SirDiman Νοέμβριος 21, 2011 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Παρε κατι φτηνο οντως εγω κλαιω ακομα τα λεφτα της samsung (hd ready μοναχα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Νοέμβριος 21, 2011 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Απλα μου ειχε κατσει στραβα για καποιο αδιευκρινιστο λογο και δεν την πηγαινα γενικως σαν εταιρειαΚι εγω γλυκοκοιταζα την 55D8000, γιατι σε εμφανιση δεν πιανεται (αφηνω εντελως στην ακρη τα τεχνικα LED vs Plasma) αλλα ειχε διαφορα ~1000 απο αυτην που τελικα πηρα, σχεδον διπλασια τιμη δηλαδη.Επειδη η τεχνολογια και το μαρκετινγκ στο χωρο καλπαζουν,οι σημερινες TV σε 2-3 χρονια θα θεωρουνται αντικες(μεσα στο 2012 αναμενοναι τα πρωτα 4Κ μοντελα στα ραφια)Θα προτεινα λοιπον να μην δωσεις πολλα λεφτα για TV γιατι πολυ συντομα θα βγει η νεα σειρα και θα "κλαις".ΙΜΟ παρε κατι "σχετικα" οικονομικο να κανεις σημερα τη δουλεια σου και σε 2-3 χρονια αγοραζεις αλλη μια, μοντελο 2015 με τα ρεστα που σου εμειναν απο το 2011ναι αλλα με συγχωρεις,με αυτη την προυποθεση ποτε δεν θα παρεις μια "καλη" τηλεοραση.ο ρυθμος αναπτυξης της τεχνολογιας ειναι τοσο μεγαλος που σημερα αγοραζεις κατι,σε 24 ωρες η τιμη εχει εξεφτελιστει!Μετα τις 4Κ τηλεορασεις θα ερθει κατι αλλο σαφως καλυτερο απο αυτες.κτλ κτλ....γιατι λοιπον να μην παρεις μια τηλεοραση "καλη" λοιπον, να την χαρεις, και οσο αντεξει?την ταχυτητα εξεληξης τεχνολογιας δεν την προλαβαινεις...εκτος και αν εχεις τοσα λεφτα για πεταμα.φιλικα παντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Νοέμβριος 21, 2011 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Δες κι αυτήν εδώΑν και φαν της Panasonic και αντι-Samsung, την εχω καπου 6 μηνες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενοςΈχω την Samsung 51D6900 και ειμαι υπερευχαριστημένος. Προτεινόμενη και απο το PSM3 magazine για gaming, και σε all around χρήση.Μέσω δικτύου παίζει τα πάντα σχεδόν, και μέσω usb. Εγω φοβόμουν τις plasma για το retention αλλά δεν έχω αντιμετωπισει πρόβλημα ακόμα και μετά απο αρκετό gaming.Εκει που φαίνεται άσχημα η εικόνα ειναι σε χαμηλές αναλύσεις, πχ από dvd, ή απο πηγή με scart κλπ. Τα ψηφιακά της digea φαινονται τζάμι, και όπως και όλα τα HD.Κι εγώ για Panasonic πήγαινα αλλά μολις είδα την Samsung μου άρεσε πολύ και δε το μετάνοιωσα (και γλύτωσα και πολλά €) Συν οτι έχει πολύ πιο ωραίο design και ειναι και πολύ λεπτή (3,25cm)Κάτοχος της PS50C6900 που είναι ουσιαστικά το περσινό μοντέλο.Πάρα πολύ ευχαριστημένος τόσο σε 2D HD εικόνα, όσο και σε 3D εικόνα. Είναι απλά κορυφαία επιλογή για τα λεφτά της. Και ο δικτυακός player της εκπληπτικός, παίζει το 99% των πραγμάτων που του πετάς χωρίς ερωτήσεις.Image retention υπαρκτο, αλλά ξεπλένεται γρήγορα.Κατεμέ αν αντέχεις το στρώσιμο, πάρε πλάσμα γιατί είναι φθηνότερες και έχουνε πολύ πιο ωραία εικόνα από άποψης χρώματος και μάυρου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 21, 2011 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 σκεφτομενος οτι πριν ενα χρονο ακομα παιζαν προτασεις του στυλ "και Full HD να παρεις το τηλεοπτικο θα ειναι αισχος παρε απλα μια HD REady" δε μπορω να καταλαβω -προς το παρων τουλαχιστον- τη λογικη του 4κ.Ποσες ιντσες πρεπει να ειναι για να εχει νοημα ακομα και η θεαση συγκεκριμενων ταινιων σε αυτη την TV??Ποσα λεφτα θα κανει αυτη??Μιλαμε για 2012...ή λογικα το 2014-15 θα ειναι mainstream και με 2+ χιλιαρικα θα αγοραζεις 60++ ιντσες?H iδεα του προβολεα αν θες μεγεθος...παει μακρια??(γραψε λαθος...τωρα ειδα το 6ο ποστ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Νοέμβριος 21, 2011 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 ναι αλλα με συγχωρεις,με αυτη την προυποθεση ποτε δεν θα παρεις μια "καλη" τηλεοραση.ο ρυθμος αναπτυξης της τεχνολογιας ειναι τοσο μεγαλος που σημερα αγοραζεις κατι,σε 24 ωρες η τιμη εχει εξεφτελιστει!Μετα τις 4Κ τηλεορασεις θα ερθει κατι αλλο σαφως καλυτερο απο αυτες.κτλ κτλ....γιατι λοιπον να μην παρεις μια τηλεοραση "καλη" λοιπον, να την χαρεις, και οσο αντεξει?την ταχυτητα εξεληξης τεχνολογιας δεν την προλαβαινεις...εκτος και αν εχεις τοσα λεφτα για πεταμα.φιλικα παντα...Θυμασαι αυτη την TV? Super οταν κυκλοφορησε, ειχε βεβαια 2500+Μηπως θυμασαι αυτη (5Κ+ αναλογα τη διασταση) ?Αυτοι που τα εδωσαν τοτε,ακομα τα "κλαινε".Και ειναι μολις μια γενια πισωΔικα σου ειναι τα λεφτα,να παρεις οτι σε ικανοποιει.Αλλωστε οπως προειπα και σε μενα αρεσει πολυ η σχεδιαση της D8000Απλα επειδη εχω κλαψει κι εγω ενα διχιλιαρο στο παρελθον,σκεφτηκα οτι μπορει να σε/σας ενδιαφερει η εμπειρια μου. :fun:ΥΓ. 4K models incoming :man_in_love:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MmsFl8TIWWc]Toshiba Regza 55" 4K Glasses-Free 3D LCD TV #DigInfo - YouTube[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=HAiWvOEQXZ4]Sharp ICC 4K LCD TV Prototype #DigInfo - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 21, 2011 Author #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Και μενα 800χιλ δρχ είχα πάει η 32άρα πριν 12 περίπου χρόνια (σημερινά 3Κ+ Ε με τόκους ) και λυπάμαι να την πετάξω*. Αλλά αν μου λέτε ότι σήμερα ακόμα και τηλεοράσεις των 2000Ε (1500Ε έχω budget) θα "ιδρώνουν" για να δώσουν την ποιότητά της τότε ... θα περιμένω. Τότε δεν έτρεχε η τεχνολογία όπως σήμερα. Αν θα έχει πάχος 1cm ή 7cm για μένα το ίδιο είναι μιας και σε τοίχο θα μπεί με επιτοίχια βάση. Θα πάω να δώ μερικές από κοντα μπας και με ψήσουν. *δεν κάνει για 2η/3η tv για κουζίνα/κρεβατοκάμαρα μιας και είναι μπαούλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Νοέμβριος 21, 2011 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Απλα να σου πώ κατι με την εμπειρία του ψαξίματος που ειχα κανει πριν πάρω τη samsung την 51αρα. Το μέγεθος μετράει (είναι και κλισέ το ξέρω ) Αν έχεις χώρο, χτύπα οσο πιο μεγάλη μπορείς. Το 3D για μένα ειναι ψιλοαπάτη μιας και ειναι πολυ λίγες οι ταινίες που βγαίνουν (αν και έχουν αρχίσει να πληθαίνουν είναι η αλήθεια). Τα ενεργά γυαλιά είναι ακριβά, οπότε αν έχεις κόσμο σπίτι και θες να δεις 3D ταινία μιλάμε για 100 ευρο / γυαλί Εναλλακτική λύση ειναι η καινούρια 3D της LG που είναι με παθητικά γυαλιά. Go BIG! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Νοέμβριος 22, 2011 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 Μια παρα πολυ καλη και τιμια TV και σε καλη τιμη. 1000εKDL-46HX800 (KDL46HX800, KDL46HX800AEP) : Επισκόπηση : Τηλεόραση και σύστημα οικιακού κινηματογράφου : Sony Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 22, 2011 Author #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 Πάντως στα ~1000Ε υπάρχει και η Panasonic P50UT30 (3D) και η non-3D Panasonic P50G30. Πέρα από το 3D, ξέρετε τι διαφορές έχουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 22, 2011 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 Η GT με την G δεν εχουν διαφορα πλην του 3D.Δε ξερω κατα ποσο σε ενδιαφερει το 3D αλλα εμενα δε με "ψηνει" ακομα αυτη η τεχνολογια.Τωρα για τις 4Κ ΤVs....ας σοβαρευτουμε, ειναι μια τεχνολογια που θα μπει στο main stream(<1.500ε) σε καμια 4ετια το λιγοτερο και αμφιβαλω για το κατα ποσο εχει νοημα οπως ειπε κ ο ΝΤG.Εδω εμεις που εχουμε <46" Full HD κ δεν καταλαβαινουμε ιδιαιτερη διαφορα αναμεσα σε 720p κ 1080p... Για να λαμψει το 4Κ πας σε κατηγορια >60" χαλαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 22, 2011 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 Eγω εχω την Panasonic 42'' U20...Ειναι ολα τα λεφτα το Plasma, καμια σχεση με LCD, καμια ομως. Τα χρωματα ειναι εντελως διαφορετικα...Το μονο που με ενοχλει λιγο αλλα το αντιμετωπιζω ειναι ο ηλιος που σκαει στο γυαλι...Panasonic με κλειστα ματια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 22, 2011 Author #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 Η GT με την G δεν εχουν διαφορα πλην του 3D.ούτε εμένα με ενδιαφέρει και πολύ το 3D ειδικά όταν το καθε ζευγάρι γυαλιά στιχίζουν ~100Ε. Ρώταγα για τις άλλες διαφορές που έχουν οι UT και G σειρά, βρήκα αυτό : http://panasonic.net/avc/viera/eu2011/product/comparison_plasma.html αλλά το τι είναι το Superb Contrast το Infinite Black και το Infinite Black Pro ποιος ξέρει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 22, 2011 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 ούτε εμένα με ενδιαφέρει και πολύ το 3D ειδικά όταν το καθε ζευγάρι γυαλιά στιχίζουν ~100Ε. Ρώταγα για τις άλλες διαφορές που έχουν οι UT και G σειρά, βρήκα αυτό : VIERA Line-up Comparison (Plasma) | PRODUCT | 2011 EU | VIERA | Plasma&LCD TV | Panasonic Global αλλά το τι είναι το Superb Contrast το Infinite Black και το Infinite Black Pro ποιος ξέρει ? Ohh right, κολλησα με το GT που ηταν κ ο τιτλος, απλα δε διαβασα προσεκτικα τι ειπες Η UT ειναι η 3D version της U λοιπον, οπως η GT η 3D version της G. Φορανε "κατωτερα" πανελ οι U με αποτελεσμα την "κατωτερη" ποιοτητα εικονας. Τωρα βεβαια εκ πειρας, μιας κ εχω μια G20 κ μια U30 στις 42' κ οι δυο, σου λεω οτι ειναι αριστες both. Οτι υπαρχει διαφορα ομως υπαρχει, οι G εχουν κ THX mode(μονιμα εκει την εχω) αλλα κ advanced ICC για παρα πολυ καλο αποτελεσμα στο καλιμπραρισμα για παραδειγμα. Οσο για το Infinite Black, το PRO πανελ εχει ποιο βαθυ μαυρο κ καλυτερο contrast κ ας λενε σε ολα 5,000,000:1. Αν θυμαμαι καλα ειναι το PRO πανελ ειναι με τεχνολογια απο τις θρυλικες πλεον Pioneer Kuro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 22, 2011 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 Δεν έχω τρελή συνάφεια με το άθλημα , ένα όμως έχω καταλάβει τόσο καιρό.Αφήστε όλες τις φανφάρες στην άκρη. ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙΤο αν θα έχει 3D είναι να είχαμε να λέγαμε. Μόνο με τα ενεργά γυαλιά σε σωστή απόσταση και σε τρελής ποιότητας παιχνίδια μπορεί κάποιος να ενδιαφερθεί για πάνω από 10 ώρες. Μετά επέρχεται κορεσμός και θες να δεις μία φυσιολογική ταινία!Το να τα παίζει όλα μόνη της (μέχρι και 1080p mkv με ξεχωριστό ή μη υπότιτλο κωδικοποιημένη 264 και dts και της Παναγιάς τα μάτια) είναι ένα πολύ καλό +++++++++ για όποιον δε σκοπεύει να συνδέσει htpc πάνω στην τιβί του!Μαύρο, βαθύ μαύρο και βαθύ λαρύγγι,... Το μαύρο που ξέρατε από τις crt απλά το ξεχνάτε. Και αν αγχώνεστε, έχετε υπόψη σας πως μετά από 3 ταινίες σε 50αρα δε θα θυμάστε καν αυτές τις αντιρρήσεις !!!Κοιτάτε γενικώς προσφορές. Προχτές είχε 50άρα στο topoffer με 799Και προσπαθήστε να κλάψετε όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα. Ό,τι και να πάρετε σήμερα αύριο θα είναι ιστορία. Και μάλιστα το καλύτερο θα είναι και φθηνότερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 23, 2011 Author #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2011 Αφήστε όλες τις φανφάρες στην άκρη. ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙΚαλά, πήγαινε δες την lg 50PK550, των ~800ευρώ και όχι των ~500 ευρώ παρακαλώ, σε ένα ράφι και μετά πες μου για το μέγεθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Νοέμβριος 23, 2011 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2011 Τι διαφορά έχουν στην εικόνα τα οικονομικά μοντέλα από τα ακριβά;Π.χ. LG 50PV350, LG 50PK350, LG 50PZ250 παίζουν όλες μεταξύ 550€ και 650€. Αξίζει τα παραπάνω χρήματα μια τηλεόραση ίδιας διάστασης με 1500€;Είδα και 60" με περίπου 1050€ (60PV250, 60PZ250). Η σειρά PZ μάλιστα είναι και 3D, δεν αξίζουν τα λεφτά τους;Αναφέρομαι πάντα σε ψηφιακή πηγή σήματος. Σε αναλογικό τηλεοπτικό σήμα παίζει ρόλο η ποιότητα του δέκτη και του deinterlacer, σε μικρές αναλύσεις παίζει ρόλο η ποιότητα του upscaler, σε full hd πηγή όμως έχουν διαφορές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 23, 2011 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2011 Σύγκρινέ τες με τα δικά σου μάτι είναι η άποψή μου. Αν δεν είσαι επαγγελματίας της εικόνας (και για να ρωτάς δεν είσαι μάλλον) μη χαλάσεις περισσότερα χρήματα από όσα πρέπει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 23, 2011 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2011 Διαφωνω, το μεγεθος ειναι ενας παραγοντας κ οχι Ο παραγοντας για την ικανοποιηση . Ας μη κανουμε συσχετισμους με λουτσες αλλα το ρεζουμε ειναι οτι οταν ειναι σε φυσιολογικα μεγεθη (>42'' για οικιακη χρηση κ αναλογα τον χωρο-αποσταση) η ποιοτητα του πανελ ειναι ποιο σημαντικη απ τα υπολοιπα (μεγεθος-ευκολιες-φραμπαλαδες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 23, 2011 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2011 Μα σε μεγαλα πανελ δεν ειναι σχεδόν παντα(IPS κλπ) κάτι εκτος απο ΤΝ?Κατι τέτοιο είχα διαβάσει, γιατί το ΤΝ σε μεγάλα πάνελ δημιουργεί προβλήματα με τις γωνίες θέασης και δεν το χρησιμοποιούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 23, 2011 Author #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2011 H 50PK550 που αναφέρω παραπάνω είναι plasma.Σύγκρινέ τες με τα δικά σου μάτι είναι η άποψή μου. Αν δεν είσαι επαγγελματίας της εικόνας (και για να ρωτάς δεν είσαι μάλλον) μη χαλάσεις περισσότερα χρήματα από όσα πρέπει!+1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.