nikoskrhth Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2004 ειχα 2χ120gb raid 0 maxtor πανω στην dfi μου εκανα μια ******* με το backup του nero και στο restore απο το bootable dvd που ειχα κανει μου εκανε clear to mbr και χaθηκαν ολα τα partitions εψαξα και βρηκα το easy recovery pro 6.03ver αλλα δεν ξερω γιατι δεν μου παιζει στο συστημα του φιλου μου που εχει και αυτος lanparty αλλα οταν παταω το raw read για να ανακτησω τα δεδομενα παει να κανει scan στο system και μου πεταει εξω το προγραμμμα γιατι? μηπως δεν αναγνωρηζει raid 0? κανενα αλλο παρομοιο προγραμμα καλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Partition Magic. Η τελευταια εκδοση ειναι η 8.0 μου φαινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούνιος 23, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Γιατί δεν δοκιμάζεις recovery console και fixmbr??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskrhth Ιούνιος 23, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 δεν κανει τιποτα το partition magic μονο το partition c μου επαναφερει με τα windows που εμενα ειναι αχρηστο τα αλλα partitions με ενδιαφερουνΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskrhth Ιούνιος 23, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 το εκανα και αυτο το fix mbr αλλλα η ******* δεν χαλασε το mbr του εκανε CLEAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
nycos Ιούνιος 23, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 RAID Reconstructor v2.31Ισως αυτο σε βοηθήσει, try it...αν δεν το βρεις πες το μαιλ σου να στο αποστείλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 23, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Δοκίμασε να κάνεις ένα check disk με το norton diagnose. Με έσωσε όταν είχα κάνει καταλάθος delete ένα partition με μπόλικα GBs δεδομένα κατά την διάρκεια εγκατάστασης λειτουργικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούνιος 24, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Μάλλον θα το έχει ξαναπεί και άλλος αλλά βρες ρε παιδάκι μου ένα Knoppix-Knoppel cd και μπούταρε με αυτό μπας και δει τίποτα παραπάνω.Καλή επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskrhth Ιούνιος 24, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 δοκιμασα το RAID Reconstructor v2.31 δεν καταφερα τυποτατο Knoppix-Knoppel cd τι ειναι schumifer? δεν καταλαβαινω γιατι δεν μου παιζει το easy recovery pro 6.03.4 δηλαδη ξεκιναει το προγραμμα κανονικα αλλα οτι και να του πατησω εξαφανηζεται απο τι μνημη σα να του εκανα exit Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούνιος 24, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Είναι μία διανομή LINUX που παίζει εξολοκλήρου από το cd. Δεν είμαι σοβαρός λινουξάς -αν και το προσπαθώ - αλλά φαντάζομαι ότι για να μη το ξέρεις δεν ασχολείσαι με το λίνουξ. Τέλος πάντων δεν είναι μεγάλη υπόθεση να γράψεις σε δισκάκια ότι χρειαζεσαι με το Κ3Β ,πάντα με την προϋπόθεση ότι θα δει τα partitions σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 24, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Απο την στιγμη που δεν εχεις γραψει κατι πανω στα υπαρχοντα δεδομενα αυτο λογικα θα σου βρει τα περισσοτερα http://www.r-studio.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 24, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Απο την στιγμη που δεν εχεις γραψει κατι πανω στα υπαρχοντα δεδομενα αυτο λογικα θα σου βρει τα περισσοτερα http://www.r-studio.com/ ΠΑρομοιο προγραμματακι ειναι και το Get data back for NTFS Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskrhth Ιούνιος 26, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2004 τελικα επεξε το easy recovery pro 6.03ver και τα εσωσα τα αρχεια μουστην αρχη δεν επαιζε γιατι εκανε παρεμβολες ο ide driver του nforce ver 4.24 και τον εκανα undelete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.