A-L-I-V-E Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2004 Ένα φιλαράκι μου έχει την 5900sp, αυτή που είναι ολόιδια με την 5900xt. Την φλάσαρε σε 5950 και όταν πάει να μπει στα windows η οθόνη δεν δείχνει τίποτα! Το πρόβλημα είναι ότι έκανε save το δικό του το bios αλλά το έσβησε κατά λάθος... όποιος έχει την ίδια κάρτα ας κάνει ένα save το δικό του bios και να το ποστάρει...Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Γεια χαρά,αν είναι εύκολο πες μας τα στοιχεία της κάρτας μήπως και βρούμε το bios στο net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A-L-I-V-E Ιούνιος 23, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Καλημέρα RootX η κάρτα είναι της MSI (MSI FX 5900SP 128MB DDR) φοράει μνήμες της samsung. Η κάρτα στην εμφάνισή της είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως η ΧΤ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 23, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Με πάσα επιφύλαξη, μήπως κάνει κάποιο από αυτά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A-L-I-V-E Ιούνιος 23, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Ευχαριστώ RootX :worship: θα δοκιμάσω κάποιο από τα non-ultra και θα δειξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsompanos Ιούνιος 23, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Στο χωρίο μου τα Τρίκαλα λένε πως όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια. Στην περίπτωση του A-L-I-V-E όποιος δεν έχει μυαλό έχει πολλά λεφτα :tomato: :tomato: Τελικά εκείνες οι μπύρες πρέπει να λύξανε πρέπει να ποάρουμε άλλες ... uber aless Αντώνη το καλοκαίρι σου έρχομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
A-L-I-V-E Ιούνιος 24, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από tsompanos [Χθες, στις 16:42] Τελικά εκείνες οι μπύρες πρέπει να λύξανε πρέπει να ποάρουμε άλλες ... uber aless Αντώνη το καλοκαίρι σου έρχομαι Γειά σου ρε Πάνο... χαθήκαμε φίλε!!! Μην μασάς για μπύρες έχω φρέσκιες στην κατάψυξη (δικής μου παραγωγής) α, και που είσαι... σε περιμένω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! ’ντε νοίκιασα και δικό μου σπίτι!!! :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιούνιος 29, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 Ας δοκιμασει να μπει σε VGA Enable mode πατοντας F8 πριν τη μαυρη οθόνη και μετα να κανει το φλασαρησμα μεσο win με το WinFox 2.0 της leadtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.