dimpap Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Γεια σας παιδιά!! Θέλω να περάσω HDMI μέσου δικτύου. Στο σπίτι μου έχω σε όλα τα δωμάτια καλώδια δικτύου και τα έχω τερματισμένα στο δωμάτιο μου μέσα σε rack. Θέλω να βάλω να βάζω μια ταινία στο pc και να πάω να την βλέπω στην τv στο σαλόνι.Ψάχνοντας στο google βρήκα ότι υπάρχει κάποιος πομπό και δέκτης. 'Έχει δοκιμάσει κανείς να μου πεί τι γίνεται? η να μου προτείνει κάποιον? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 18, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2011 Ψαξε για HDMI balun στο νετ. Ακριβες λυσεις, αλλα λειτουργουν πολυ καλα και για πρωτοκολλο μεχρι 1.3 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpap Νοέμβριος 18, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2011 Ευχαριστώ φίλε μου θα το κοιτάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 19, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Νομίζω ότι αυτές οι λύσεις απαιτούν την ύπαρξη 2 καλωδίων ethernet για να μεταδοθεί το σήμα. (το ένα κιόλας πρέπει να είναι shielded).Καλύτερα και φθηνότερα είναι να ψάξεις για media streamer με lan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 19, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Τα πιο πολλα οντως θελουν 2. Απλα εχω κανει αυτο bookmark γιατι θελω να το δοκιμασω στο νεο μου σπιτι...HiddenWires - Hands On: A single UTP cable HDMI balun that works Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpap Νοέμβριος 20, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2011 Καλησπέρα Παιδιά. Τελικά πηρα το PU107 kit είναι αυτό . Υπήρχε μια διαφημίσει στο Digital satalite tv όπου και πήρα τηλ. Είπα τι ακριβός θέλω να κάνω και μου πρότειναν το συγκεκριμένο μοντέλο.Ευτυχώς αυτό δουλεύει με ένα utp καλώδιο! Το site της εταιρείας είναι αυτό .Την Τρίτη που θα το παραλάβω θα σας πω εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack Νοέμβριος 20, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2011 Καλησπέρα Παιδιά. Τελικά πηρα το PU107 kit είναι αυτό . Υπήρχε μια διαφημίσει στο Digital satalite tv όπου και πήρα τηλ. Είπα τι ακριβός θέλω να κάνω και μου πρότειναν το συγκεκριμένο μοντέλο.Ευτυχώς αυτό δουλεύει με ένα utp καλώδιο! Το site της εταιρείας είναι αυτό .Την Τρίτη που θα το παραλάβω θα σας πω εντυπώσεις.Ποσο φιλε μου αν επιτρεπεται ? Αν μπορεις κανε μια συγκριση με καλωδιο hdmi σκετο (αν εχεις την πηγη αυτη τη στιγμη καπου κοντα) και με αυτα να δουμε τι παιζει απο ποιοτητα εικονας (γενικα με το utp).:mobile1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.