Vagouridis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2004 Ο καλος ο μπογιατζης στις δυσκολες στιγμες φαινεται :D Μετα απο αρκετο ψαξιμο κατελληξα ενα καλο απογευμα να τσιμπησω την MSI και ενα 3200+ , τυχαια βεβαια βρεθηκαν μερικα δειγματα στην εταιρεια και λεω ας περιμενω να δω τι κανουν και μετα να αποφασισω , μην κανω παλι τον μπετα τεστερ.Ανοιγω που λετε την MSI και τι παρατηρω , το μαυρο χρωμα που ειχε ηταν απλα περασμενο απο μενα κυριολεκτικα .... θαρρεις και ηταν με σπρευ.Να και μερικες φωτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 22, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Μια κοντινη σε ενα σημειο που ο κινεζος πατησε λιγο παραπανω την σκανδαλη απο το σπρευ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 22, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Μια ακομα κοντινη για να δειξει οτι τελικα το στεγνωμα απο το χρωματακι δεν ηταν και οτι καλυτερο , μαλλον η πυκνοτητα του σπρευ δεν ηταν και οτι καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 22, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Και να πως ξηνετε η μητρικη οταν απλα πας να βαλεις τα ΑΤΑ133 καλωδια και απλα ακουμπανε στην μητρικη....δεν λεω θα μποσουσε να ειναι ενα ωραιοτατο βινυλ στο NFS...... P.S. Δεν εχω τιποτα με την μητρικη κατα τα αλλα μπορει να ειναι αψογη αλλα το χρωματακι της και η συσκευασια της ειναι αισχρη εως και προστυχη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούνιος 22, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Μαλον δεν κούνησε το spray καλά o κινέζος η δεν έβαλε το βερνικάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 22, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 LooooooooL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernest Ιούνιος 22, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Τι να πω...Μόλις πριν λίγο διάβαζα μια πολύ καλη κριτική για την εν λόγω μητρική. Το ερωτημα είναι: μπορεί κατι τέτοιο να αποτρέψει κάποιον από την αγορά της μητρικής? Εγώ προσωπικά θα το σκεφτόμουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Ιούνιος 22, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Φίλε μου ernnest και εγώ θα το σκεφτόμουν και πάρα πολυ μάλιστα. Δεν νοείτε να συμβαίνει αυτο για μιά εταιρεία οπως η MSI:TD: Καλά κάνω και δεν τις χωνεύω ουτε και για μένα αλλα ούτε και για την δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 22, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Ernest [Σήμερα, στις 23:45] Το ερωτημα είναι: μπορεί κατι τέτοιο να αποτρέψει κάποιον από την αγορά της μητρικής? αμε!! γλυστρα το λαστιχο απο την αντλια, γεμιζει νερα το συμπαν, ξεβαφει η μητρικη.με τι μουτρα πας για rma μετα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Ιούνιος 22, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 αμε!! γλυστρα το λαστιχο απο την αντλια, γεμιζει νερα το συμπαν, ξεβαφει η μητρικη.με τι μουτρα πας για rma μετα; Απίστευτα σωστός......:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 22, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 αμε!! γλυστρα το λαστιχο απο την αντλια, γεμιζει νερα το συμπαν, ξεβαφει η μητρικη.με τι μουτρα πας για rma μετα; Μωρε τα μουτρα μου και την ατακα μου την ξερω , εκει που σερφαρα κατι εγινε πως και γιατι δεν ξερω κατι με την γειωση κατι με το νεο βιος το οποιο δινει πολλα ρευματα απο την μανα του λιγο η ζεστη την εκαψαν , να δεις που παιζει καμια ασυμβατοτητα με τον 3dastudio max και ενω σερφαρεις και ρενταρεις κατι τα παιζει και χαλα ρην μητρικη.Και συνεχιζοντας θα ελεγα οτι ειναι και κατι που αναγνωριζει και η ΜΣΙ , δλδ οτι το χρωμα δεν ειναι καλο και οτι το υγρο απο τους πυκωντες της ειναι περιεργο και την κανει να ξεβαφει εντονα ....Και ολα αυτα με το υφος του ηλιθιου και του βλακα...Τα μουτρα αυτων δεν ξερω ποια θα ειναι , κατα σε αι ρε μπουρτζε ουλτρεξ δοκιμασες , ισα ρε παναγιτσα και οι τρυπες απο το μπλοκ τι κανουν εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 22, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Ακομα να δω μια μητρικη καλυτερη απο τη δικια μου(ψωνιοοοο) , τεσπα και απο παλια εμπειρια η ΜΣΙ ειναι η τελευταια μου επιλογη σε μητρικη...η μηπως ειναι η gigabyte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 22, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 High Quality Painting από την MSI ! Καλύτερo και απο τον Terminator Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Ιούνιος 22, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Εγω παντως λεω οτι οι ανθρωποι τσιγκουνευτηκαν να την περασουν Primer(υποστρωμα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 22, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Kostas7GTR [Σήμερα, στις 01:48] High Quality Painting από την MSI ! Καλύτερo και απο τον Terminator :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούνιος 23, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 .......την βλεπω την φαση το εχουν κανει επιτηδες για να μην μπορεις να κανεις και να βγαλεις τα mod ευκολα.... :D :p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 23, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Aυτο θα πει χειροποιητη ΜΟΒΟ.....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 23, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 φλερτάρεις επικίνδυνα βλέπω με A64 Vag. Τι έγινε τελικά την έκαψες ή τα φανταζόσουν αυτά (έχω ψαρώσει). Tράβηξες κανένα bench????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 23, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Aυτο θα πει χειροποιητη ΜΟΒΟ.....! ’ν έιναι Handmade θα είναι και ακριβή ! Tυχερέ Vag ..:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Ιούνιος 23, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Πάρη δώσε κανα bench αν γίνεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.