psyber Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2011 παιδιά όταν ξεκινάω τον υπολογιστή μου μετά από ώρες, εκκινεί για ένα δευτερόλεπτο, κλείνει και ξαναεκκινεί και ποστάρει και μπαίνει στο λειτουργικό κανονικά. τί μπορεί να είναι αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2011 Εμενα το κανει το πισι ενος φιλου μου, με μητρηκη καποια s775 και chipset 975 νομιζω.Συγκεκριμενα οταν σβηνει το ρευμα απο το τροφοδοτικο και μετα το ανοιγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Νοέμβριος 20, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2011 εγώ το παρατήρησα μετα απο αλλαγή μητρικης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Νοέμβριος 20, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2011 έχεις δίκιο και εμενα αν κλείσω το τροφοδοτικό και το ανοίξω γίνεται. τί μαρκα είναι η μητρική του φίλου σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Νοέμβριος 20, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2011 Δεν είναι θέμα μάρκας, αλλά θέμα chipset.Είσαι overclocked? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Νοέμβριος 20, 2011 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2011 ναι και μενα το έκανε όταν ήμουν κλοκαρισμένος..οταν ξεκινά κ σβήνει γυρναει στα default...αν δεν εισαι κλοκαρισμένος κάνε κανα ρισετ στα default μπας και συνέλθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Νοέμβριος 20, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2011 δεν έχω κάνει overclocking αλλά είναι αναμένο ένα φωτάκι στη μητρική που υποδηλώνεί ότι ο επεξεργαστης είναι moderately overvolted. πως μπορώ να ρίξω τα volt στα φυσιολογικα; είναι θέμα του πόση πίεση ασκεί η ψύκτρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Νοέμβριος 21, 2011 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 ψάξε θα έχει επιλογή reset to default values..τι εννοείς η πίεση που ασκεί η ψυκτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Νοέμβριος 21, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 γενικα το 1366 συμπεριφέρεται κάπως περίεργα αναλογα με το ποση πίεση ασκεί τον επεξεργαστή η ψυκτρα. πχ στο δικό μου εκεί που δεν εκκινούσε καθόλου λίγο να λάσκαρες μία βίδα, έπαιρνε μπροστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.