panagiotisky Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Καλημέρα σας..... Εχω το εξής πρόβλημα! Εχω μια ψύκτρα zalman CNPS9500 Led, η οποία είναι παλιά και δεν έχει το clip για να τη κουμπώσω στη νέα μου μητρική με AM2+ socket. Οπότε ψάχνω το And Clip και το Amd clip lever (φαίνονται παρακάτω στην εικόνα components ::: Zalman, leading the world of Quiet Computing Solutions ::: ) Εχω πάρει τηλ σε πολλά καταστήματα της Αθήνας , εχω στείλει και στη zalman email μηπως μπορεί να με βοηθήσει αλλά τιποτα. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ...!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 18, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2011 Στην Zalman έστειλες mail? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotisky Νοέμβριος 18, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2011 Ναι...εστειλα αλλα δε πηρα απαντηση...Αν θυμαμαι καλα , πρεπει να τους ρωτησα εαν υπαρχει καποιος αντιπροσωπος τους στην Ελλάδα ή αν μπορουν να μου στείλουν το κομμάτι.Τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.