LoWRiDeR Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2004 μετα απο μια αρκετα μεγαλη περιοδο αποχης,ειπα να επιστρεψω παλι...εστησα παλι το συστημα,οριστε μερικες προσορινες φωτογραφιες.Ολα τα συρματα πρεπει να τα τακτοποιησω.θα γινει πριν κλεισω το κουτι...για οσους δεν ξερουν μπορουν να δουν ενα παλιο ποστ μου που ειναι στην 2η σελιδα απο την αρχη του φορουμ με τιτλο "επιτελους το εστησα" Aυτην την φορα προσεξα τις ροες κ το συστημα δουλευει πολυ καλυτερα...με θερμοκρασια δωματιου 30 βαθμους,επεξεργαστη στα 12Χ218 2616 ταση 1.775 σταθερο καμια ωρα prime95 η θερμοκρασια του επεξεργαστη δεν παει πανω απο 18 βαθμους...συντομα θα σας δειξω αναλυτικοτερα..ηδη ειναι πολυ που μουρθε ορεξη να το ξαναστησω χεχε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 22, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 α) Πολυ καλώδιο βρε παιδάκι μου...β) Εμμ....ποσα μπλοκ εχεις? 2η 3 ????γ) Φαινονται οι 3 πρωτες φωτογραφιες,αν κανεις copy-paste το λινκ της φωτογραφιας στον explorer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Ιούνιος 22, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 α)θα τα τακτοποιησω αργοτερα(η τουλαχιστον θα προσπαθησω!!)β)3γ)μισο να την φτιαξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Raikkonen Ιούνιος 22, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 18 βαθμους??? πως εισαι τοσο χαμηλα? καμια πιο καλη φωτο ή μια περιγραφη της διαδρομης του νερου θα ηταν ευπροσδεκτη... εκει μεσα γινεται του σωληνα το καγκελο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 22, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 toy 14αρη σωλήνα το κάγκελο θα έλεγα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 22, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Kimi Raikkonen [Σήμερα, στις 20:27] 18 βαθμους??? πως εισαι τοσο χαμηλα?... peltier λογικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούνιος 22, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Θα σου ξαναέρθει σιγα σιγα η όρεξη ...........χεχεχεε Αρχική απάντηση από Kimi Raikkonen 18 βαθμους??? πως εισαι τοσο χαμηλα? μπλοκ με ενσωματωμένο πελτιέρ χρησιμοποιει ο LoWRiDeR Αρχική απάντηση από DarkSaga toy 14αρη σωλήνα το κάγκελο θα έλεγα!!!! Τygon rulezzzzzzzzzzz :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 22, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 20:59] μπλοκ με ενσωματωμένο πελτιέρ χρησιμοποιει ο LoWRiDeR Nice one man... block made by???:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 22, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Ωράιος LoWRiDeR ! Αλλά όπως είπαν και τα παιδιά έχει αρκετό καλώδιο το Case... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Ιούνιος 22, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Θα το φτιαξω το καλωδιο βρε παιδια πως κανετε ετσι!!σε ενα πρωινο τα εστησα ολα αυτα μετα βαρεθηκα!!!σιγα σιγα μην παθω τπτ!Οσο για τις διαδρομες,ασε,ουτε εγω δεν τις καταλαβαινω ετσι της που***ας που γινεται μεσα στο κουτι!!χεχε.Το μπλοκ ειναι με πελτιερ.Για οτι αλλη απορια εχετε γραψτε κ θα σας απαντησω.Οσοι θελετε ριξτε μια ματια εδωhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=975να δειτε απο την αρχη το project. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 23, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 πολύ κυριλέ μου αρέσει πολύ. ειδικά το bay tank που έχεις βάλει σε γλιτώνει από χώρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Ιούνιος 23, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Nαι ηταν καλη λυση...χωρις εκεινο δεν θα μπορουσα να τα εχω ολα μεσα.Ο χωρος καλα κρατει...2.63 προς το παρον σταθερα.παμε για 2.65! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 23, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από LoWRiDeR Nαι ηταν καλη λυση...χωρις εκεινο δεν θα μπορουσα να τα εχω ολα μεσα.Ο χωρος καλα κρατει...2.63 προς το παρον σταθερα.παμε για 2.65! ’ντε καλη επιτυχία ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 23, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από LoWRiDeR [Χθες, στις 21:36] Θα το φτιαξω το καλωδιο βρε παιδια πως κανετε ετσι!!σε ενα πρωινο τα εστησα ολα αυτα μετα βαρεθηκα!!!σιγα σιγα μην παθω τπτ!Οσο για τις διαδρομες,ασε,ουτε εγω δεν τις καταλαβαινω ετσι της που***ας που γινεται μεσα στο κουτι!!χεχε.Το μπλοκ ειναι με πελτιερ.Για οτι αλλη απορια εχετε γραψτε κ θα σας απαντησω.Οσοι θελετε ριξτε μια ματια εδω http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=975 να δειτε απο την αρχη το project. Μπράβο LoWRiDeR Τώρα......να γίνω κακός ή να το αφήσουμε ....το θέμα με το Peltier και τις θερμοκρασίες???.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Ιούνιος 23, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 εμ για γινε κακος να ακουσω τι θα πεις :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιούνιος 23, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Αν θυμαμαι καλα κατι για -c ελεγες σε φουλ λοαντ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Ιούνιος 23, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 λαθος θυμασαι... δεν το εχω στα 15 βολτ αλλα στα 8.στα 15 αλλαζει το πραγμα αλλα δεν φτανει το ψυγειο μου ουτε το τροφοδοτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 23, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 στα 8 πόσα watt effective είναι το τεκ που χρησιμοποιείς? σε κεντρικό psu το έχεις πάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 23, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 [Αρχική απάντηση από LoWRiDeRΜε νταουνβολταρισμένο το πελτιερ στα 5v οι θερμοκρασίες στον επεξ 3000+ με περίπου 1.7/1.75ν(slightly overclocked δηλαδή) κοιμαίνονται από 5 εως το πολύ 15βαθμούς...με υψηλό vcore τότε πρέπει να πάρουμε τα ν στο πελτιερ στα 8 για να έχουμε παρόμοιες επιδώσεις(μιλάω για σύστημα με 2 λίτρα νερό και radiator black ice pro και νερό στους 30)... HEREΑρχική απάντηση από LoWRiDeR [02-12-2003 19:47] Παντως το πελτιερ δεν δουλευει στο μαξιμουμ,δηλαδη 12βολτ,αλλα μονο 9βολτ .....πάρε μία απόφαση......1.775VCore και 5V , 8V ή 9V στό Peltier.???...... 5V στο λίνκ πού έδωσα , 8V εδώ και 9V στό λίνκ πού δίνεις εδώ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιούνιος 23, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Δηλαδη δεν μπορει η διαφορα απο 1,7 σε 1,775 να σου δωσει 3 βαθμους?????Τώρα αυτο που μπορει να αμφησβητιθει ειναι το 5β και το 8β που κανονηκα πρεπει να ηταν 8 και 12 αντιστοιχα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.