Jump to content

Επισκευη ποντικιου

FANISTELROOY

Recommended Posts

Το παλιο μου ποντικι αρχισε να διπλοκλικαρει, ετσι παρηγγειλα ανταλλακτικο για το κουμπι. Στην προσπαθεια μου να το αλλαξω εσπασαν οι παλιες ακιδες πανω στην πλακετα και δεν μπορω να τις βγαλω για να βαλω το νεο κουμπι. Πως μπορω να τις βγαλω;

th_IMG_20111116_152259.jpg

th_IMG_20111116_152319.jpg

th_IMG_20111116_152326.jpg

th_IMG_20111116_160815.jpg

Στην 3η φωτο φαινεται το πλαισιο που μπαινει το κουμπι και στις αλλες τα παλια ακιδακια που εχουν μεινει απο κατω. Προσπαθησα να τα τραβηξω και απο κατω και κοπηκαν και αυτα, οποτε πλεον εχουν μεινει οι 3 βουλωμενες τρυπες.

Bλακεια μου που στην αρχη ειχα φτιαξει το παλιο αλλα δεν εκανε τον ηχο κλικ και το εβγαλα να το ξαναφτιαξω.

Ωραια, κατι τελευταιο, παιζει αν εχει γρατζουνιστει η επιφανια της πλακετας εκει γυρω απο το σημειο να εχει χαλασει; Το ποντικι το εδεσα και ολα τα αλλα δουλευαν κανονικα....

αν εχει γρατσουνιστει σκληρα τοσο που να εχεις κανει "γραμμη" στα κυκλωματα ρευματος της πλακέτας ναι , αλλα αφου δουλευει κανονικα μια χαρα μην φοβασαι τιποτα.

Μονο που όπως ειπε και ο λάκης θες οποσδηποτε και την τρομπα για το desolder.

Πηρα σημερα ενα κολλητηρι και επιασα δουλεια. Περασα το νεο κουμπι, αλλα τωρα κατι επαθε το power button απο κατω και δεν κουμπωνει στις θεσεις on-off με αποτελεσμα να εχει μεινει μαλλον κλειστο και δεν δουλευει. Προσπαθω να καταλαβω πως δουλευει το κουμπι μηπως το φτιαξω αλλα δεν βρισκω τπτ. Ανεβαζω φωτογραφιες να δειτε.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.