Jump to content

Intel 2500k vs 2600 (non k )

Vadergr

Recommended Posts

Τι overclocker ρε παιδια, λες και σημερα πρεπει να εχει κανεις τις γνωσεις του 2004 για να κλοκαρεις.

non-K = Τρομερες επιδοσεις

Κ = 10 ευρω παραπανω και ακομα καλυτερες

Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πας στο BIOS και να βαλεις 4.2 GHz. Ολα στο auto. Και ολα θα παιξουν.

2500Κ για μενα + SSD που λεει ο φιλος μου απο πανω ;)

Βασικα τον 2500κ θελω, απλα ρωταω στα ποσα πρεπει να παει για να πιασει επιδοσεις τυπου απλου 2600.

Αν η διαφορα (για την δουλεια που τον θελω) ειναι μεγαλη, ισως να σκεφτω να παω σε εναν 2600κ κατευθειαν αλλα προτιμω να το γλιτωσω το 100ρικο ...

Γλυκοκοιταζω και τον 8120 αλλα αυτη η καταναλωση ειναι απαγορευτικη σχεδον.

Αν ηθελα να το παιξω πιο... budget , ο 960Τ αξιζει καθολου?Για αρχη ξεκλειδωνει και πυρηνες αλλα και multi?

Φιλε μην μπερδευεσαι. Τις επιδοσεις του i7 δεν θα τις πιασει ποτε ενας i5.

Kοινως τις επιδοσεις ενος ντεμι-8πυρηνου δεν θα τις πιασει ποτε ενας 4πυρηνος.

Ανεξαρτητως χρονισμου.

Το πλεονεκτημα του hyperthreading δεν μιμηται με μεγαλο χρονισμο σε διχως-hyperthreading cpus.

Τωρα το ποσο αυτο το πλεονεκτημα σε αφορα ή θα το διαπιστωσεις στην καθημερινοτητα ή σε παιχνιδια ειναι αλλο θεμα.

Κατα πασα πιθανοτητα πουθενα.

Προσωπικα αν υπηρχε i5 σειρα (φθηνοτερη) στο X58 θα την ειχα προτιμησει.

Οποτε συμφωνω με ολους τους προηγουμενους στο i5+ssd.

ναι παιζω κ γω αυτη τη στιγμη με εναν 2500κ τον εχω στα 4,4 κ παιζω μονο με το multi αν κ απ οτι ειδα δεν ειχε διαφορες απ οτι οταν ηταν στα 4 κ μαλλον θα γυρισει στα 4!!

Απο baseclock εγώ παίζω 107 με 45multi σε Gigabyte P67A-UD3 που δεν είναι καμια high end

Συγνωμη φιλε μου, τι multi 45;

Ρωταω επειδη στο sig σου γραφεις i5 2500.

Δεν υποτιθεται οτι το multi ειναι κλειδωμενο στα μη Κ μοντελα;

To κλειδωμα δλδ ειναι στο 45 και οχι στο 33;

σε μια asrock z68 pro3 ανεβαινει ετσι για πλακα απο τα 4.6 κ μετα μαλλον θα θελει κ ρευματακι τον εχω με μια prolimatech πανω κ πανω απο 60 βαθμους δεν παει στα 4.4 στο prime

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.