Jump to content

αξίζει;

Constandinos

Recommended Posts

έχω ενα q8300 με 4GB ram και μια 240GT πάνω σε μια dfi p45 t2rs. Επειδή η dfi κανει τα δικά της, οχι οτι δεν ειμαι ευχαριστημένος, αλλα θέλει χρονο και υπομονή, την οποιά δεν έχω πλέον για να στρώσει, αξίζει να παω σε αυτή; GIGABYTE - Motherboard - Socket 775 - GA-EP31-DS3L (rev. 2.0) θα χάσω σε επειδόσεις;

εγώ φίλε μου έχω αυτή την μητρική και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...και μπορείς να κλοκάρεις αρκετά..Δεν ξέρω τι θεωρείται πολύ ή όχι εγώ έχω τον Ε6600 core 2 duo και από 2.4 πήγε 3.1 χωρίς να πειράξω τάσεις παρα μόνο στις μνήμες. Να σε ρωτήσω κάτι οι ram σου είναι 2Χ2gb ή 4x1gb?? και σε τι συχνότητα? γιατί αν είναι 4 module ο κατασκευαστής λέει ότι αυτά πρέπει να είναι SIMM (SIMM - Wikipedia, the free encyclopedia) και όχι DIMM που είναι πιο συνηθισμένο. Αν βαλεις 4 ram DIMM δεν μπορείς να πας στα 1066 αλλά καπου στα 800..

να πω επίσης ότι κάνει καποιο χρόνο να περασει τα bios παραπάνω από μισό λεπτό, δεν ξέρω αν οφείλεται στην μητρική η στην ταχύτητα του συστήματος (ας πει όποιος ξέρει) αλλά άμα έχεις ssd είναι λιγο σπαστικο

κοίτα, ο q8300 δεν με περιορίζει σε αυτα που κάνω, και γενικοτερα, δεν κλοκάρω και πολύ, οι μνήμες είναι 2χ2GB, το διάβασα αυτο που λες στο site της gigabyte, αυτό που ρωτάω, ειναι αν χάνω σε επιδόσεις, oxi bench φυσικα, επειδή πάω σε p31 kai ich7 απο p45 kai ich10

τζάμπα η αλλαγή και τα λεφτά...

Τι πρόβλημα έχει η dfi και θες να την αλλάξεις?

Δεν αξίζει πλεόν να ρίξεις λεφτα στα 775 socket (εκτος και αν κάθεται η gigabyte σε κανα ράφι).

Αν είναι να την αγοράσεις πάντως γνώμη μου κράτα τα λεφτά και πάνε αργότερα σε sandybrigde.

βρε η gigabyte κάθεται, δεν έδινα λεφτά για 775:):)

η dfi ειναι με διαφορα η πιο αλλοπρόσαλη μητρική που έχει περάσει απο τα χέρια μου, random restarts, clear cmos για να μπουτάρει όποτε πείραζα οτιδήποτε στο bios, δεν ήθελε με τπτ το power button του κουτιού, οποτε το ειχα συνδεμένο εκανε restart σε άκυρες φάσεις, δεν έβλβεπε με τπτ τις μνήμες στα 1066 αν και είχα το τελευταίο bios, μπορώ να συνεχίσω επ άπειρο... απο την άλλη, για κάποιον που κλοκάρει, ειναι κορυφή, η μητρικη εχει τα πάντα, απλα θελει χρόνο, χρονο που εγω δεν διαθέτω για να κατσω να την στρώσω. Τωρα θα με ρωτήσεις, γιατι την πήρα... την πήρα μτχ απο μια αγγελία εδω, και πραγματικά αν ήξερα τι θα μου κάνει ουτε που θα την άγγιζα. Βασικά τελείωσα με την dfi και τα m/b της once and for all.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.