Jump to content

Βοηθεια επειγον χαθηκαν ολα τα partitions!!!!!

nikoskrhth

Recommended Posts

ειχα 2χ120gb raid 0 maxtor πανω στην dfi μου εκανα μια ******* με το backup του nero και στο restore απο το bootable dvd που ειχα κανει μου εκανε clear to mbr και χaθηκαν ολα τα partitions εψαξα και βρηκα το easy recovery pro 6.03ver αλλα δεν ξερω γιατι δεν μου παιζει στο συστημα του φιλου μου που εχει και αυτος lanparty αλλα οταν παταω το raw read για να ανακτησω τα δεδομενα παει να κανει scan στο system και μου πεταει εξω το προγραμμμα γιατι? μηπως δεν αναγνωρηζει raid 0? κανενα αλλο παρομοιο προγραμμα καλο?

Δοκίμασε να κάνεις ένα check disk με το norton diagnose. Με έσωσε όταν είχα κάνει καταλάθος delete ένα partition με μπόλικα GBs δεδομένα κατά την διάρκεια εγκατάστασης λειτουργικού.

δοκιμασα το RAID Reconstructor v2.31 δεν καταφερα τυποτα

το Knoppix-Knoppel cd τι ειναι schumifer?

δεν καταλαβαινω γιατι δεν μου παιζει το easy recovery pro 6.03.4 δηλαδη ξεκιναει το προγραμμα κανονικα αλλα οτι και να του πατησω εξαφανηζεται απο τι μνημη σα να του εκανα exit

Είναι μία διανομή LINUX που παίζει εξολοκλήρου από το cd. Δεν είμαι σοβαρός λινουξάς -αν και το προσπαθώ - αλλά φαντάζομαι ότι για να μη το ξέρεις δεν ασχολείσαι με το λίνουξ. Τέλος πάντων δεν είναι μεγάλη υπόθεση να γράψεις σε δισκάκια ότι χρειαζεσαι με το Κ3Β ,πάντα με την προϋπόθεση ότι θα δει τα partitions σου

Αρχική απάντηση από unstoppable

Απο την στιγμη που δεν εχεις γραψει κατι πανω στα υπαρχοντα δεδομενα αυτο λογικα θα σου βρει τα περισσοτερα

http://www.r-studio.com/

ΠΑρομοιο προγραμματακι ειναι και το Get data back for NTFS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.