Jump to content

ποιές Corsair Vengeange?

LeoNaXe

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μάγκες θέλω μια γρήγορη απάντηση για να παραγγείλω μνήμες για τον υπολογιστή μου.

θέλω 8GB στα 1600MHz απότη βλέπω μόνο της corsair είναι καλές για τώρα και δεν ξέρω ποιο χρώμα να πάρω απο τα vengeange.

ΤΗΣ ΜΑΥΡΕΣ Η ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ;

της βρήκα στο amazon σε πολύ καλές τιμές

[ame=http://www.amazon.co.uk/Corsair-CMZ8GX3M2A1600C9R-DDR3-Vengeance-Memory/dp/B0053GLCEY/ref=sr_1_sc_3?ie=UTF8&qid=1321485925&sr=8-3-spell]κόκκινες [/ame]

[ame=http://www.amazon.co.uk/Corsair-CMZ8GX3M2A1600C9-1600MHz-Vengeance-Memory/dp/B004CRSM4I/ref=sr_1_sc_1?ie=UTF8&qid=1321485925&sr=8-1-spell]μαυρες[/ame]

[ame=http://www.amazon.co.uk/Corsair-CMZ8GX3M2A1600C9R-DDR3-Vengeance-Memory/dp/B0053GLCEY/ref=sr_1_sc_3?ie=UTF8&qid=1321485925&sr=8-3-spell][/ame]

Και οι δυο ειναι στην ιδια συχνοτητα και με τα ιδια timings. Εγω θα διαλεγα τις μαυρες για να ταιριαζουν με την μητρικη σου.

Επισης πολυ καλες ειναι και οι GSkill RipjawsX

Ποιες είναι καλύτερες; στην corsair βλέπω πως έχουν καλύτερες ψυκτρες. Στο amazon έχουν τελειώσει πάντως :'(

στην ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά, συν το ότι βγαίνει πάνω απο 50 ευρώ. free delivery απο εξωτερικό και ελλάδα σε παίρνει απο πίσω

Ερώτηση.

Ρεύμα 1.5V ή είναι ακόμα καλύτερα αν οι μνήμες δουλεύουν με 1.35V ή ακόμα και με 1.25V? Vengeance με 1.35V είναι π.χ. οι άσπρες low profile. Αξίζουν τα +10€ που είναι η διαφορά τους με βάση το skroutz?(αν και χωρίς διαθεσιμότητα)

Να κάνω αλλιώς την ερώτηση. Αν θέλουν 1.35V για 1600MHz μήπως με 1.5V δουλεύουν στα 1866-2000MHz ή μήπως δουλεύουν με καλύτερα timmings?

Αντίστοιχη ερώτηση και για τις G.SKILL Sniper-ULV που θέλουν μόλις 1.25V και είναι στα 53€ με βάση το skroutz πάντα και πιθανόν διαθέσιμες.

το περισσότερο ρεύμα κάνει κακό το λιγότερο στα ίδια Hz δεν νομίζω να κάνει κακό.... δεν ξέρω κ όλας ας πούν και άλλοι την γνώμη τους.

το θέμα με της μνήμες είναι κάπως μπέρδεμα θα έλεγα εγώ,

όταν αγοράζεις μνήμες αυτό που παρατηρείς είναι να έχει όσο το δυνατόν λιγότερο ρεύμα και timings σε όσο πιθανόν μεγαλύτερες συχνότητες.

όταν είναι να clockάρεις μνήμες έχεις επιλογές, ή θα ανεβάσεις τα MHz ή θα χαμηλώσεις τα timings (ποιό είναι καλύτερο ακόμα δεν το έχω βρει)

οι Vengeange που εχω τι 1.4 τι 1.65 να βαλεις δεν πανε βημα,το πολυ να παιξουν +- 50 Mhz

Στα 46 βγαινουν τα 8gb απο εδω αλλα τα ψηλου προφιλ heatspreaders ειναι προβλημα με καποιες ψυκτρες cpu γιατι βρισκουν στον ανεμιστηρα.. Εγω θα τις αλλαξω με low profile ..

εγώ της πείρα απο amazon για 45 και δωρεάν μεταφορικά, ενώ απο εκεί βγαίνει στα 50 με τα μεταφορικά :dance3:

Οι low voltage εκδοσεις βγαινουν για εχουν μικροτερη καταναλωση (1 με 2W, μην νομισετε καμια τρελη μειωση), γιαυτο και εχουν και πιο μινιμαλ ψυκτρες. Με 1,5V μπορουν να δουλεψουν ανετα, με παραπανω υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να καταστραφουν.

Για τις Vengeance ειδικα, ολα τα reviews λενε οτι ειναι το πιο δυσκολο κιτ για υπερχρονισμο.

Οι low voltage εκδοσεις βγαινουν για εχουν μικροτερη καταναλωση (1 με 2W, μην νομισετε καμια τρελη μειωση), γιαυτο και εχουν και πιο μινιμαλ ψυκτρες. Με 1,5V μπορουν να δουλεψουν ανετα, με παραπανω υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να καταστραφουν.

Για τις Vengeance ειδικα, ολα τα reviews λενε οτι ειναι το πιο δυσκολο κιτ για υπερχρονισμο.

συμφωνω,το λεει και το review,του παρων site,για τις vegeance.ομως και οι δικες μου δεν πανε πισω(xms),δεν ανεβαινουν με τιποτα,συχνοτητα.νομιζω οτι γενικα το 1155 δεν προσφερεται για oc μνημων.

4 corcair στικακια εχω xms 1.65v 1600αρια με 8αρια timmings

παιζουν αερα-πατερα στα 1950 με 9αρια σε 1156 socket μπορει να παιζουν και παραπανω απλα βαρεθηκα να το κανω

4 corcair στικακια εχω xms 1.65v 1600αρια με 8αρια timmings

παιζουν αερα-πατερα στα 1950 με 9αρια σε 1156 socket μπορει να παιζουν και παραπανω απλα βαρεθηκα να το κανω

σε 1156 10 μερες προσπαθουσαμε να ριξουμε τα timings http://www.thelab.gr/mnimes-ddr-ddr2-ddr3/xmp-disable-80721.html. 1950 τις πας σε 1155 η 1156?με ενδιαφερει το 1155,εχτες προσπαθησα να τις παω 1866,απο 1600,αλλα τζιφος.

1156 εχω γω socket αλλα υπαρχει περιπτωση να μη τραβανε στο δικο σου συστημα

επισης οπως γραφω ειναι με 8αρια timmigs απο μαμα και ισως παιζει το ρολο του

θεωρητικα παντα, λιγοτερο ρευμα για τα ιδια πραγματα (συχνοτητα-timmings) κακο δεν κανει ποτε, αντιθετα οταν κλοκαρεις εχεις περισσοτερο headroom για αν δωσεις ρευμα.

Στην πραξη βεβαια, reviews των λευκων vengeance εδειξαν οτι δεν κλοκαρουν καλυτερα οποτε δωρο αδωρον.

Παντως με τις απλες μαυρες CL9 που εχω απο τις πρωτες μερες κυκλοφοριας, χαλια δε θα τις ελεγα στο OC, απλα μη περιμενεις τρελα πραγματα, και γενικα δε ριχνουν timmings, να ανεβεις συχνοτητα με ιδια ή λιγο/αρκετα πιο χαλαρα timmings ναι, αλλα μεχρι εκει. Και γενικα (και αυτο δεν ισχυει μονο για τις vengeance) πρεπει να εισαι λιγο ελλαστικος με το δευτερο timming. Ας πουμε χωρις παραπανω ρευμα παιζανε και 1866 9-11-9 απλα ηθελε εκεινο το 11αρι...

Γενικα δε τις λεω ασχημες στο OC, απλα επειδη στις μνημες τη σημερον ημερα το OC εχει χασει το νοημα του. Απο τη στιγμη που ολες οι ταχυτητες (και εκτος jedec) ειναι supported by intel, και οι εταιρειες κυκλοφορουν kits απο 1333 μεχρι 2400 ειναι αναποφευκτο να μην υπαρχουν πλεον μνημες που να παιρνουν αρκετο OC γιατι τα chips τους ειναι διαλεγμενα με βαση τη συχνοτητα που θα τις πουλησουν, αν μπορουσαν παραπανω θα ειχαν μπει σε παραπανω σειρα...τοσο απλα.

Επισης ειδικα σε Hynix (που εχουν και οι vengeance) υπαρχουν πολλα revisions με παραπλησια χαρακτηριστικα χωρις καποιο να ειναι κατηγορηματικα καλυτερο. Ας πουμε εχει αλλο για 1600 cl9 και αλλο για 2133 cl11, με το πρωτο να μη μπορει να παει πανω απο 1900 σε γενικες γραμμες και το τελευταιο να μη μπορει να πεσει σε 9-9-9 σε λογικη συχνοτητα...οποτε αναλογα την περιπτωση ταιριαζει και καποιο...

Πανε δυστυχως οι μερες που 1-2 chips ηταν τα καλυτερα και εψαχνες να τα βρεις ακομα και σε value μνημες, τωρα μονο στις καλυτερες δυστυχως!

Πηρα 4χ4 gb 1600(9) απο τις μπλε lp και παιζουν ανετα στα default με 1.35. Εικαζω οτι ειναι ιδια τσιπακια με τις λευκες χωρις να μπορω να ειμαι σιγουρος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.