overclocked Ιούνιος 22, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 στο bios δε ξερω πως φαινετε......παντως στα 2500 μια χαρα τα παει απο επιδοσεις!οπως πριν δηλαδη....αλλα νομιζω οτι τωρα θελει ποιο πολυ vcore για να ανεβει πανω απο 2500και βιοσ αλλαξα και τον εβγαλα και τον καθαρισα αλλα τιποτε....και μαλιστα αυτος δεν εχει φαει κτηνοβολτ!!ο αλλος που ειχα πριν μια βδομαδα ηταν 24/7 στα 2 volt kai sta 2640 τι να πω πολυ παραξενο ........τελικα ολη η γκατεμια του μαριου ηρθε σε μενα ρε γαμωτο!!η αυτο ειναι η με πιεζει η τυχη να παρω p4 και σε λιγο θα παρω λογικα :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 22, 2004 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Φήμες λένε ότι θα γίνεις και εσύ Στέλιο προδότης....(P4....) Αληθέυουν ?? !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούνιος 22, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 ναι ειναι αληθεια μολις βρω λεφτα!!και θα ειμαι και χαρουμενος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 23, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked ναι ειναι αληθεια μολις βρω λεφτα!!και θα ειμαι και χαρουμενος!! LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 23, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked ναι ειναι αληθεια μολις βρω λεφτα!!και θα ειμαι και χαρουμενος!! Προδότη σε σόμπα θα πας όμως άκουσα. Α οι P4 δεν γίνονται Celeron... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 23, 2004 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 σωστά είναι για πέταμα κατευθείαν αν την ακούσουν :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 23, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 λολ.........Ρε παιδια ήμουν και εγώ σε δύλημα...ο father έχει εναν Ρ4...αλλά με το που του έτρξα ένα Pi και ένα 3rMark το μετάνιωσα αμέσως...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 23, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell σωστά είναι για πέταμα κατευθείαν αν την ακούσουν :whistling Εμένα πάντως μου έφυγε η παναγία για να τον σκοτώσω και τελικά μόνο με σπασμένο Core τα κατάφερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.