coolharris93 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Καλησπερα συμφορουμητες...Εχω ενα κουλο προβλημα..Η κοπελα μου εχει ενα lg prada και εκει που στελνουμε μηνυματα ξαφνικα μου λεει κατι ακυρο..π.χ. ο καιρος σημερα ειναι καλος εχω 3 ευρω..Το θεμα ειναι πως υποστηριζει οτι οι τελευταιες λεξεις που δεν ε ουν σχεση με αυτα που λεει πιο πριν δεν τις στελνει αυτη και δεν ξερει πως γινεται...αυτο εχει γινει 2 φορες μεχρι στιγμης...ειναι δυνατον να γινει κατι τετοιο η με δουλευει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Νοέμβριος 18, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2011 Στα σταλμένα μηνύματα του κινητού της είναι το ίδιο με αυτό που λαμβάνεις εσύ? αν ναι μάλλον σε δουλεύει..αλλιώς κάτι γίνεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolharris93 Νοέμβριος 18, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2011 ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΞΕΡΩ ΓΩ Π.Χ : ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?? ΩΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 14:14 ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΧΕΙΣ 3 ΕΥΡΩ??? ΩΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 14:14..ΤΟ 3 ΕΥΡΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΕ ΑΣΧΕΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ...ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ... ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΕΚΕΙΝΗ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Νοέμβριος 18, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2011 χμ.μόνο με τη δικιά σου συμβαίνει αυτό;με άλλα μηνύματα;έτσι όπως τα λες, παίζει να τα έχει φτύσει η μνήμη του κινητού σου και να σου δείχνει τα μπερδεμένα μηνύματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolharris93 Νοέμβριος 18, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2011 Μονο με τη δικια μου συμβαινει αυτο....αλλα μονο με εκεινη μιλαω....εχω το samsung galaxy ace!! Και το αποσπασμα του μυνηματοσς που μου ερχεται δεν το εχω καν στη συνομιλια σαν original δηλαδη ολοκληρο... Αλλα ετσι οπως μου τα λεει δεν μου ερχεται το τελευταιο αποσπασμα που μου στελνει εκεινη αλλα αποσπασμα απο το παλιο μυνημα... Σαν να μπερδευονται τα μυνηματα...επισης να ανφερω οτι το αποσπασμα του συγκεκριμενου μυνηματος που μογ ειχε ερθει μου το ειχε στειλει πριν 5 μερες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Νοέμβριος 19, 2011 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 μπορει να εχει κολλησει η συσκευη και να θελει κανα wipe να καθαρισει.Για αρχη βαλε την καρτουλα σου σε ενα αλλο κινητο και δουλεψε το για 1-2 μερες να δεις αν κανει κουλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Νοέμβριος 19, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Κλασσική περίπτωση βλάβης.Δώστης 3€ να λήξει το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Νοέμβριος 19, 2011 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Mουτο έκανε και εμένα κάποτε ένα κινητό αυτό, να περιπλέκει μυνήματα μεταξύ τους και ανακάλυψα πως συνέβαινε μόνο όταν είχα σχεδόν full μνήμη στα μηνύματα. Διέγραψε μερικά και συ....ποτέ δεν ξες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.