Jump to content

Asus Ati Radeon 4850

digitaltiger

Recommended Posts

Λοιπον,σκεφτομαι να παρω την καρτα που αναφερω στον τιτλο μεταχειρισμενη αλλα δεν ειμαι σιγουρος,εχω μπερδευτει γενικα αν αξιζει να προβω στην αγορα της.

Προς το παρον εχω μια Gainward gt 220 και ειμαι σε 1920χ1080 αναλυση,μεχρι στιγμης καποια παιχνιδια τα σηκονει...δηλαδη δεν εχω πεσει κατ απο 30 fps(παιχνιδια τυπου:Assassins creed,Call of Duty,Darksiders,League of Legends)Ενα απο τα παιχνιδια που δεν μπορουσε να το τρεξει με τιποτα ηταν το Battlefield 3 επισης Homefront και The Witcher 2.Δεν περιμενω τρελες διαφορες,αλλα σιγουρα θα υπαρχει αρκετη διαφορα πιστευω,απλα ειμαι λιγο μπερδεμενος γενικα δεν ξερω αν αξιζει η οχι..εδω θελω την βοηθεια σας..:T:

Graphics Card Hierarchy Chart : Best Graphics Cards For The Money: September 2011

Δες στο περιπου ποσο κατω ειναι η nvidia που εχεις σε σχεση με την ati, για εμενα αξιζει ο κοπος.

Σε τι τιμη την εχεις βρει?

οι 4850 παιζουν καπου 40-50Ε....

εχει μια καλη εκδοση (golden sample) της 4850 αυτη τη στιγμη στις αγγελιες στα 40Ε αν σε ενδιαφερει! λινκ

αλλα συμβουλη μου, αφου θα εδινες 50Ε μπορεις να πας σε 4870 (εχω δει πολλες αγγελιες τωρα τελευταια σε αυτη τη τιμη) ή ακομα καλυτερα βαζεις αλλα 10-15Ε και πας σε 4890!

αν εισαι ομως περιορισμενος στο budget (50E) ψαξε για 4870! :)

edit: υπαρχει και το αλλο φυσικα...στα ιδια λεφτα (50-60Ε) βρισκεις πλεον gtx 260/275 οι οποιες ειναι στα ιδια με 4870 και λιγο καλυτερες και σου "μενει" και η καρτα για μελλοντικη χρηση ως physx dedicated card!

...just thoughts! :)

οι 4850 παιζουν καπου 40-50Ε....

εχει μια καλη εκδοση (golden sample) της 4850 αυτη τη στιγμη στις αγγελιες στα 40Ε αν σε ενδιαφερει! λινκ

αλλα συμβουλη μου, αφου θα εδινες 50Ε μπορεις να πας σε 4870 (εχω δει πολλες αγγελιες τωρα τελευταια σε αυτη τη τιμη) ή ακομα καλυτερα βαζεις αλλα 10-15Ε και πας σε 4890!

αν εισαι ομως περιορισμενος στο budget (50E) ψαξε για 4870! :)

edit: υπαρχει και το αλλο φυσικα...στα ιδια λεφτα (50-60Ε) βρισκεις πλεον gtx 260/275 οι οποιες ειναι στα ιδια με 4870 και λιγο καλυτερες και σου "μενει" και η καρτα για μελλοντικη χρηση ως physx dedicated card!

...just thoughts! :)

Θα με ενδιεφερε η καρτα αλλα το παιδι ειναι καβαλα εγω ειμαι πειραια οποτε καταλαβαινεις...εκτος και αν γινεται να την στηλει με ταχυδρομιο..Εχω βρει και μια gts 250 αλλα επειδη εχω amd συστημα δεν ειναι καλυτερα μια ati? πιο πολυ για αυτον λογο.:hmm:

• 2 weeks later...

Τελικα κατεληξα με gigabyte hd 5670...πολυ πιο χαμηλη καταναλωση σε σχεση με την 4850 και μικρη διαφορα σε fps..(Radeon HD 5670:61 watts

4850: 110watts).

εδιτ:Για οσους θελουν να δουν και ενα review συγκρισης:εδω

(Αν και δεν συγκρινει με gigabyte μαλλον με sapphire συμφωνα με τα χαρακτηριστικα που δινει,η gigabyte ειναι στα 785 clock speed stock αυτη ειναι 775....παρολαυτα ασχετως απο τι λεει στην συγκριση οτι η 4850 ειναι καλυτερη αμα σκεφτεισ οτι ειναι πιο καινουριας τεχνολογιας +directx11 +pcie 2.1+shader model 5.0 κτλπ κτλπ για μενα ειναι καλυτερη η 5670...........σκοπευω κιολας να την ανεβασω λιγο στα 800 οποτε θα πλησιασω τα fps της 4850 με λιγοτερη καταναλωση).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.