Jump to content

iphone 4s kai ενεργοποιηση 3G

stavroslam

Recommended Posts

παιδια μολις πηρα στα χερια μου σε λευκο το iphone 4s.Η ερωτηση μου ειναι οτι δεν βλεπω στο μενου το 3G το οποιο δεν μπορω να το απενεργοποιησω και ενεργοποιησω αντιστοιχα.αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ειναι συνεχως ανοιχτο και οτι απλα εμφανιζεται στην οθονη πηγαινοντας στις ρυθμισεις-γενικα-δικτυο-δεδομενα.τα οποια οποτε ειναι ανοιχτα εμφανιζεται το 3G και το αντιθετο.ομως δεν εχει αποτελεσμα οποτε ειναι κλειστο να εχω φουλ σημα και με οποιαδηποτε αλλη συσκευη με κλειστο το 3G να ειναι φουλ.Η συσκευη στο κουτι εγραφε demo not for sale και ηταν για προωθηση του μοντελου.παιρνω στα κεντρικα και δεν ξερει κανεις τιποτα.μπορειτε να μου πειτε αν οντως εχει προβλημα η συσκευη ή απλα στο 4s δεν υπαρχει επιλογη για ενεργοποιηση απενεργοποιηση 3G?να ζητησω αλλη συσκευη?:hmm::hmm::hmm:

Κατσε σου πουλησαν DEMΟ συσκευη Full Price?

απο οτι διαπιστωσα σημερα ναι.μιλησα μαζι τους στο γερμανο και μου ειπαν φερε να σου δωσουμε αλλη.αλλα σε μαυρο.τελος παντων.με τα 3g τελικα τι γινεται ξερει κανεις?

ειναι "feature" του 4S. Να μένει μόνιμα το 3G ανοιχτο για να μην κολλάει το siri.:wall:

το οποιο δεν δουλευει σε cosmote απο οτι εχω διαβασει.δεν το εχω δοκιμασει ακομα να σας πω.τωρα φιλαρακι με τα δεδομενα τι ακριβως γινεται?οταν το κλεινω σβηνει το 3G αλλα καμια βελτιωση στο σημα.μπορω να κανω κατι αλλο?

Σε μερικες συσκευες νομίζω ειχα διαβασει πως υπάρχει η επιλογη για να το απενεργοποιήσεις, φανταζομαι με μελλοντικό update - jailbreak στη χειροτερη των περιπτωσεων θα μπορεις να το απενεργοποιήσεις

Σε μερικες συσκευες νομίζω ειχα διαβασει πως υπάρχει η επιλογη για να το απενεργοποιήσεις, φανταζομαι με μελλοντικό update - jailbreak στη χειροτερη των περιπτωσεων θα μπορεις να το απενεργοποιήσεις

το ακουσα και εγω αυτο και νομιζω πως στο ios 5.0.0 το ειχε,ενω οταν εκανα σε 5.0.1 χαθηκε.οποτε αφου δεν υπαρχει καποιος τροπος το μονο που περιμενουμε ειναι καποιο update στο ios :wall:

Ουτε στο δικο μου υπηρχε, ουτε σε 4 αλλα κινητα φιλων που το εχω τσεκαρει.

Απο την στιγμη που η GM εκδοση δεν το ειχε μεσα, ειμαι σιγουρος οτι μερικοι λενε οτι δηθεν το ειδαν/ακουσαν απο καποιο φιλο/γνωστο/μπατζανακη...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.