Telumetar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2011 Γεια! Έχω μια asus gtx 480 της οποία τα ανεμηστήρια μέχρι πρόσφατα τα έλεγχα με το msi after burner. Έβαλα την accelero extreme plus v2 και για κάποιο λόγο με το ίδιο πρόγραμμα πλέον δε μπορώ να ελέγξω την ταχύτητα τους. What the **** am I missing here ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 19, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Σύνδεσες τον ανεμιστήρα του Accelero πάνω στην κάρτα ή κατευθείαν στο ρεύμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Νοέμβριος 19, 2011 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 =86&cHash=d3ca069b9c395807e3089802030c4138"]Arctic - How can I adjust the pwm-settings of the graphics-card? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Νοέμβριος 19, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Σύνδεσες τον ανεμιστήρα του Accelero πάνω στην κάρτα ή κατευθείαν στο ρεύμα;πως γινετια να συνδέσω τον ανεμιστήρα του accelero πάνω στο ρευμα; Ενα 8pin k ενα 6pin εχω συνδεσει πανω στη καρτα γραφικων απτο ρευμαΚαταλαβα τ ενοεις.πανω στη καρτα.που επρεπε;εχει ενα μολεξ με δυο υποδοχες μια 12κ μια 7 βολτ . Ποια συνδεω με τους ανεμηστ;=86&cHash=d3ca069b9c395807e3089802030c4138"]Arctic - How can I adjust the pwm-settings of the graphics-card?το Msi afterburner ειναι Power by rivatuner . το ιδιο πρόγραμμαε ιναι στο πιο εξελιγμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 19, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Σύνδεσε το καλώδιο του κούλερ πάνω στην κάρτα, εκεί που ήταν συνδεδεμένο και το stock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Νοέμβριος 19, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 ειναι συνδεδεμένο το καλώδιο του cooler ήδη πάνω στη κάρτα . δεν ειναι στο ρευμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 19, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 4pin ή 3pin έχει η κάρτα?Σύνδεσαις το αντίστοιχο ή μήπως έβαλες το 3pin αντί του 4pin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Νοέμβριος 19, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 4αρα υποδοχη έχει και έβαλα το 4pin :/ δε ξερω τι ******* εχει γινει .με το που εβαλα την accelero δε μπορω να ρυθμισω τους ανεμιστήρες. Παρόμοιο πρόβλημα με άλλη κάρτα αλλα ίδια ψύκτρα http://www.overclock.net/t/1161047/unable-to-control-fan-speed-is-this-a-driver-software-problem Να είναι τόσο αθόρυβη που να μην ακούγεται ΚΑΘΟΛΟΥ η αλλαγή της ταχύτητας των ανεμιστήρων; ανεξήγητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 19, 2011 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Ναι τόσο αθόρυβη είναι βασικά!Στο afterburner Hardware Monitor δεν έχεις ένδειξη με τις στροφές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Νοέμβριος 19, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Fan tachometer RPM : min 1590 rpm και max 1950 ,οπότε υποθέτω ότι δεν είναι πλασματικό. μου κανει εντύπωση γιατί απο το 30% που μου επιτρέπει ελάχιστα να λειτουργεί μεχρι το 100% δεν ακούω Χρηστό Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Νοέμβριος 19, 2011 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Για να έχεις έλεγχο πρέπει να συνδέσεις το 4pin μικρό βύσμα πάνω στην κάρτα στο header που είχε και το μανίσιο cooler και μόνο αυτό . Αν το συνδέσεις μέσω του αντάπτορα στο PSU θα δουλεύει συνέχεια στο φουλ. Αν το έχεις κάνει αυτό και δεν έχεις έλεγχο δοκίμασε το Rivatuner μήπως είναι θέμα λογισμικού.Τώρα είδα τί έγραψες - παίζει να εμπλέκεται το bios και να μην αφήνει τις στροφές να πέσουν λόγω εργοστασιακής ρύθμισης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 19, 2011 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Πραγματικό είναι! Απλά είναι ΤΟΣΟ αθόρυβο!Καταπληκτική ψύκρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Νοέμβριος 19, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Για να έχεις έλεγχο πρέπει να συνδέσεις το 4pin μικρό βύσμα πάνω στην κάρτα στο header που είχε και το μανίσιο cooler και μόνο αυτό . Αν το συνδέσεις μέσω του αντάπτορα στο PSU θα δουλεύει συνέχεια στο φουλ. Αν το έχεις κάνει αυτό και δεν έχεις έλεγχο δοκίμασε το Rivatuner μήπως είναι θέμα λογισμικού.Τώρα είδα τί έγραψες - παίζει να εμπλέκεται το bios και να μην αφήνει τις στροφές να πέσουν λόγω εργοστασιακής ρύθμισης.Μα αγαπητέ φίλε, δε το έχω συνδέσει με το mollex. Το έχω συνδέσει απευθείας στην κάρτα γραφικών. Δεν φένεται να δουλευει συνέχεια στο φουλ τουλάχιστον με βάση τις τιμές που πέρνω απο το Msi afterburner. Εαν δεν ειναι πλασματικές όμως... Όσο αναφορά το Bios αυτό δε θα είχε να κανει σε περίπτωση που το είχα συνδέσει στο chasis της μητρικής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 19, 2011 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Αν το βαλεις στο 0 σταματανε να "γυρνανε" τα φουρφουρια?Αν ναι τοτε μια χαρα "ακουει" η Accelero. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Νοέμβριος 19, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Αν το βαλεις στο 0 σταματανε να "γυρνανε" τα φουρφουρια?Αν ναι τοτε μια χαρα "ακουει" η Accelero.χχεχχε μεχρι 30 πανε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 19, 2011 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Fan tachometer RPM : min 1590 rpm και max 1950 ,οπότε υποθέτω ότι δεν είναι πλασματικό. μου κανει εντύπωση γιατί απο το 30% που μου επιτρέπει ελάχιστα να λειτουργεί μεχρι το 100% δεν ακούω ΧρηστόΑυτές είναι οι τιμές που πρέπει να έχεις τις ίδιες έχω και εγώ και όλα τα reviews...Άνοιξε ένα παιχνίδι ή unigine η κάτι που να στρεσάρει την gpu, παίξε με τις στροφές και δες πως αλλάζει η θερμοκρασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Νοέμβριος 19, 2011 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Αυτές είναι οι τιμές που πρέπει να έχεις τις ίδιες έχω και εγώ και όλα τα reviews...Άνοιξε ένα παιχνίδι ή unigine η κάτι που να στρεσάρει την gpu, παίξε με τις στροφές και δες πως αλλάζει η θερμοκρασία. Αυτο θα κανω φίλε κ θα σας πω τα αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Νοέμβριος 19, 2011 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Άνοιξα το CPU ID HW Monitor κ ταυτόχρονα στο MSI afterburner HW Monitor. Αλλάζοντας τα rpm στο afterburner είδα η αλλαγή να επηρεάζει και το CPU ID HW Monitor στη ταχύτητα των ανεμιστήρων που διαβάζει οπότε ναι... έχεις δίκιο.... η ψήκτρα ειναι όντως Α Θ Ο Ρ Υ Β Η :lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevolin Νοέμβριος 22, 2011 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 Ειναι αλλά προσοχη δεν ειναι SLI friendly και δεν εννοω για τα 3slot που πιανει αλλά για το οτι ολος ο ζεστος αέρας πετιέται στο κουτί και φαντάσου τί γίνεται με 2 κάρτες μαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Νοέμβριος 22, 2011 Author #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 Αυτο ειναι τεράστιο αρνητικό για όσους δε θέλουν να αποχωριστούν τη καρτούλα τους . Εκτος κι αν για κάποιο λόγο αποφασίσω να κάνω sli μια 480 custom ψύκτρας και μια 480 aftermarket Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.