overclocked Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2004 εντελως τυχαια σημερα ειδα αυτο και επαθα πλακα!!!!πραγματικα δε ξερω τι εχει γινε..... βοηθηστε και πειτε ιδεες!!! το εχει παθει κανεις αλλος???/ :help: :help: ?????????????? και μαλιστα αυτος ο cpu δουλευε χαμηλα παντα..με λιγο vcore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam.... Ιούνιος 22, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Μεγειά τον duron!!Πω πω πακέτο ρε Στέλλιο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Ιούνιος 22, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Δοκιμασε να ξαναπερασεις μια παλι το bios. Eπειτα βαλε το cpu και σε καμια αλλη μητρικη. Αν συνεχισει τα ιδια.Δυστυχως αιωνια του η μνημη ως Barton Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούνιος 22, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 ΧΑΧΑ..... ρε πάχνη άστα αυτά τώρα.... στον παλιό? αφού με 2 volt ήσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Ιούνιος 22, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Στα ποσα vcore τον ειχες αυτον? Απο υψηλο vcore εχω δει να συμβαινει αυτο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 22, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 έχει γίνει σε αρκετούς αυτό (και σε μένα) αλλά δεν είχε καμιά μείωση αποδόσεων, ήταν εικονική η μείωση... εσένα έχει πτώση στα benches? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Ιούνιος 22, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas έχει γίνει σε αρκετούς αυτό (και σε μένα) αλλά δεν είχε καμιά μείωση αποδόσεων, ήταν εικονική η μείωση... εσένα έχει πτώση στα benches? Σοβαρα δεν επηρεαζει τις επιδοσεις? Λιγο χλωμο ρε μου φενεται Vouda να τον βλεπει με duron cache και να δουλευει σαν barton. Ο δικος σου Vouda τι απεγινε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 22, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 πιστεύω είναι κάποιο bug με το κυκλωματάκι που δίνει το feedback για το πόση cache βλέπει. δε νομίζω ότι δε δουλεύει...τουλάχιστον εμένα δούλευε κανονικότατα με μηδενική απόκλιση σε επιδόσεις... θυμάμαι στο πστεκ είχαμε κάνει σύγκριση με τον Βαγκουρίδη σε ίδιο μούλτι*φσβ και ήμουν και ελάχιστα πιο γρήγορος...η cpu πουλήθηκε και δουλεύει ακόμα μια χαρά... κι εμένα είχε φάει πάνω από 2v, μέχρι και 2,2 για λίγο... ίσως έφταιξε και η πίεση του μπλοκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 22, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Χμ Χμ, κάποιος έλεγε ότι οι Barton δεν γίνονται Duron !!!ΛΟΛ ! Αυτό το είπε μάλιστα όταν ό δικός μου Tbred B έγινε Duron ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 22, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 ρε παιδια δεν υπαρχει ενα registry tweak που οριζει το μεγεθος της cache??μηπως κατι τετοιο δινει λυση στο προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Ιούνιος 22, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Το έχω πάθει με tbred,αλλά είχε προβλήματα.Δεν έκανε install σχεδόν τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούνιος 22, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 o συγκεκριμενος δουλευε με 1.8 στα 12,5χ200 !!!σημερα δοκιμασα ενα 1.9 και ενα 1.95!οπως ειχα ξαναδοκιμασει αλλες φορες και 2 του ειχα δωσει στα 2700!!jimk αυτος δεν ειναι ο δικος μου που ετρωγε τα 2 volt!!!η φαση ειναι οτι δεν βλεπω να σερνεται!!ετρεξα bench στα 2530 με 230 fsb ειχα 40 pi εβγαλα και ενα 17000 3dmark....πολυ περιεργο!τωρα βαζω παλι windows!!δοκιμασα τον εβγαλα τον καθαρισα αλλα τιποτε!!flashara 3 bios παλι τιποτε...πολυ παραξενο!νομιζω ομως στο sandra arithmetic to 2 tyo fpu nomizo ειναι χαμηλο τωρα!επισης πριν λιγο παλευα και ακομα και στα 2550 με 1.9 1.97 εκανε reboot πολυ περιεργο !και δεν ειχα τρελες θερμοκρασιες!!40-45..πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να επαθε....καμια ιδεα?ετσι χαλανε απο vcore?εγω μια στιγμη εδωσα...καιι τι εχει γινει καικε κατι?προσπαθω να τρεξω bench στα 2600 για να συγκρινω me prin αλλα δε μπορω!τρωω restart..μαλλον λογο πολυ ζεστης!30 βαθμους δωματιο 40 mobo kai 40 cpu me 1.8!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιούνιος 22, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 εγω θα συμφωνησο με τον vouda οτι ειναι bug δεν εχεις αλλο προγραμα να το κοιταξεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούνιος 22, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 μα και τα sandra τοσο λεει...επισης παιζει να εγινε τιποτε στην mobo???παντως πραγματικα δεν εχω δει καμια διαφορα...τρελη!!διαφορα βλεπω απο τα 2600 επειδη τωρα ειμαι 12,5 χ200 και λογο ζεστης δεν μπορω να τον παω 2600!αλλα αν τον παω δεν πιστευω να δω καμια τρελη διαφορα...αν ηταν duron δε θα επρεπε να σερνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 22, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 ε βέβαια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Ιούνιος 22, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Μακαρι να ειναι ετσι παιδια να χαλαρωσουμε και λιγο..τρομαξαμε λιγακι. Vouda, τον επεξεργαστη αυτον οταν τον εδωσες, τσεκαρες πως τον εβλεπε και το αλλο το συστημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 22, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 ναι έτσι φαίνεται όπου και αν μπήκε. δεν βοηθάνε τα bios update, reinstall κλπ... είναι hardware bug της cpu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούνιος 22, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 πολυ παραξενο.....και δεν θυμαμαι ρε γαμωτο ποτε ξαναειδα το cpuz...δεν ξερω αν εγινε σημερα που απο 1.8 εδωσα 1.9 και 1.950......αλλα το εχω ξανακανει σε αυτον...τωρα βρηκε και αυτος???........πολυ περιεργο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούνιος 22, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Δε δοκιμαζεις να τον βγαλεις απο το socket κ να τον ξαναβαλεις?? Μπας κ τον ξαναδει με αλλο ματι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 22, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Ρε παιδιά αμα τον βλέπει στο Bios σαν Duron τι το συζητάμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.