Spyrious Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2004 Γίνεται με μια συντόμευση να ανοίγουν δύο αρχεία (ή και παραπάνω) ταυτόχρονα;θέλω με την συντόμευση του ΙΕ να ανοίγει και το zonealarm.Έχω winXP Pro eng. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Ο πιο απλός τρόπος(συγχωρέστε με οι προγραμματιστές) είναι να φτειάξεις ένα batch αρχείο και να δώσεις τα προγράμματα που σε ενδιαφέρουν.Με το που θα κλικάρεις το bat αρχείο σου, θα τρέχουν με την σειρά που τα έχεις γράψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 23, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 μια και μιλάμε για batch ξέρετε πια παράμετρο (αν υπάρχει) πρέπει να βάλω πίσω από το path για να γίνεται και minimize το προg. δηλαδή start c:\taratagoumtaratagoum\taskmgr.exe /????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 23, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Lol βρε Endu, πάντα είσαι ένα level πάνω από μας....Θα πρέπει να υπάρχει το shortcut ήδη και από τα properties στο run να επιλέξεις minimized. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 23, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell μια και μιλάμε για batch ξέρετε πια παράμετρο (αν υπάρχει) πρέπει να βάλω πίσω από το path για να γίνεται και minimize το προg. δηλαδή start c:\taratagoumtaratagoum\taskmgr.exe /????? είμαι λίγο offtopic αλλά γιατί δε το βάζεις στο startup λέγοντας του να γίνεται minimize από το shortcut; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 23, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Και αν βαριέστε να φτειάχνετε batch, δοκιμάστε το batch run.Πολύ καλό προγραμματάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 23, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από DJD είμαι λίγο offtopic αλλά γιατί δε το βάζεις στο startup λέγοντας του να γίνεται minimize από το shortcut; τελικά είμαι πολύ ζώο lol δε μου πήγε καθόλου το μυαλό στον ορθόδοξο τρόπο, thanx DJD :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Ιούνιος 23, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Ευχαριστώ RootX το link σου με βοήθησε πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 24, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Και μιας και μιλαμε για scripting, μια πολυ καλη σελιδαhttp://www.robvanderwoude.com/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.