Spyrious Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2004 Γίνεται με μια συντόμευση να ανοίγουν δύο αρχεία (ή και παραπάνω) ταυτόχρονα;θέλω με την συντόμευση του ΙΕ να ανοίγει και το zonealarm.Έχω winXP Pro eng.
RootX Ιούνιος 23, 2004 #2 Ιούνιος 23, 2004 Ο πιο απλός τρόπος(συγχωρέστε με οι προγραμματιστές) είναι να φτειάξεις ένα batch αρχείο και να δώσεις τα προγράμματα που σε ενδιαφέρουν.Με το που θα κλικάρεις το bat αρχείο σου, θα τρέχουν με την σειρά που τα έχεις γράψει.
enduracell Ιούνιος 23, 2004 #3 Ιούνιος 23, 2004 μια και μιλάμε για batch ξέρετε πια παράμετρο (αν υπάρχει) πρέπει να βάλω πίσω από το path για να γίνεται και minimize το προg. δηλαδή start c:\taratagoumtaratagoum\taskmgr.exe /?????
RootX Ιούνιος 23, 2004 #4 Ιούνιος 23, 2004 Lol βρε Endu, πάντα είσαι ένα level πάνω από μας....Θα πρέπει να υπάρχει το shortcut ήδη και από τα properties στο run να επιλέξεις minimized.
DJD Ιούνιος 23, 2004 #5 Ιούνιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell μια και μιλάμε για batch ξέρετε πια παράμετρο (αν υπάρχει) πρέπει να βάλω πίσω από το path για να γίνεται και minimize το προg. δηλαδή start c:\taratagoumtaratagoum\taskmgr.exe /????? είμαι λίγο offtopic αλλά γιατί δε το βάζεις στο startup λέγοντας του να γίνεται minimize από το shortcut;
RootX Ιούνιος 23, 2004 #6 Ιούνιος 23, 2004 Και αν βαριέστε να φτειάχνετε batch, δοκιμάστε το batch run.Πολύ καλό προγραμματάκι.
enduracell Ιούνιος 23, 2004 #7 Ιούνιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από DJD είμαι λίγο offtopic αλλά γιατί δε το βάζεις στο startup λέγοντας του να γίνεται minimize από το shortcut; τελικά είμαι πολύ ζώο lol δε μου πήγε καθόλου το μυαλό στον ορθόδοξο τρόπο, thanx DJD :flower:
unstoppable Ιούνιος 24, 2004 #9 Ιούνιος 24, 2004 Και μιας και μιλαμε για scripting, μια πολυ καλη σελιδαhttp://www.robvanderwoude.com/index.html
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.