Jump to content

Amazon dot com και παραγγελία

Telumetar

Recommended Posts

Στις 4 /11 παρήγγειλα απο το amazon.com την Corsair CWCH60 Water Cooler με το FREE Delivery του Amazon( δωρεαν για όλη την ευρώπη) .Estimated date of arrival ήταν η 14 του μήνα,αλλά ως σήμερα δεν έχω δει τπτ. Το θέμα είναι ότι έχω πληρώσει μέσω paypall ήδη. Ζητώντας τους να μου δώσουν το τηλέφωνο/ mail της μεταφορικής ,αρνήθηκαν ευγενικά και απλά μου παν να κάνω υπομονη μέχρι τις 23.

Αναρωτιέμαι έαν είχε κανείς σας παρόμοια εμπειρία μέσω του εν λόγω site δεδομένου του γεγονότος ότι ειναι η πρώτη φορά που αγοράζω κάτι απο εκεί

Έχω αγοράσει πολλές φορές από Amazon και μόνο μία φορά δεν έφτασε η παραγγελία μου.

Επικοινώνησα μαζί τους με email, μου ζήτησαν και εμένα να περιμένω και μου το ξανά-έστειλαν μιας και η αρχική παραγγελία δεν έφτασε ποτέ.

Περίμενε όπως σου είπαν μέχρι τις 23. Εάν δεν έχει φτάσει μέχρι τότε επικοινώνησε μαζί τους και θα στο ξανά-στείλουν.

Μια πληροφορια θελω μιας και δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε το amazon. Ειναι ενα καταστημα ή εχει διαφορους πωλητες οπως το ebay? Γιατι βλεπω διαφορες τιμες και επισης μεταχειρισμενα και καινουρια.

Παιδια, γνωριζεται για το αν και τι θα χρεωθει ο φιλος μας Telumetar, απο δασμους στο τελωνειο? Εχω ακουσει οτι απο ΗΠΑ, για υλικα Η/Υ "ψιλοκλεβουν" απο μια τιμη και πανω και απο Αμαζον δε νομιζω να δηλωνουν λιγοτερη αξια.

[MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] thnx για τα λικνς

[MENTION=27]RootX[/MENTION], ναι το γνωριζω. Απλα καταθετω και τη δικη μου εμπειρια απο αγoρα ποντικιου απο ebay seller, (R.A.T 9), με κανονικα αναγραφομενη τιμη πανω στην φορμα της USPS 136$. Καθηστερουσε το δεμα και βασει του tracking number ηταν ηδη Ελλαδα. Την εψαξα τη δουλεια και κολλησε στο τελωνειο οπου και μιλησα με καποιον που με ρωτουσε επιμονα τι ειχε μεσα το δεματακι. Του λεω και αποκρινεται ολα ΟΚ το στελνω για παραλαβη. Το δεματακι επισημανθηκε με ειδικο αυτοκολλητο και πληρωσα 45 Ευρω για να το παρω. Στην διαμαρτυρια μου στο ταχυδρομειο που εδωσαν ενα τηλ. απο καποιον "τελωνη" και ουτε λιγο ουτε πολυ μου ειπαν βρες τα μαζι του. Δεν ασχοληθηκα παραπανω, απλα εμαθα οτι στο hardware χρεωνουν πανω απο καποια τιμη γυρω στα 100$, και αυτο μου εχει συμβει και παλιοτερα. Γι αυτο και η ερωτηση μου εδω. Και απο τα λινκς στο θρεντ που παρεθεσε ο φιλος YDinopoulos οι γνωμες διίστανται. Τελικα το τι ακριβως ισχυει μονο εμπειρικα θα το μαθουμε :nothing:

Hello Mr ,

I’m sorry to hear that you haven’t received your order #666-6969699-69696969- it should be with you by now.

I’ve placed a new order #066-6666-6666 for the same item to be sent to the same delivery address:

Theodosis χχχ

χχχχ

Heraklion Crete, Heraklion χχχ

Greece

As your original order was placed using our Super Saver Delivery method, I’ve upgraded your replacement to Standard Delivery to make sure you get it as soon as possible, at no extra charge.

Dispatch λεει αυριο και delivery 26. Για να δούμε...και να δουμε κυριως μη γίνει καμια λαλακια με το τελώνιο

Ναι, αλλα ο πωλητης μπορει να ειναι απο Αγγλια, Ιταλια, Ελλαδα, η οποιαδηποτε χωρα της Ε.Ε. , ασχετα σε ποιο website εβαλε την αγγελια του.

πχ εγω ψωνιζω απο ebay.co.uk , αλλα πολλα προιοντα/πωλητες ειναι απο Κινα/ Honk Kong...

Το παιδί μάλλον έκανε λάθος γιατί free delivery σε Ευρώπη δεν παίζει από amazon.com :)

Το παιδί ( εγώ πανάθεμα με ) παράγγειλα απο το amazon.co.uk. Και να εχεις δίκιο και συγνώμη που σας έβαλα σε διένεξη συνάδελφοι. Παρεμπιπτόντως χθες παρέλαβα την ψυκτρούλα μου και σήμερα θα την κουμπώσω Θεου θέλοντος και καιρού επιτρέποντος . To παράδοξο είναι ότι μου χαν πει estimated delivery 26 και ηρθε 24. Οπότε αναρωτιέμαι αν είναι η πρώτη που καθυστέρησε 3ις βδομάδες ή εαν ειναι η 2η που θα την στέλναν "express" με βάση τα λεγόμενα τους.

ΥΓ, Δεν πλήρωσα έξτρα τελωνείο , free delivery for teh win

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.