sr10rs1416003261 Νοέμβριος 26, 2011 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 φίλε Nephiλiμ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και νομίζω από τα χαρακτηριστικά της και βέβαια για την τιμή της,ότι θα την προτιμήσω.μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή.μόνο μια ερώτηση.με τα παιχνίδια λες να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα η μπα! η συγκεκριμένη πλάσμα στέκεται αξιοπρεπώς όσο αφορά τα pc games? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Νοέμβριος 26, 2011 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Εγω δεν προκειται ποτε να κανω καταρχας τετοια πραγματα.Σιγα μην παρω τηλεοραση που να πρεπει να της φερομαι συντηρητικα...Τελικα πηρα την 46hx920 της sony...Ηρεμηστε ρε παιδια που δεν μπορεις να παιξεις σε τετοια οθονη game.Δεν παιζω επαγγελματικα fps για να χανω λιγο και να γινεται ολοκληρο ατυχημα...Πως και πήγες Μάριε στην Sony τελικά; Σε σχέση με τις Samsung σαν χρώματα δεν με πείθουν και πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 26, 2011 Author #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Οι samsung εχουν πολυ πιεσμενα χρωματα...Οχι οτι με ενοχλουσε αλλα οι σονυ εχουν πιο λογικα χρωματα.Πιο ρεαλιστικα πως να στο πω.Εκτος των αλλων ειχα πει οτι τελικα δεν θα παω σε edge led. Αρα ειχα 2 λυσεις. Η την σονυ η καποια lg που δεν τις πολυπαω η philips που δεν εχει ερθει ακομα.Για τον φιλο που θελει την 46αρα εγω θα προτεινα 52+ για 4μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 26, 2011 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 ναι για 4μετρα το 46 ειναι το μινιμουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Νοέμβριος 26, 2011 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Στα 4μ και με την 50αρα δεν θα μείνει απογοητευμένος. Δεν ξέρω ρε συ Μάριε, όσες Sony έχω συγκρίνει με Samsung τα χρώματα τους μου φαίνονται λίγο κάπως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sr10rs1416003261 Νοέμβριος 26, 2011 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 τώρα κοιτάζω και άλλα δυο μοντέλα εκτός από το 50G30 που πρότεινε ο φίλος Nephiλiμ. πρόκειται για τα Panasonic TX-P50ST30E Plasma 3D TV 50'' + 3D Glasses και Panasonic P50UT30E Plasma 3D TV 50'' + 2 3D Glasses TY-EW3D2ME με ουσιαστική διαφορά σε σχέση με το 50G30 είναι μόνο στο 3D αλλά το θέμα είναι ότι τις βρίσκω από κατάστημα στο Ηράκλειο με τιμή που δεν ξεπερνά το όριο που έχω βάλει (1100) από το ίδιο κατάστημα το 50G30 έχει κοντά στα 1300 από πάνω βέβαια υπάρχει σε τιμή χώμα (1049). θα προτιμούσα η αγορά να γίνει από κατάστημα στο Ηράκλειο, ξέρετε ααν πάθει κάτι......... κ.τλ γιατί όμως αυτή η μεγάλη διαφορά στην τιμή αφού δεν έχει και 3D δεν μπορώ να καταλάβω συγγνώμη για το πρήξιμο αλλά από TV δεν έχω ιδέα :baby: τι γνώμη έχετε στα δυο μοντέλα που ανέφερα αν εξαιρέσουμε το 3D είναι στην ίδια βαθμίδα με το 50G30? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Νοέμβριος 27, 2011 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 Φυσικα πρεπει να ξερεις οτι η HX920 εχει βραβευθει απο την EISA ως η καλυτερη LCD για το 2011-2012. European LCD TV 2011-2012 - Sony BRAVIA KDL-55HX920 | EISA - The European Imaging and Sound Association Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 28, 2011 Author #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Καλα δεν πιστευω στα βραβεια γιατι ειναι λιγο σικε συνηθως αλλα αφου αυτην πηρα τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Δεκέμβριος 1, 2011 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 εγώ προσωπικά που βλέπω τηλεοράσεις πολύ τακτικά σαν την sony hx920 απλά δεν υπάρχει.ειδικά άμα στην ρυθμίσουν κι όλας δεν παίζεται. το χειρότερο είναι ότι δεν παίζει .mkvκι αυτός είναι ένας λόγος που καθυστερώ την αγορά της για το επόμενω μοντέλο.και ναι είναι βασικός μιας και αυτές οι τηλεοράσεις είναι για full hd + 3d.αλλιώς για τηλεόραση και παιχνίδια παίρνεις και την samsung 6100Samsung UE55D6100 LED TV 3D 55'' + 4x3D Glasses + 4x3D Movies - Τηλεοράσεις - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servo1980 Δεκέμβριος 1, 2011 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Και εγω ψηφιζω 55αρα.....Οταν δεις σε 55αρα στα 2-3 μετρα δεν πας σε τπτ μικροτερο....Αν και πλεον τα 55 μου φαινονται μικρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 1, 2011 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 εγώ προσωπικά που βλέπω τηλεοράσεις πολύ τακτικά σαν την sony hx920 απλά δεν υπάρχει.ειδικά άμα στην ρυθμίσουν κι όλας δεν παίζεται. το χειρότερο είναι ότι δεν παίζει .mkvκι αυτός είναι ένας λόγος που καθυστερώ την αγορά της για το επόμενω μοντέλο. Αν καταλαβα καλα δεν αγοραζεις την Sony επειδη δεν παιζει MKV?Δηλαδη δεν κολωνεις στο 2 χιλιαρικα και κωλωνεις στα 50€ που κανει ενα PICO Media player? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 1, 2011 Author #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Α ξεχασα να το αναφερω.Τελικα πηρα την 55αρα οχι την 46αρα Απλα ειναι υπερτατη.Βεβαια θα μπορουσα να παρω και μεγαλυτερη.Για τα 3 μετρα οριακα πιστευω ειναι πια οι 55. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 1, 2011 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 πηρα την 55αρα.Για τα 3 μετρα οριακα πιστευω ειναι πια οι 55.Μου φα'ινεται η καταναλωτική μανία μας έχει κάνει και άπληστους αλλά και πλεονέκτες αλλά και υπερβολικούς!!!Ρε τρελέ [MENTION=43]icy20[/MENTION] μην το βλέπεις έτσι.Απόλαυσε την οθονάρα σου και διασκέδασέ το!Είναι πέρα από αρκετή!Καλοδούλευτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Δεκέμβριος 1, 2011 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 ο λόγος που δεν κολώνω είναι ότι θέλω 55 άρα οπότε η από πάνω είναι η πιο φθηνή που θα έπερνα. η γυναίκα θέλει 3d. αν δεις 3d καλό πέρα από samsung 7000-8000 και sony hx920 δεν υπάρχει. (πλάσμα έχω δεν θέλω). αυτό το pico έχει τη δύναμη να παίξει mkv 3d χωρίς να κολάει?2ον περιμένω τον Μάρτιο που πέφτουν οι τηλεοράσεις λόγο άφιξης καινούριων.3ον αν από τις καινούριες υπάρχει κάτι που θα είναι πολύ καλύτερο θα πάρω εκείνο. 4ον τηλεόραση δεν αλλάζεις κάθε μέρα οπότε παίρνεις κάτι καλό μια φορά.5ον ναι είναι πολλά τα λεφτά (3,5 μηνιάτικα) αλλά έχω μεγάλη λόξα με την τεχνολογία κι ας είμαι του βασικού μισθού κι ας βλέπω μέσο όρο 2 ώρες την ημέρα τηλεόραση.Υ.Γ. ένας φίλος πήρε με 700 ευρώ plasma 50" τον αύγουστο.των λέω πάμε να πλύνουμε τα αυτοκίνητα και να δούμε το ματσ στο βενζινάδικο. το βενζινάδικο γι' αυτό το λόγο έχει 2*55" hx920.με το που κάτσαμε μου λέει τι τηλεόραση είναι αυτή ρε μ*****!του λέω είναι το όνειρό μου.την επόμενη μέρα με καλεί σπίτι του να παίξουμε προ.τη να δω χρέωσε τη visa πήρε την τηλεόραση φόρτωσε την plasma στον πατέρα του που δεν έχει χώρο και τώρα (εδώ και 2 μήνες) με πέρνει η γυναίκα του τηλ. να πάω να τον πάρω να βγούμε γιατί θα την σπάσει λέει :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 1, 2011 Author #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.Θεοι ειστε. Venom δυστυχως ναι ειμαστε απληστοι.Μεχρι προτεινος ειχα την 46αρα και ελεγα κομπλε ειμαστε με αυτη.Αλλα οταν μπηκε η 55 τοτε καταλαβα τι εχανα τοσο καιρο.Καταρχας απο τα 3 μετρα ουτε browsing δεν μπορεις να κανεις αν δεν κανεις τα γραμματα κτηνη. Ενω τωρα κομπλε. Εκτος του οτι τωρα οτι και να βαλω απο game φαινεται απλα τελειο. ΥΓ και εγω καπως ετσι την πηρα την 55.φορτωσα στον πατερα μου τη 46 και την πηρα ΥΓ2 Αν εβλεπα μονο TV τα 55 ειναι υπερβολικα το λιγοτερο πραγματι.Αλλα TV δεν βλεπω ποτε.ΜΟΝΟ hd content + games. Αρα θεωρω οτιδηποτε παρακατω δεν θα ηταν αναβαθμιση απο την 46 που ειχα πριν αρα δεν ειχα λογο να την αλλαξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Δεκέμβριος 1, 2011 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Η TV ειναι απλα κορυφαια, με κορυφαια ηλεκτρονικα και συστηματα επεξεργασιας εικονας.Απο αυτα που μονο η SONY ξερει να κανει.Ειναι αδικο να την συγκρινουμε με plasma των 1500 και κατω.Και για αυτην, αλλα και για την plasma. Eιναι κριμα που εφυγε η SONY απο τον χωρο των pc monitor.Ελπιζω να ξαναγυρισει καποια στιγμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servo1980 Δεκέμβριος 1, 2011 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Η SONY κορυφη στις LCD ? Απο ποτε ? Μην λεμε ανακριβειες. Ναι τα ακριβα της μοντελα ειναι καλα αλλα τα φτηνα της δεν λενε μια και τα ακριβα που αναφερα εχουν παραπλησια ποιοτητα με αλλων εταιρειων που κοστιζουν τα μισα.Οσο για τα Monitor επειδη παλι μερικοι δεν το γνωριζουν προφανως Δεν τα κατασκευαζε η ιδια SONY που κατασκευαζει τις LCD, θυγατρικη τους τα κατασκευαζε και η ποιοτητα ηταν μετρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 2, 2011 Author #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Συμφωνω οτι δεν ειναι κορυφαια γενικα η sony.Αυτο το μοντελο ομως που μιλαμε ειναι απο τις καλες led-lcd...Οσον αφορα την 55αρα δεν εχει πιο μεγαλη τιμη απο των ανταγωνιστων.Η μονη full led που υπαρχει ειναι η philips που σε 52αρα εχει τα ιδια λεφτα με τη sony. H samsung δεν ειναι αμεσα συγκρισιμες γιατι ειναι ολες edge led...και παλι ομως εχουν 150-200 ευρω μονο διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.