Jump to content

TV 46

icy20

Recommended Posts

Αλλαζω την TV του σαλονιου. Η χρηση της ειναι λιγο TV αρκετα movies μεσω HTPC, αρκετα pc games παλι μεσω του HTPC (ο θεος να το κανει με αυτα τα specs) και λιγο ps3.

Εγω προσανατολιζομαι στην Samsung 46D7000 μαλλον που εχει και την επιστροφη 150 ευρω αν την παρεις μεχρι το τελος του μηνα...

Εχετε αλλη προταση?Μονο μην ακουσω plasma :p

Αστο εχω κολλημα με τις παλιες τεχνολογιες. Δεν τις θελω. Εκτος των αλλων τα χρωματα απο καποιες panasonic που ειχα δει δεν μου αρεσαν. Οι led εχουν πιο εντονο χρωμα που το προτιμαω. Συν του οτι οποιον φιλο εχω με πλασμα καθεται κ βλεπει tv με ζουμ για να μην του κολλησει το λογοτυπο στην οθονη. Σε led θα παω σιγουρα. Απλα ελεγα μηπως εχει κανεις αλλη προταση απο αυτη που εχω διαλεξει που εμενα μου αρεσε πολυ η εικονα της κ τα χρωματα...

Αστο εχω κολλημα με τις παλιες τεχνολογιες. Δεν τις θελω. Εκτος των αλλων τα χρωματα απο καποιες panasonic που ειχα δει δεν μου αρεσαν. Οι led εχουν πιο εντονο χρωμα που το προτιμαω. Συν του οτι οποιον φιλο εχω με πλασμα καθεται κ βλεπει tv με ζουμ για να μην του κολλησει το λογοτυπο στην οθονη. Σε led θα παω σιγουρα. Απλα ελεγα μηπως εχει κανεις αλλη προταση απο αυτη που εχω διαλεξει που εμενα μου αρεσε πολυ η εικονα της κ τα χρωματα...

Η plasma δεν ειναι παλια τεχνολογια ... ισα-ισα εχουν ωριμασει πολυ τα πραγματα απο τοτε που τα ηξερες.

Εγω κανω ακριβως αυτα που ζητας με την plasma που εχω (ps3,xbox360,movies) και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος

LED και gaming το ξεχνας ... εχουν τραγικο input lag οι τεχνολογιας LED τηλεορασεις. Εκτος και εαν παιζεις μονο strategy :p Δες εδω ποσο Lag εχει η δικια σου (τραγικο!)

Samsung 46D7000 input lag

Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια - Page 8

Απλα θυμησου οτι οι LED σαν πιο καινουργια τεχνολογια ενδεχεται να εχουν και καποιες "παιδικες" αρρωστιες.

Εαν παλι εισαι καθετος με τις LED, αναγκαστικα θα πρεπει να βαλεις βαθυτερα το χερι στην τσεπη

Ειπα να επεμβω και να σου δειξω καποια πραγματα για το θεμα του gaming απλα, εαν διαβασεις τα λινκς θα καταλαβεις :)

Πάρε μία Panasonic plasma κάνε και ένα burn in και θα είσαι άρχοντας.

Πήγα στο σπίτι ενός φίλου και την είδα και απλά δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο.

Και εγώ έκραζα plasma φάση και έτσι και δεν ήμουν του στυλ παλιά τεχνολογία και διάφορα,αλλά μόλις την είδα την συγκεκριμένη...απλά άλλαξα άποψη για πολλά.

Το θέμα όμως είναι για συγκεκριμένες Panasonic!

Μία τέτοια είδα και για τέτοια μιλάω.

Για την ιστορια και γω Panasonic Plasma εχω. 46S20E με 10-15ms average input lag

Μετα το burn-in οποιοδηποτε ΙR (image retention) απο 2ωρο gaming πχ ξεπλενεται για λιγα λεπτα με χιονια και ειμαι οκ (πιο πολυ για προληψη, οχι οτι πλεον βλεπω κατι). Ειμαι στις 400+ ωρες εγω. Μετα τις 1000 ουτε αυτο θα χρειαζεται ;)

Εγω δεν προκειται ποτε να κανω καταρχας τετοια πραγματα.Σιγα μην παρω τηλεοραση που να πρεπει να της φερομαι συντηρητικα...Τελικα πηρα την 46hx920 της sony...Ηρεμηστε ρε παιδια που δεν μπορεις να παιξεις σε τετοια οθονη game.Δεν παιζω επαγγελματικα fps για να χανω λιγο και να γινεται ολοκληρο ατυχημα...

εγω πρεπει να τις εχω πατησει τις 1000 ωρες...

μετα απο πολυ καλο στρωσιμο η τηλεοραση παιζει απιστευτα...

O Πατερας μου δεν μπορει να πιστεψει την διαφορα αναμεσα σε LCD και plasma και ο καημενος κλαιει :p:hehe:

τεσπα, τωρα ειδα το last post σου, απλα οταν σκαμε καποια λεφτα πρεπει να τα σκαμε εκει που πρεπει, να πιανουν τοπο!

εμενα μου ειναι υπεραρκετη για τα 460€ που εδωσα... Απιστευτη για 42αρα Panasonic Plasma...

Aπο την στιγμη που η Panasonic πηρε την τεχνολογια της Pioneer στο plasma εχει περασει σε αλλο επιπεδο...

Ειναι τοσο καλη και η σειρα U? To θεμα της αντανακλασης δεν ενοχλει αν βλεπεις πχ καποιο τηλεοπτικο προγραμμα και ειναι μερα; σε ταινιες και τετοια που δεν εχεις φωτα δεν ειναι θεμα, αλλα δεν μπορεις να εχεις σκοτεινα ολη μερα....

Με 450€ για 42αρα ειναι ελκυστικη

παιδιά λίγο τα φώτα σας! είμαι και εγώ σε αναζήτηση 46αρας πιθανόν, μιας και η απόσταση θέασης είναι 4+m.έχω ψάξει σε πολλά μαγαζιά και έχω δει πολλά μοντέλα και διαστάσεις,πιστεύω ότι σε αυτήν την απόσταση οι 46 ίντσες είναι καλά. το θέμα είναι ότι έχω ακούσει 1000 γνώμες και έχω κολλήσει.μετά από πολύ ψάξιμο στα διάφορα site που γίνεται λόγος για αγορά tv,για ένα πράγμα μόνο είμαι σίγουρος. Panasonic+Plasma. αυτά που θέτω ως στάνταρτ είναι οι ταινίες,αναπαραγωγή αρχείων από usbstik τραγούδια,ταινίες ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη, pc games, καλό και το 3d αλλά νομίζω ότι είναι στα σπάργανα ακόμα,δηλαδή θα προτιμούσα το 3d χωρίς να χρειάζεται η χρήση γυαλιών,πιστεύω στον επόμενο χρόνο να το δούμε κι αυτό στα νέα μοντέλα,όχι ότι θα με χαλούσε αλλά τέλος πάντων. τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μαχ 1100ευρο. το θέμα είναι ποιο μοντέλο Panasonic να πάρω. είμαι όλος αυτιά!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.