cherryman Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2004 Στη δουλειά έχω ένα Celeron Coppermine 600Mhz σε μια μητρική Intel CA810E. Έχει επάνω 2 μνήμες, μια 256ΜΒ ECC και μια 64ΜΒ. Το πρόβλημα είναι πως την 256 την βλέπει σαν 128ΜΒ. Έκανα BIOS update στο τελευταίο, αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Ακολουθεί και μια φωτό από το CPU-z της μνήμης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Ιούνιος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Δεν νομίζω να υπάρχει λύση , παλιό motherboard και το συγκεκριμένο dimmaki προφανώς δεν συνεργάζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 23, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Μαλλον χρειαζεσαι μνημη dual side. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 23, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από unseen Μαλλον χρειαζεσαι μνημη dual side. To ιδιο συναιβεναι σε μια ECS ενος φιλου........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 23, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Ευυχαριστώ παίδες, το περίμενα ότι θα είναι ασύμβατα μεταξύ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 24, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από unseen Μαλλον χρειαζεσαι μνημη dual side. Αυτο συμβαινει. Καποιες απο τις μητρικες της "εποχης" θελανε αποκλειστικα και μονο DS γιατι διαβαζανε το συνολικο μεγεθος απο το SPD (πχ 256Mb) και συνεπως περιμενουνε 128Mb στη μια πλευρα και 128Mb στην αλλη. Στην SD μνημη ομως η αλλη πλευρα δε εχει τιποτα, οποτε η μητρικη αρκειται στα 128Mb μου δεχεται να δει απο τα 256Mb (συνολο) που κανονικα βρισκονται εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούνιος 24, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 13:11] Αυτο συμβαινει. Καποιες απο τις μητρικες της "εποχης" θελανε αποκλειστικα και μονο DS γιατι διαβαζανε το συνολικο μεγεθος απο το SPD (πχ 256Mb) και συνεπως περιμενουνε 128Mb στη μια πλευρα και 128Mb στην αλλη. Στην SD μνημη ομως η αλλη πλευρα δε εχει τιποτα, οποτε η μητρικη αρκειται στα 128Mb μου δεχεται να δει απο τα 256Mb (συνολο) που κανονικα βρισκονται εκει. ......thats right Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 24, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Ωραία, κάποιος να μοντάρει ένα BIOS με την επιλογή force. :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 24, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από cherryman Ωραία, κάποιος να μοντάρει ένα BIOS με την επιλογή force. :tomato: Δεν μπορει αυτη τη στιγμη. Εχει γυρισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.