Jump to content

Καταγραφή συνομιλίας.

takiskl

Recommended Posts

Καλημέρα

μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να κρατάει τις συζητήσεις που γίνονται στο facebook, ώστε να μπορώ να τις διαβάσω αργότερα; Είμαι γονιός βλέπετε και θέλω να ελέγχω λίγο τις συζητήσεις του ανήλικου γιου μου! Δηλαδή και να τις σβήνει από τον λογαριασμό του, αυτές να αποθηκεύονται.

Ευχαριστώ!

Αν και το θεωρώ λίγο λάθος τακτική..δεν ήρθα εδώ για να πω τη γνώμη μου (δε ξέρω τι θα κάνω μεθαύριο με τη κόρη μου :p ).... υπάρχουν προγράμματα που γενικώς καταγράφουν οτιδήποτε πληκτρολογείται (key logger) στον υπολογιστή. Ξεκίνησαν σαν "ιοί" ώστε να μας κλέβουν κάποιοι τους κωδικούς, αλλά προχώρησαν σαν συστήματα παρακολούθησης χρήσης του υπολογιστή. Έχουν εξελιχθεί κιόλας και μπορούν να στα στέλνουν όλα τα δεδομένα παρακολούθησης, σαν mail κάπου ή να τα αποθηκεύουν τοπικά κάπου κρυφά! Ψάξε το όμως το θέμα γιατί είναι από πολύ απλά εώς πολύπλοκα και καμιά φορά έχουν και κάποιες παρενέργειες. Π.χ. κάποιο που είχα παλιά, δημιουργούσε πρόβλημα στο skype. Τέλος έχε υπόψιν σου πως μιλάμε για πρόγραμμα που δεν "φαίνεται" πουθενά και άπαξ και το εγκαταστήσεις, γίνεται "φάντασμα"... :ph34r:

Άστα φίλε μου, εφηβεία... Έχεις να μου προτείνεις κάποιο απλό στην χρήση; Βασικά στο facebook εξαντλείται η δραστηριοτητα, οπότε για εκεί ενδιαφερομαι να αποθηκευει μηνυματα και συζητησεις.

Ξέχασα να σου γράψω πως για το facebook συγκεκριμένα δεν ξέρω κάτι... τσέκαρε αυτά, σίγουρα θα βρεις κάποιο που σε ικανοποιεί!

Simple Keylogger, BlazingTools Perfect Keylogger, Ecodsoft Keylogger, Beyond Keylogger,

Award Keylogger.

Σχεδον ολα τα προγραματα προστασιας Η/Υ παρεχουν parental control.

Άλλο το parental control γενικά κι άλλο η καταγραφή συνομιλιών κ.λπ.

Το parental control, έχει να κάνει πιο πολύ με μπλοκάρισμα ύποπτων mail, τσόντες κ.α. Τώρα αν το norton έχει συγκεκριμένη λειτουργία του parental control που καταγράφει συνομιλίες π.χ., αυτό είναι άλλο! Αν και λίγο χλωμό τι καταγράφει και πως... :...:

Δεν καταγράφει τίποτα το Parental Control. Μπορεί όμως να μπλοκάρει σελίδες, μπλοκάρεις το facebook και άγχος τέρμα! Εγώ στην ανηψιά μου τουλάχιστον αυτό έκανα όταν επεσε στην αντιληψη μου οτι έκανε φίλους της όποιν έβρισκε και ο άλλος το γύριζε στο σεξουαλικό σε 15 χρονών κοριτσάκι.

To parental control αναλογως ποιο προγραμμα προστασιας εχεις κανει και τις αναλογες ενεργειες.Αν ψαξετε καλυτερα θα βρειτε.Πχ , το norton που ειπαμε πιο πανω ειναι ενα απο αυτα.Αλλα πιστευω οσο πιο πολους περιορισμους τους βαζετε τοσο πιο πολυ τα κανετε να σκεφτουν πως να τα παρακαμψουν (αργα η γρηγορα) .

Άρα επανερχόμαστε σε αυτό που ζήτησε ο άνθρωπος από την αρχή. Όχι μπλοκάρισμα, αλλά παρακολούθηση. Καλώς ή κακώς αν θέλει να δει τι παίζει, έτσι μόνο θα δει. Με το να μπλοκάρεις, θα κάνεις το παιδί να πάει αλλού, σε internet cafe, στο φίλο, μέσω κινητού.. παιδιά είμαστε κι εμείς ακόμα και ξέρουμε :p

Αυτο ακριβως ειναι το προβλημα! Οτι με το parental δεν μπορεις να δεις τι παιζει... Για αυτο ψαχνω προγραμμα για καταγραφη! [MENTION=1298]WizarD[/MENTION] το θεμα ειναι να μπορω να τα δω ακομα κι αν τα εχει σβησει...

Να το κοψω το fb δεν μπορω, αγορι ειναι, θα παει να μπει απο αλλου... Καλυτερα να προσπαθησω να το ελεγχω, φνωμη μου παντα.

στήσε ένα keylogger και βάλτο να κρατάει και screenshots ανα λεπτό.

θα έχεις και τις απαντήσεις του άλλου στην οθόνη.

πραγματικά όμως,το να ξέρεις πράγματα

που μετά δεν θα "ξέρεις" αλλά θα πρέπει να διαχειριστείς

θα σε μπλέξει....

[MENTION=1298]WizarD[/MENTION] το θεμα ειναι να μπορω να τα δω ακομα κι αν τα εχει σβησει...

ΤΙΠΟΤΑ δε σβήνεται.... Στη σελίδα που σου έδειξα δείχνει και τα "σβησμένα"

Δε χάνεις να κάνεις μια δοκιμή :)

ΤΙΠΟΤΑ δε σβήνεται.... Στη σελίδα που σου έδειξα δείχνει και τα "σβησμένα"

Δε χάνεις να κάνεις μια δοκιμή :)

Γίνονται archived, αλλά μπορείς να πας και στα archived και να τα σβήσεις ΟΛΑ!

Επίσης μπορεί το παιδί να έχει βάλει, να κρατάει ιστορικό πότε έγινε login στο λογαριασμό του. Αν μπει από αλλού ο πατέρας του ή αν το παιδί είναι έξω και λάβει mail ότι κάποιος έκανε login από το σπίτι του, τι θα γίνει;

Γίνονται archived, αλλά μπορείς να πας και στα archived και να τα σβήσεις ΟΛΑ!

Δε σβήνεται τίποτα λέμε... Το ότι μαρκάρεται στη βάση σα σβησμένο είναι άλλο πράγμα.

Έχω σβήσει μήνυμα και από το archive. Και μετά από 4 μήνες, μου γράφει ο ίδιος κάτι (αντί να κάνει καινούριο πήγε απλά κι έκανε reply στο τελευταίο) και όταν μου το εμφάνισε είχε ΟΛΟ το thread κανονικότατα από τότε που ξεκίνησε...

Τα archived, όπως λέει ο Wizard!, γίνονται soft-delete. Εάν σε κάποια δεδομένη στιγμή σου απαντήσει η επαφή σου, επανέρχεται όλη η συνομιλία. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι την στιγμή που θα ελέγξεις εσύ η συνομιλία είναι διαθέσιμη.

Μόνο με keylogger θα κάνεις δουλειά.

edit: βρήκα αυτό στο net, http://isafesoft.com/, δεν ξέρω εάν λέει τίποτε.

Δε σβήνεται τίποτα λέμε... Το ότι μαρκάρεται στη βάση σα σβησμένο είναι άλλο πράγμα.

Έχω σβήσει μήνυμα και από το archive. Και μετά από 4 μήνες, μου γράφει ο ίδιος κάτι (αντί να κάνει καινούριο πήγε απλά κι έκανε reply στο τελευταίο) και όταν μου το εμφάνισε είχε ΟΛΟ το thread κανονικότατα από τότε που ξεκίνησε...

Εμένα δε γίνεται έτσι λέμε... θα κάτσουμε να διαφωνούμε ή έχεις να μου απαντήσεις κάτι και για το δεύτερο;

Επίσης μπορεί το παιδί να έχει βάλει, να κρατάει ιστορικό πότε έγινε login στο λογαριασμό του. Αν μπει από αλλού ο πατέρας του ή αν το παιδί είναι έξω και λάβει mail ότι κάποιος έκανε login από το σπίτι του, τι θα γίνει;

Το θέμα είναι λεπτό. Γιατί να μη βάλει ένα πρόγραμμα που να καταγράφονται ΟΛΑ, με ασφάλεια, αλλά να κινδυνεύει να κλονίσει την εμπιστοσύνη πατέρα και γιου, να στο πω κι έτσι; Με τα screenshot όπως είπε κι ένα παιδί παραπάνω, μπορεί να πιάσει τα πάντα. Αν είναι μεγάλη η συχνότητα των capture μπορεί να πιάσει από camera chat μέχρι τις απαντήσεις του άλλου.. αυτό είναι το ζητούμενο. Όχι να τρέχει σαν το κλέφτη να δει στα κρυφά, με κίνδυνο να τον τσακώσει ο πιτσιρίκος.. :innocent:

Τέλος πάντων, ας κάνει ότι θέλει ο άνθρωπος.. το θέμα είναι λεπτό και για μένα ακόμη και το key logger είναι παρακινδυνευμένο. Όσο stealth κι αν είναι. Έχω χρησιμοποιήσει κάποτε και το δοκίμαζα σε δικό μου pc 2 μήνες, για να γλιτώσω κάτι που μπορεί να πήγαινε στραβά. Γι'αυτό και είχα δοκιμάσει τόσα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.