sdim Δεκέμβριος 17, 2011 #61 Δεκέμβριος 17, 2011 Σύγκρινέ τες με τα δικά σου μάτι είναι η άποψή μου. Αν δεν είσαι επαγγελματίας της εικόνας (και για να ρωτάς δεν είσαι μάλλον) μη χαλάσεις περισσότερα χρήματα από όσα πρέπει!Δεν είμαι επαγγελματίας της εικόνας αλλά το έχω ψάξει αρκετά. Πάντα κάνω callibration στην οθόνη του υπολογιστή και έχω επιλέξει οθόνη με καλό panel (Dell 3008wf, 117% of the NTSC color gamut) οπότε θα μου χτυπήσει άσχημα στο μάτι μια οθόνη με πολύ περιορισμένο εύρος χρωμάτων.
stavroslam Δεκέμβριος 20, 2011 #62 Δεκέμβριος 20, 2011 Εδω Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια θα βρεις τα παντα για την τηλεοραση που πηρες.μια ερωτησουλα ακομη.εχω ati DH6950.γυρισα την καρτα στα 24p εβαλα ταινια σε 1080p 24p transformers αλλα πολυ χειροτερα τα πραγματα.σεισμος γινεται.λες και δεν προλαβαινε να την φορτωσει ο σκληρος οταν επαιζε.δεν βγαζω ακρη.24smooth δοκιμασα και ανοιχτο και κλειστο αλλα το ιδιο.καμια αλλαγη.ηταν σαν να περπαταγε με δωσεις ο ανθρωπος.σαν να ειχα 6 καρε το πολυ το δευτερολεπτο.δοκιμασα οτι player ειχα και σε ολους το ιδιο.καμια ιδεα?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.