Alucard Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2004 Επειδή έχασα το Jewel Case των Windows 98 SE εχασα μαζί και το CD-Key. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να μπορεί να μου πεί το CD-Key του συγκεκριμένου CD? Βρήκα ένα πρόγραμμα το οποίο όμως κοιτάει το windows registry. εγώ όμως έχω ήδη κάνει format στον υπολογιστή μου και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Σας εκλιπαρώ βοηθήστε με με αυτό το θέμα διότι με αυτό το PC κάνω την δουλειά μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagalati Ιούνιος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα, δεδομένου ότι το CD δεν έχει αποθηκευμένο κάπου το CD-KEY. Ο μόνος τρόπος (ο οποίος είναι παράνομος) για να τα ξαναχρησιμοποιήσεις είναι να βρείς κάποιο άλλο CD-KEY (π.χ. απο CD-Key generators). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Ιούνιος 24, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αν είχες κάνει registration το αντίγραφο ή αν έχεις το τιμολόγιο ή την απόδειξη αγοράς μπορείς να επικοινωνήσεις με τη microsoft να πάρεις νέο αριθμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιούνιος 24, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 To cd-key είναι αποθηκευμένο στη registry.Ψάξε στο Local Machine-> Software -> Windows -> Current VersionΔε θυμάμαι ακριβώς το path αλλά είναι σίγουρα στη Registry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 24, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από JimmyFox To cd-key είναι αποθηκευμένο στη registry.Ψάξε στο Local Machine-> Software -> Windows -> Current VersionΔε θυμάμαι ακριβώς το path αλλά είναι σίγουρα στη Registry. Έχει κάνει ήδη format Jimmy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.