partsa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2011 Καλό το τροφοδοτικό, αλλά ο ήχος του δεν παλεύεται άλλο ρε παιδιά. Γενικά έχω ήσυχο σύστημα αλλά οι ανεμιστήρες του τροφοδοτικού ακούγονται πολύ. Είναι το Enermax Galaxy 1000w. Μετά από κάμποσο ψάξιμο κατέληξα σε αυτούς τους δύο: 135mm και 80mm. Τι λέτε? Κάνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulk17 Νοέμβριος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2011 Eιχα αλαξει σε ενα thermaltake καινουργιο.Εχασα εγγυηση βεβαια.Πιστευω πως κανουν αλλα θα χρειαστει να κοψεις τα καλωδια και να τα ενωσεις με θερμοσυστελομενο καλυτερα,και κοιτα να αλαξεις σιγουρα τον 8αρι γιατι μαλλον αυτος σου κανει τη ζημια.3500rpm ειναι πολλες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Νοέμβριος 21, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Δεν υπάρχει εγγύηση, την εχω χάσει έτσι κι αλλιώς γιατί το εχω sleevαρει και το έχω ανοίξει μερικές φορές για να το καθαρίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Νοέμβριος 21, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Καλύτερα άλλαξε πρώτα μόνο τον μικρό , ψάξε για ανεμιστήρα με ~2000rpm και όχι μεγαλύτερης κατανάλωσης (τα πολλά led κοστίζουν σε A ) και παρατήρησε αλλάγή σε θόρυβο και κυρίως σε θερμότητα . Αν έχεις κανένα ψηφιακό θερμόμετρο , έστω σαν αυτά για τον πυρετό ( δείχνουν μέχρι 42C ) μέτρησέ το πριν και μετά την αλλαγή , σε load πάντα , για να έχεις μία άποψη. Στα λέω αυτά γιατί οι ανεμιστήρες που δείχνεις είναι αρκετά πιο αργόστροφοι και επειδή εμπλέκεται και ο controller του τροφοδοτικού ίσως προκύψει θέμα θερμοκρασίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.