωτηση.... Πόσες ώρες την εβδομάδα θα λέγατε πως κάνετε χρήση του Διαδικτύου; (δεν μπορει να απαντηθεί)και κατι αλλο, δεν ειναι παραδοσιακό μέσο τα βιντεοπαιχνίδια.
magva Νοέμβριος 20, 2011 Author #5 Νοέμβριος 20, 2011 έπρεπε να έχω κι επιλογή ... "απεριόριστα".. εντάξει, σε σχέση με τα online games είναι πιο παραδοσιακά...
SirDiman Νοέμβριος 20, 2011 #6 Νοέμβριος 20, 2011 Συμπληρωσα και εγω πάντως, καλη επιτυχια με την εργασια σου
wesker Νοέμβριος 21, 2011 #9 Νοέμβριος 21, 2011 Έτοιμη και απο εμένα συναδέλφισα! Σε ποιον καθηγητή κάνεις την διπλωματική; Αν θέλεις στείλε μου pm.
deninho Νοέμβριος 30, 2011 #12 Νοέμβριος 30, 2011 Υπάρχει περίπτωση να μοιραστείς τα αποτελέσματα με εμάς, όταν τελειώσεις με τη διπλωματική;Για την ιστορία το ερωτηματολόγιο το έχω συμπληρώσει κι εγώ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.