Telumetar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2011 Οπως λεει ο τιτλος ειμαι στο ψαξιμο για ενα τετοιο π;ανω στο οποιο θα κατσει ο υπολογιστης μου.. και το θελω και..μακρυ καμια προταση συναδελφοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Νοέμβριος 16, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Turbo-X Πρίζα Ασφαλείας Rotating 6πλή - Πρίζες ασφαλείας - plaisio.gr APC Πρίζα Ασφαλείας 8απλή TEL - Πρίζες ασφαλείας - plaisio.gr Καλύτερα το χοντόμακρο για μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 16, 2011 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Και τα Belkin καλά είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Νοέμβριος 16, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Ναι μωρε κι αυτο που εχω καλο ειναι,απλα η μπριζα από τον υπολογιστή ειναι κάπως μακριά και δε βολευει οπότε αναγκαστικά .... λόγω οικονομικής δυσχέρειας λεω να προτιμήσω τα turbox.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.