Jump to content

Hdmi μέσου Δικτύου

dimpap

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά!!

Θέλω να περάσω HDMI μέσου δικτύου. Στο σπίτι μου έχω σε όλα τα δωμάτια καλώδια δικτύου και τα έχω τερματισμένα στο δωμάτιο μου μέσα σε rack. Θέλω να βάλω να βάζω μια ταινία στο pc και να πάω να την βλέπω στην τv στο σαλόνι.Ψάχνοντας στο google βρήκα ότι υπάρχει κάποιος πομπό και δέκτης. 'Έχει δοκιμάσει κανείς να μου πεί τι γίνεται? η να μου προτείνει κάποιον?

Ευχαριστώ

Νομίζω ότι αυτές οι λύσεις απαιτούν την ύπαρξη 2 καλωδίων ethernet για να μεταδοθεί το σήμα. (το ένα κιόλας πρέπει να είναι shielded).

Καλύτερα και φθηνότερα είναι να ψάξεις για media streamer με lan.

Καλησπέρα Παιδιά.

Τελικά πηρα το PU107 kit είναι αυτό . Υπήρχε μια διαφημίσει στο Digital satalite tv όπου και πήρα τηλ. Είπα τι ακριβός θέλω να κάνω και μου πρότειναν το συγκεκριμένο μοντέλο.Ευτυχώς αυτό δουλεύει με ένα utp καλώδιο! Το site της εταιρείας είναι αυτό .

Την Τρίτη που θα το παραλάβω θα σας πω εντυπώσεις.

Καλησπέρα Παιδιά.

Τελικά πηρα το PU107 kit είναι αυτό . Υπήρχε μια διαφημίσει στο Digital satalite tv όπου και πήρα τηλ. Είπα τι ακριβός θέλω να κάνω και μου πρότειναν το συγκεκριμένο μοντέλο.Ευτυχώς αυτό δουλεύει με ένα utp καλώδιο! Το site της εταιρείας είναι αυτό .

Την Τρίτη που θα το παραλάβω θα σας πω εντυπώσεις.

Ποσο φιλε μου αν επιτρεπεται ? Αν μπορεις κανε μια συγκριση με καλωδιο hdmi σκετο (αν εχεις την πηγη αυτη τη στιγμη καπου κοντα) και με αυτα να δουμε τι παιζει απο ποιοτητα εικονας (γενικα με το utp).:mobile1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.