Jump to content

Φθηνό router

Occultist

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

Έχετε υπόψιν κάποιο καλό και φθηνό adsl router (από ελληνικό μαγαζί) που θα με καλύψει για 2 pc στο σπίτι;

Με ενδιαφέρει κυρίως η σταθερότητα και το χαμηλό latency.

Το baudtec του ote είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ακόμα και μετά από δέκα firmware. Είχα βάλει το παλιό sagemάκι και ήταν απείρως καλύτερο - αλλά παρέδωσε πνεύμα μετά από 5 χρόνια και αυτό.

Vigor 2700VG 25€, τελευταία είχα κάτι θεματάκια με τους DNS servers της Otenet (λύθηκε με τους OpenDNS), πέραν αυτού δεν μου έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα, και έχεις και το Voip αν θες να το συνδυάσεις π.χ. με omnivoice(ή voipdiscount για περιορισμένες free κλήσεις σε σταθερά σε αρκετές χώρες), για έξτρα "σταθερό" τηλέφωνο

εφόσον είσαι και Αθήνα,αγόρασέ το από το κατάστημα αυτοπροσώπως ώστε να ΜΗ σου δώσουν router με MAC που ΔΕΝ ξεκλειδώνει (00507F81xxxx), περισσότερα εδώ

χωρις διαθεση διαφημισης

αλλα αυτο που πουλαει ο @greekfragma στις αγγελιες ειναι πραγματικα διαμαντακι

Το εχω απο περσι το Μαρτη κι εχει κρατησει κοντα 15μηνο χωρις disconnect

(ηθελε βεβαια ενα fan στο κατω μερος για τις ζεστες καλοκαιρνες μερες)

κραταει 270mbs wireless με το καταλληλο ανταπτορακι στο pc με πολυ καλο σημα

εχει και usb για δικτυακο δισκο(πολυ βολικο) και εχει και 4πορτο gigabit

και κατ εμε ερχεται με ενα απο τα πιο αναλυτικα και βολικα interface για αντιστοιχες συσκευες οικιακης χρησης

αν το αλλαζα παλι το ιδιο θα επαιρνα αβλεπι

μιας και παιζουν πολυ λιγα modem/gigabit router με dual band 300αρι Ν και USB

οικονομικο δεν το λες αλλα στην τιμη αυτη του μτχ ειναι πολυ τιμια προταση imho

Καλά εγώ σκεφτόμουν κανα απλό με 30 ευρώ - δε θα στήσω server.

Καμια μάρκα έχετε να προτείνετε;

Το ξέρω ότι πληρώνεις παίρνεις, αλλά όχι για το baudtec - είναι απλά άθλιο. 2 της σειράς που έβαλα, ένα παλιό δικό μου και ένα δανεικό φθηνό, ήταν σαν να έρχονται από το διάστημα μπροστά του. Δεν έχω δει πιο αναξιόπιστο από baudtec - μόνιμο rubber banding ακόμα και σε πασιέτζα και disconnect κάθε τέταρτο άμα έχω στην πρίζα (ΜΕ φίλτρο) τηλέφωνο στο άλλο δωμάτιο. Απλά τραγικό. Τα άλλα τα φτηνούλια δεν είχαν κανένα πρόβλημα.

Ένα απλό θέλω για τα βασικά, αλλά να ΕΙΝΑΙ για τα βασικά.

το ξέρω ότι ειναι άθλιο το baudtek, απλά θέλω να σου πω ότι με 30 ευρώ δύσκολα θα βρεις κάποιο καλό router. Δυστυχώς πρέπει να ανεβάσεις το budget.

Δες σε thomson tg585. ίσως το βρεις σε κάνενα κατάστημα φορθνετ (αν δεν το εχει ο οτες)

Τελικά έδωσα 50 ευρώ και πήρα ένα Καναδέζικο που μου φαίνεται πολύ τίμιο και στην πράξη.

edit : το baudtec θα το θυσιάσω τελετουργικά στην πυρά :p

ποιο πήρες τελικά; Κάνε κι μια μίνι παρουσίαση :)

ΥΓ Δεν ξέρω αν το λες σοβαρά, αλλά για κάθε ενδεχόμενο, μην το κάψεις. Πήγαινέ το για ανακύκλωση καλύτερα :)

Ένα τέτοιο είναι. 4 μέρες δεν έχει κάνει ούτε ένα dc (κρατάει και stats μόνο του), πιάνει πραγματικές ταχύτητες καλές, δεν έχω rubber banding και έχει πάρα πολλές επιλογές στο firmware του. Είμαι πολύ ευχαριστημένος ως απλός χρήστης. :magic:

υγ. Ανακύκλωση για ηλεκτρονικά νομίζω έχει σε πολύ συγκεκριμένα μέρη μόνο και δεν ξέρω κανένα κοντά μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.