Jump to content

προβλημα αλλαγης ρουτερ λογω voip

fear

Recommended Posts

καλημερα...εχω το εξης προβλημα..ειμαι στη hol και θελω να βαλω ενα αλλο ρουτερ που να εχει την επιλογη του dmz γιατι τα netfaster δεν την εχουν...τους πηρα τλ και μου ειπαν οτι η γραμμη ειναι voip και αν βαλω αλλο ρουτερ δεν θα εχω τηλ...το ρουτερ που θελω ειναι αυτο http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7631...less-Access-Po το οποιο εχει voip...αν το βαλω θα εχω προβλημα?

Καταρχήν είμαι στην HoL αλλά από μένα αλλά και γενικά από ότι ξέρω ΔΕΝ είναι voip!!!

Επίσης εγώ είμαι με άλλο modem-router και είμαι μια χαρά!

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί εσένα σου είπαν ότι είναι voip,εκτός αν χάνω κάτι!

Εσύ είσαι voip?Το ξέρεις?

Με λίγα λόγια το τηλ σου το έχεις μόνο πάνω στο router ή και σε τηλεφωνικές μπρίζες με φιλτράκι και δουλεύει?

Επειδη και εγω το iad2 εχω λογο holtv ομως μια χαρα ρουτερακι το βρησκω.Αν εχεις τηλεφωνια μεσα απο το ρουτερ δεν μπορεις να βαλεις αλλον εξοπλισμο.

Δεν μας λες τι θελεις να κανεις μηπως γινεται και αλλιως?Παντως αν θες να ανοιξεις πορτες στο ρουτερ πας ΝΑΤ-> Virual server

καλημερα σε ολους και ευχαριστω για τις απαντησεις....το τηλεφωνο μου ειναι πανω στο ρουτερ...το παλικαρι απο την hol μου ειπε οτι εχω voip εγω ειμαι λιγο ασχετος με ολα αυτα....τελικα βρηκα το dmz στο netafaster απλα επρεπε να ειχα enable το firewall για να εμφανισει το μενου...τωρα ομως εχω το εξης θεμα (ολα αυτα γινονται για το ριμαδοπαιχνιδο mw3 οπου το nat ειναι μονιμως strict).εβαλα enable το dmz...ορισα την ip στο client ip μπαινω στο παιχνιδι και το nat ειναι οπεν...μια χαρα λεω...κλεινω το παιχνιδι και το ξανα ανοιγω....και το νατ ειναι moderate...πηγαινω στο ρουτερ ξανα..βαζω disable to firewall....μπαινω στο παιχνιδι ειναι στρικτ το νατ....πηγαινω παλι στο firewall το βαζω enable...και μετα ειμαι open...πως σας φαινετε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.