Jump to content

Πως τον βλέπετε;!!!

Spyrious

Recommended Posts

τα δύο πάνω μου φαίνονται φυσιολογικά για το κάτω δε ξέρω. Γιατί δε το βάζεις πάνω να δεις?

Μου τον έκαψε χωρίς λόγο η nf7 πρίν ένα μήνα μαζί με έναν άλλο, τον έστειλα για rma και τον πείρα πίσω σήμερα.

Ο τύπος στο μαγαζί μου είπε είναι φυσιολογικό όλοι οι amd τα έχουν αυτά μαυρισμένα...!!! :tomato:

Μπορείς να ανεβάσεις καλύτερη φωτό; Αλήθεια είναι κάποιες γέφυρες είναι κομμένες σε αρκετά cpu. Υπήρχαν στο παρελθόν περιπτώσεις που αλλάζοντας τις γέφυρες πωλούσαν χαμηλότερης ταχύτητες κομμάτια πχ. 1700+ για κομμάτια μεγαλύτερου PR, αλλάζοντας το default mutli και τάση λειτουργίας.

http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20030503024652.html

Τα μαυρισμενα bridges ειναι φυσιολογικα παντως(αν και εσενα δειχνουν καπως περιεργα,θα πρεπει να κοιταξω το πρωι να δω πως ειναι στον 2000+ μου ακριβως)

Νομιζω οτι ειναι μια χαρα.

κ ο 2600xp ετσι ηταν, σαν handmade γεφυρομενος.

Γιατι δεν τον βαζεις πανω σε κανα mobo να μας φυγει η απορια?!?

Απλά μου φάνηκαν περισσότερο μαυρισμένα από το φυσιολογικό, λόγω της κακής ποιότητας στη 1η φωτό. Μάλλον εντάξει είναι, αν και δε σημαίνει κάτι για το cpu αν δε το δοκιμάσεις..

Eγω παλι παρατηρω οτι περα απο τα ¨γεφυρια¨ ο πυσηνας του ειναι λιγο σκαμμενος και αυτο ειναι λιγο κακο....

....και μενα normal μου φενονται τα κομμενα bridges ρε παιδια.....κανε μια δοκιμη φιλε μου......και ελπιζω ολα να πανε καλα;)

καλός φαίνεται μόνο λίγο το κάτω δεξιά είναι λίγο περιέργο αλλά δε θα έχεις πρόβλημα λογικά...

Για να δούμε θα κάνω μία δοκιμή,ελπίζω να μην πάθει τίποτα η mobo μόλις την ΄πείρα από rma.

Εεε, μη με γρουσουζέυετε...!!!

Vagouridis o πυρήνας δεν είναι σκαμμένος αλλά από την παστα που έβαλαν αυτοί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.