GaMeMaSTeR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2011 Κάποιες φορές όταν πήγαινα να παίξω παιχνίδι, κάποιες φορές crashare ο driver της ΑΤΙ. Όχι πάντα, κάποιες φορές crashare και όταν έβλεπα ταινίες(1080p μονο ή wmv). Η κάρτα είχε πάνω μια mushashi. Θερμοκρασίες δεν ανέβαζε. idle ~40 και full δεν είδα πάνω από ~60. Δοκίμασα διάφορους drivers αλλά τπτ. Τέλος πάντων αποφάσισα να αλλάξω bios. Άλλαξε επιτυχώς. Το μηχάνημα χωρίς driver δούλευε μια χαρά. Έβαλα drivers και έβλεπα συνέχεια bsod. Πήγα να αλλάξω πάλι το bios και την ώρα που άλλαζε crashare το pc.... Τώρα το pc δεν ανοίγει με τπτ. To bios to flashara me to ATiFlash μεσω bootable dos usb stick. είχα το bios 71.χ.χ.χ.χχχ και έβαλα το 81.χ.χ.χχχ. H Sapphire HD3870 GDDR4 512MB... Πέθανε η κάρτα; Υπάρχει τρόπος να τη σώσω;
juku Νοέμβριος 18, 2011 #2 Νοέμβριος 18, 2011 Χρειαζεσαι μια δευτερη καρτα γραφικων.Ειτε καποια παλια pci,ειτε μια ενσωματωμενη στη μητρικη.Θα κανεις boot σε dos και θα φλασαρεις την 3870 οπως εκανες και πριν.
GaMeMaSTeR Νοέμβριος 23, 2011 Author #3 Νοέμβριος 23, 2011 Την έβαλα σε ένα pc μου είχε onboard gpu. Την είδε, πήγα να flasharw αλλά έβγαλε σφάλμα. Έκανα reboot και τώρα δεν την βλέπει... Έβαλα στο pc μου μια Χ1600ΧΤ και την 3870 σαν δεύτερη αλλα ούτε έτσι την βλέπει.. λες να πέθανε τελείως;; Ο ανεμηστήρας δουλεύει μια χαρά πάντως, αν και δεν νομίζω να χει σχέση...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.