auditt Δεκέμβριος 30, 2011 #21 Δεκέμβριος 30, 2011 SSD παρε εναν Agility 3 οποια χωριτηκοτητας προτιμαςagility 3 - Εσωτερικοί Σκληροί Δίσκοι | Skroutz.grγια καρτα γραφικων θα συμφωνησω με τα παιδιαειναι ασκοπα χρηματα να κανεις crossfire αφου μια χαρα σου κανει μια καρταστο μελλον οταν δεν θα σου κανει τοτε βαζεις μια δευτερη στο μελλονη βαζεις αλλη μονη καινουριαΑυτα φιλε μου και καλες αγορες
auditt Δεκέμβριος 30, 2011 #23 Δεκέμβριος 30, 2011 Δεν χρειαζεται να κανει raid with ssdμια χαρα φτανει εναςδεν θα δει πρακτικα διαφορα με 2 σε raid μονο σε benchοποτε ας παρει εναν και ειναι jet
Havic Δεκέμβριος 30, 2011 Author #24 Δεκέμβριος 30, 2011 @auditt ένας ssd είναι στα σχέδια μάλλον 60αρις λόγο κόστους αλλά προς τα μέσα/τέλος Ιανουαρίου, το raid που λες @Zenor το θεωρώ υπερβολή άσε που ξεφεύγω στο budget(όχι ότι δεν το έκανα ήδη ). Για τις κάρτες η αλήθεια είναι ότι το ξανασκέφτηκα, δεν πιστεύω πια ότι αξίζει να κάνεις crossfire/sli (προσωπική άποψη μη επιστημονικά τεκμηριωμένη ) πιο πολύ αξίζει να βάλεις μια καλή (π.χ. #950 ή #970 ανάλογα τα χρήματα)και μετά πριν βγει η νέα γενιά (μια ή δύο γενιές ανάλογα) να την πουλήσεις και να αγοράσεις πάλι μια καινούρια.
auditt Δεκέμβριος 30, 2011 #25 Δεκέμβριος 30, 2011 @auditt ένας ssd είναι στα σχέδια μάλλον 60αρις λόγο κόστους αλλά προς τα μέσα/τέλος Ιανουαρίου, το raid που λες @Zenor το θεωρώ υπερβολή άσε που ξεφεύγω στο budget(όχι ότι δεν το έκανα ήδη ). Για τις κάρτες η αλήθεια είναι ότι το ξανασκέφτηκα, δεν πιστεύω πια ότι αξίζει να κάνεις crossfire/sli (προσωπική άποψη μη επιστημονικά τεκμηριωμένη ) πιο πολύ αξίζει να βάλεις μια καλή (π.χ. #950 ή #970 ανάλογα τα χρήματα)και μετά πριν βγει η νέα γενιά (μια ή δύο γενιές ανάλογα) να την πουλήσεις και να αγοράσεις πάλι μια καινούρια. καλα το ξανασκεφτηκες για την καρτα θα σε καλυψει και η μια αλλοστε dont worry ενας aglity 3 60gb κανει 90 ευρω και παει σφερα εγω εμεινα τερμα ευχαριστημενος
Zenor Δεκέμβριος 30, 2011 #26 Δεκέμβριος 30, 2011 60GB δεν νομίζω να σου φτάσουν, αναλόγως και τι θα εγκαταστήσεις βέβαια αλλά και εγώ που είχα 80άρι δεν μου έφτασε
auditt Δεκέμβριος 30, 2011 #27 Δεκέμβριος 30, 2011 60GB δεν νομίζω να σου φτάσουν, αναλόγως και τι θα εγκαταστήσεις βέβαια αλλά και εγώ που είχα 80άρι δεν μου έφτασε Για windows και προγραμματα φτανει μια χαρα για παιχνιδια σιγουρα οχι
Havic Δεκέμβριος 30, 2011 Author #28 Δεκέμβριος 30, 2011 Για τις μνήμες αν πω ότι άλλαξα πάλι γνώμη και προσανατολίζομαι σε άλλες μάλλον όσοι παρακολουθείτε το θέμα 8α με βρίσετε αλλά θέλω να το ταιριάξω με την mobo ή το 600Τ Αλλά έχω και άλλο ένα λόγο και αυτός είναι να χωράνε κάτω από το cooler. edit Στον ssd θα βάλω 3 games το πολύ , dota, κανα και κάνα fps, τα άλλα στον samsung f4.
auditt Δεκέμβριος 30, 2011 #29 Δεκέμβριος 30, 2011 Για τις μνήμες αν πω ότι άλλαξα πάλι γνώμη και προσανατολίζομαι σε άλλες μάλλον όσοι παρακολουθείτε το θέμα 8α με βρίσετε αλλά θέλω να το ταιριάξω με την mobo ή το 600Τ Αλλά έχω και άλλο ένα λόγο και αυτός είναι να χωράνε κάτω από το cooler. καλα κανεις εφοσον δεν σε νοιαζουν ποσο κλοκαρουν κοιτα εμφανιση και γω αυτο κοιταξα και τιμη φυσικα
Zenor Δεκέμβριος 30, 2011 #30 Δεκέμβριος 30, 2011 Στον ssd θα βάλω 3 games το πολύ , dota, κανα και κάνα fps, τα άλλα στον samsung f4. Τότε μια χαρά είναι ο 60άρης όπως είπε και ο auditt
grathk Ιανουάριος 1, 2012 #31 Ιανουάριος 1, 2012 Ναι αν πάρεις μεγάλη ψυκτρα θα εχεις θέμα με τις vengeance,όσο για το θέμα cross/sli παίζει καλό scaling πλεον οσο προσθέτεις κάρτες αλλα ανεβάζεις και το σύνολο της ζέστης στο case που θα περιορίσει τα clocks στις κάρτες και αν ειναι και μικρό το κουτάκι παίζει και στην cpu.Φυσικά αυτο δεν ισχύει αν βάλεις νεράκι
Havic Ιανουάριος 4, 2012 Author #32 Ιανουάριος 4, 2012 Δεν μπορώ να βρω την μητρική Asus P8Z68-V PRO/GEN3 ...fail...σήμερα πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα που την είχα παραγγείλη και μου είπε ότι δεν την έχει ούτε ξέρει πότε θα την φέρει… τσάμπα περίμενα από την παρασκευή, μου είπε να μου την φέρει από έξω αλλά το κόστος ανεβαίνει πολύ και δεν αξίζει. βασικά ούτε την Asus P8Z68-V/GEN3 μπορώνα βρω ....δεν ξέρω ποιος τον πα _ _ να είναι η Asus; να είναι ο Έλληνας προμηθευτής? αλήθεια ποίος είναι ο εισαγωγέας της Asus στην Ελλάδα;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.