junior-21- Νοέμβριος 25, 2011 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 Τελωνειο να πληρωσεις εντος Ευρώπης θα ηταν παγκοσμια πρωτοτυπία! με γειες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 25, 2011 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 Να ξερεις οτι εδω και δυο βδομαδες παιζουν τρομερες καθυστερησεις στα δεματα και απο εσωτερικο αλλα και απο εξωτερικο! Εγω περιμεν 2 βδομαδες δεμα απο Κρητη και ακομα δεν εχει ερθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 25, 2011 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 Εγω περιμεν 2 βδομαδες δεμα απο Κρητη και ακομα δεν εχει ερθει Παρε στη Διωξη μπας και το κρατησαν αυτοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 25, 2011 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 Παρε στη Διωξη μπας και το κρατησαν αυτοι. Ή αυτό ή μήπως μπερδεύτηκαν με τα άλλα δέματα που πήγαιναν Ολλανδία:clap::clap::clap: Φαντάζομαι τον ζαλισμένο-χαλαρωμένο-χαρούμενο τύπο να προσπαθεί μέσα στο ομιχλώδες μπαφόσπιτό του να προσπαθεί να "καταλάβει' από πού το ανάβεις και από που το...απολαμβάνεις αυτό το νέο γάρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Νοέμβριος 26, 2011 Author #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Ή αυτό ή μήπως μπερδεύτηκαν με τα άλλα δέματα που πήγαιναν Ολλανδία:clap::clap::clap:Φαντάζομαι τον ζαλισμένο-χαλαρωμένο-χαρούμενο τύπο να προσπαθεί μέσα στο ομιχλώδες μπαφόσπιτό του να προσπαθεί να "καταλάβει' από πού το ανάβεις και από που το...απολαμβάνεις αυτό το νέο γάροΧμμμμ,για Κρήτη δε το πάτε σωστά.Στο Ηράκλειο δε πίνουμε χόρτο έχουμε εξελιχθεί .Αυτά τα κάνουν οι αγριάνθρωποι στο Ρέθυμνο. Τα Χανια δεν ανήκουν στη Κρήτη ως γνωστών ( ειναι Αιγυπτιακή επαρχία) και το Λασίθι είναι μια περιοχή που υποτίθεται οτι υπάρχει αλλά ουσιαστικά είναι μια παγκόσμια συνωμοσία ,σα το Βέλγιο. Όλοι λένε ότι πάνε εκει διακοπές αλλά στην ουσία είναι καπου αλλού. Ένα πράγμα σαν την Νάρνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 27, 2011 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 Χμμμμ,για Κρήτη δε το πάτε σωστά.Στο Ηράκλειο δε πίνουμε χόρτο έχουμε εξελιχθεί .Αυτά τα κάνουν οι αγριάνθρωποι στο Ρέθυμνο. Τα Χανια δεν ανήκουν στη Κρήτη ως γνωστών ( ειναι Αιγυπτιακή επαρχία) και το Λασίθι είναι μια περιοχή που υποτίθεται οτι υπάρχει αλλά ουσιαστικά είναι μια παγκόσμια συνωμοσία ,σα το Βέλγιο. Όλοι λένε ότι πάνε εκει διακοπές αλλά στην ουσία είναι καπου αλλού. Ένα πράγμα σαν την ΝάρνιαΑν υπάρχουν κι άλλοι σαν κι εμένα που δεν πολυκατάλαβαν το μήνυμά σου τότε όντως, έχεις δίκιο, εσείς στο Ηράκλειο κάτι άλλο θα έχετε βρει. ΤΟ χόρτο δεν είναι τόσο...καλό:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
UpcomingDesigner Δεκέμβριος 22, 2011 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 για να μην ανοίξω νέο θέμα θα ποστάρω εδώ!έχω την ευκαιρία να αγοράσω σε χώμα τιμη μία κάρτα γραφικών εντός εγγύησης και φοβάμαι το τι θα γίνει αν χαλάσει!έχω μια ήδη καλή κάρτα και η αναβάθμιση θα είναι μικρής τάξεως αλλά θα γίνει στην κυριολεξία με καθόλου χρήματα (ίσως κερδίσω και 10-20 ευρο)!Έιχα στείλει πριν κάτι μήνες κάποια βιβλία με ΕΛΤΑ συστημένα σε Αυστραλία (βάρος 5κιλά) με tracking number και όλα!Οπότε σκέφτομαι να το κάνω και δεν θα πάει λογικά πάνο απο 20 ευρό να τα στείλω αν γίνει η στραβή!Το σκέφτομαι όμως σωστά?Μήπως μου ζητήσουν πάλι με δικά μου μεταφορικά να έρθει η κάρτα ξανά Ελλάδα? (δηλαδή 20+20?)Και το κυριότερο (αν και δεν βλέπω τον λόγο να μην γίνεται) με τα ΕΛΤΑ είμαι καλημένος?Στέλνω συστημένο με tracking number και το παραλαμβάνουν κανονικά?Μην μου πουν μα μου...Είναι η πρώτη φορά όπως καταλαβέναιτε που θα έχω κάτι απο εξωτερικό,είμαι ανίδεος και κάπως φοβισμένος!Υ.Γ όταν λέμε μικρή αναβάθμιση εννοούμαι απο 5850 σε 6870 αλλά σκέφτομαι μήπως τις πάρω και τις 2........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.