Jump to content

MSI Κ8Νeo και foto...

Vagouridis

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka

vag την προτεινεις αφοβα ειναι καλη μητρικη η ειναι αλλη μια κλασικη ΜΣΙ?

To αφοβα δεν μπορω να το πω καμαρι μου.Τα κουλα της τα εχει αλλα οχι σαν τις προηγουμενες μητρικες της ΜΣΙ.

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Συν οτι και ολα καλα να τα εβρισκε ο Παρης ή ολα στραβα, δεν θα επρεπε να βασιζεσαι σε τοσο μικρη δειγματοληψια (μια μητρικη στις 1000αδες). Μπορει να ειναι απλως τυχερος και να πετυχε σε καλο κομματι.

Αυτος ειναι και ο λογος που δεν προτεινω/συστηνω την DFI σε κανεναν, γιατι αν και δεν εχω δει ποτε cold boot ή four leds of death στα 249ΜΗz fsb, ειναι πολυ μεγαλες οι πιθανοτητες να πετυχεις "τζουφια", και δεν θα ηθελα μετα να μου λενε "μας πηρες στο λαιμο σου"... ;)

Να τονισω οτι δοκιμασα μερικα κομματια ΜΣΙ πρωτου καταλληξω σε μια γνωμη γιατ τον εαυτο μου τουλαχιστον και οτι δεν ειδα καποια να ξεχωριζει η καποια να ειναι πατος βεβαια αλλα τα κουλα τους τα κανανε ολες μαλιστα μια παρτιδα απο 2 κομματια ετυχε να εχω μπουτ στα 10*300 αλλα μολις εμπαινα στα "παραθυρα"...10*200

σημερα ειδα μια, δεν λεω μπορει να ειναι καλη αλλα τα 150 που ζηταει δεν τα αξιζει με τιποτα!

εγω παντως απο την msi δεν εχω κανενα προβλημα. εχει 300σαρησει με 3χ ldt. εχει 240 (δεν πηγε παραπανω λογω μνημων) με 4χ ldt. εχω το 1.2beta5 bios. δουλευει 1τ με 2-2-2-5 με τις bh-5. και εxω max screenshot 2700mhz απο τον 3400 με 1.55 volt με default αεροψυξη. και πιστευω οτι σιγουρα θα εχω καλυτερα αποτελεσματα αφου δανειστω 3700EB απο τον helly και υδροψυξη.

Αρχική απάντηση από yog-sothoth [Σήμερα, στις 01:54]

εγω παντως απο την msi δεν εχω κανενα προβλημα. εχει 300σαρησει με 3χ ldt. εχει 240 (δεν πηγε παραπανω λογω μνημων) με 4χ ldt. εχω το 1.2beta5 bios. δουλευει 1τ με 2-2-2-5 με τις bh-5. και εxω max screenshot 2700mhz απο τον 3400 με 1.55 volt με default αεροψυξη. και πιστευω οτι σιγουρα θα εχω καλυτερα αποτελεσματα αφου δανειστω 3700EB απο τον helly και υδροψυξη.

Που το βρηκες το βιος αυτο?Το θελω κι εγω!

Αρχική απάντηση από gfa3

Που το βρηκες το βιος αυτο?Το θελω κι εγω!

το 1.2 έχει βγει επίσημα πλέον στην σελίδα της MSI

Οχι ρε Vag, δεν το έκανε με Spray... Το πιο πιθανό είναι να πήρε ανεξίτηλο μαρκαδόρο...Τώρα αν πέρασε λαδομπογιά και έβαλε και λούστρο σε μερικά σημεία πάνω στην μητρική ... δεν ξέρω... Λέτε να πήρε τέμπερα ;

ΥΣ: Νερομπογιά 4 ever!

Τελικα ρε Vag θα μας πεις αξιζει να την παρουμε η οχι?

και εγω ειμαι στο παρα πεντε να την παρω γιατι προτιμω το nforce3 250gb και ειμαι μεταξυ των :

MSI K8N NEO PLATINUM (nforce3 250gb)

GIGABYTE GA-K8NSNXP (nforce3 250)

βλεπω οτι δεν τρεφετε ιδιαιτερη εκτιμηση στην gigabyte αλλα εγω αρκετα χρονια τωρα τις δουλευω απροβληματιστα και το εννοω, πανω απο 100 mobo's πρεπει να εχω δωσει και μεχρι τωρα δεν ειχα ουτε το πρωτο προβλημα που λενε, ασε που η δικια μου εχει κανει μπανιο 2 φορες και εξακολουθει να με υπηρετει πιστα :clap: :clap:

στην συγκεκριμενη περιπτωση βλεπω λιγο καλυτερη την ιδεα του nforce3 250gb και κοιταω για το MSI γι'αυτο ρωτω τις εμπειριες σας.

Την γνωμη μου την ειπα δεν ειναι κατι που μπορω να το προτεινω αφοβα και με τοι χερι στην καρδια.Ειναι απλα μια καλη λυση αλλα πιστευω οτι θελει βελτιωση , τωρα εαν κατι καναν με τα βιος δεν ξερω.

@ταραμας το καλυτερο mobo σε 754 νφ 250 πιστευο οτι ειναι το epox

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.