Jump to content

MSI Κ8Νeo και foto...

Vagouridis

Recommended Posts

Ο καλος ο μπογιατζης στις δυσκολες στιγμες φαινεται :D :D :D Μετα απο αρκετο ψαξιμο κατελληξα ενα καλο απογευμα να τσιμπησω την MSI και ενα 3200+ , τυχαια βεβαια βρεθηκαν μερικα δειγματα στην εταιρεια και λεω ας περιμενω να δω τι κανουν και μετα να αποφασισω , μην κανω παλι τον μπετα τεστερ.Ανοιγω που λετε την MSI και τι παρατηρω , το μαυρο χρωμα που ειχε ηταν απλα περασμενο απο μενα κυριολεκτικα .... θαρρεις και ηταν με σπρευ.Να και μερικες φωτο....

post-32-1416071026,4785_thumb.jpg

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Και να πως ξηνετε η μητρικη οταν απλα πας να βαλεις τα ΑΤΑ133 καλωδια και απλα ακουμπανε στην μητρικη....δεν λεω θα μποσουσε να ειναι ενα ωραιοτατο βινυλ στο NFS......

P.S. Δεν εχω τιποτα με την μητρικη κατα τα αλλα μπορει να ειναι αψογη αλλα το χρωματακι της και η συσκευασια της ειναι αισχρη εως και προστυχη....

post-32-1416071027,538_thumb.jpg

Τι να πω...Μόλις πριν λίγο διάβαζα μια πολύ καλη κριτική για την εν λόγω μητρική. Το ερωτημα είναι: μπορεί κατι τέτοιο να αποτρέψει κάποιον από την αγορά της μητρικής? Εγώ προσωπικά θα το σκεφτόμουν

Φίλε μου ernnest και εγώ θα το σκεφτόμουν και πάρα πολυ μάλιστα. Δεν νοείτε να συμβαίνει αυτο για μιά εταιρεία οπως η MSI:TD:

Καλά κάνω και δεν τις χωνεύω ουτε και για μένα αλλα ούτε και για την δουλειά.

Αρχική απάντηση από Ernest [Σήμερα, στις 23:45]

Το ερωτημα είναι: μπορεί κατι τέτοιο να αποτρέψει κάποιον από την αγορά της μητρικής?

αμε!! γλυστρα το λαστιχο απο την αντλια, γεμιζει νερα το συμπαν, ξεβαφει η μητρικη.

με τι μουτρα πας για rma μετα;

Αρχική απάντηση από .38-.45

αμε!! γλυστρα το λαστιχο απο την αντλια, γεμιζει νερα το συμπαν, ξεβαφει η μητρικη.

με τι μουτρα πας για rma μετα;

Μωρε τα μουτρα μου και την ατακα μου την ξερω , εκει που σερφαρα κατι εγινε πως και γιατι δεν ξερω κατι με την γειωση κατι με το νεο βιος το οποιο δινει πολλα ρευματα απο την μανα του λιγο η ζεστη την εκαψαν , να δεις που παιζει καμια ασυμβατοτητα με τον 3dastudio max και ενω σερφαρεις και ρενταρεις κατι τα παιζει και χαλα ρην μητρικη.Και συνεχιζοντας θα ελεγα οτι ειναι και κατι που αναγνωριζει και η ΜΣΙ , δλδ οτι το χρωμα δεν ειναι καλο και οτι το υγρο απο τους πυκωντες της ειναι περιεργο και την κανει να ξεβαφει εντονα ....Και ολα αυτα με το υφος του ηλιθιου και του βλακα...Τα μουτρα αυτων δεν ξερω ποια θα ειναι , κατα σε αι ρε μπουρτζε ουλτρεξ δοκιμασες , ισα ρε παναγιτσα και οι τρυπες απο το μπλοκ τι κανουν εκει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.