blade_pan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2011 αν ναι μπορεί να μου πει ακριβώς τι πληρώνει το μήνα? σκέφτομαι για νεα τηλεφωνική γραμμή.
YDinopoulos Νοέμβριος 16, 2011 #2 Νοέμβριος 16, 2011 Αναλυτικα... Για το Εξοχικό ΥΓ : Το εχω στο χωριο μου και αξιζει και το πακετο με τα Σαββ/κα. Πες οτι πας για ενα σουκου βρε αδερφεμ δεν θα θες κ λιγο νετ..?
blade_pan Νοέμβριος 16, 2011 Author #3 Νοέμβριος 16, 2011 Ευχαριστώ και πάλι. Ναι το είδα από εκεί, απλά είδα πως για να βάλεις internet στο εξοχικό χρειάζεται και να βάλεις την γραμμή τηλεφώνου internet στο εξοχικό. (http://oteshop.ote.gr/storefront/template-resources/attachments/attachements/gr/home/connx_adsl/connx_kateksoxin_faq.pdf) δες το νούμερο 6. Έτσι θέλω να δω πόσο θα είναι το πάγιο το μήνα για μια νέα γραμμή ΟΤΕ.
blade_pan Νοέμβριος 16, 2011 Author #5 Νοέμβριος 16, 2011 δλδ πληρωνεις:παγιο τηλεφωνου για εξοχικοπαγιο ιντερνετ για εξοχικοκαι ΚΑΝΕΝΑ αλλο παγιο? γιατι φοβαμαι τον ΟΤΕ!Και ποσο πληρωνεις ακριβως??
blade_pan Νοέμβριος 16, 2011 Author #6 Νοέμβριος 16, 2011 δηλαδη θες να μου πεις οτι πληρώνεις 14 παρά κάτι ευρώ το μήνα??Conn-x για το εξοχικό σας για απεριόριστο γρήγορο internet
YDinopoulos Νοέμβριος 17, 2011 #8 Νοέμβριος 17, 2011 Ωπα δεν το ειδα...Τοσα για το απλο. Αλλιως +2.93 ανα μηνα για να εχεις και ΟΛΑ τα Σαββ/κα !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.