Jump to content

Έχω Prommie με R404 ....Ζητείται κάρτα ATI X800 γιά bench....

Recommended Posts

Να κι ένα 3DMark2001 με ΠΑΛΙ default την κάρτα αλλά ΧΩΡΙΣ το nature.......:D

Να τρέξω τώρα και το nature???.... :D:p

post-171-1416071036,4042_thumb.jpg

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

πού είναι το οφφ? πείτε μου που είναι να το κλείσω το ρημαδοπισί να μή βλέπω και συγχίζομαι!!!

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 18:09]

πού είναι το οφφ? πείτε μου που είναι να το κλείσω το ρημαδοπισί να μή βλέπω και συγχύζομαι!!!

:DΒρέ εγώ νόμιζα ότι έλεγες γιά off στο Overdrive......... :D

To overdrive δεν θα σου κανει διαφορα σε αυτες τις συχνοτητες που τρεχεις την καρτα hipro. Με το Prommie στην καρτα θα την χτυπησεις την κορυφη! :T: Αντε να χορτασουν τα ματια τους στο ORB :D

Ευχαριστώ παιδιά......... :flower:

Όχι το mod σε ΧΤ δεν θα το κάνω γιατί δεν είναι δική μου η κάρτα.....

Αρχική απάντηση από hipro5 [Χθες, στις 13:32]

’ντε βρε παιδιά ............Βοηθάτε.......... :D

EDIT : Με πρόχειρους υπολογισμούς πού έκανα θα πρέπει η κάρτα με αέρα και την ALFA PAL ψύκτρα πού έχω να δώσει στο 3DMark2001 περίπου 31000 με 32000 marks.........Τώρα με το Prommie ?????????

Χε,χε,χε......Έπεσα μέσα και με το παραπάνω.......... :)

:jump: Βρέ παιδί μου του την πήρες τελικά του Βάιου την κάρτα... πως τον κτάφερες.:)

δωσε δωσε να χορτασουμε σκορ. τι ειναι αυτα ωρε. μονο τοσο :) δωσε κρυο στον πυρηνα:p:D:)

Κυριε Γιωργο....περιμενετε σε λιγο καιρο και θα σας ερθει....

Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ.

Θα παρακαλουσα επιπλεον τους Admins να το κλειδωσουν. Αφου ασχοληθηκε και με αυτο ο Hipro δεν εχει νοημα να υφισταται το thread.

:flower::flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.