Infotech Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2011 Τις τελευταίες ημέρες ε ίσως και περισσότερες παρατήρησα ότι κατα τις 2:30 π.μ. σταματάει η παροχή Internet. Το ρούτερ μου παίρνει IP (ή διατηρεί αυτή που είχε) και σε κάποιο reboot ή ΟΝ/OFF του router αργεί να κάνει authenticate και να πάρει IP. Παρ' όλα αυτά αν και πάλι πάρει IP δεν έχει Internet. Πρόβλημα DNS δεν είναι γιατί προσπαθώ να συνδεθώ σε server της δουλειάς με static και ούτε εκεί συνδέομαι.Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι τέτοιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 16, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Γιατί δε ρωτάς στη wind; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 16, 2011 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Το εχω και εγώ αυτό, ακριβώς όπως το περιγραφεις. Ου τε κι εγώ εχω καταλάβει τι μπορεί να φταίει.Αν συνεχιστεί, αύριο θα πέσει τηλεφωνακι...Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Νοέμβριος 16, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Κάτι πρέπει να κάνουν με τι δίκτυό τους. Τα συμπτώματα τα είχα την προηγούμενη εβδομάδα Πέμπτη, αλλά επειδή έφυγα για ΠΣΚ δεν ασχολήθηκα και περίμενα τη Δευτέρα. Δευτέρα λοιπόν, όλα ρολόι και μάλιστα καλύτερα (speedtest από 10mbps σε 13 με 13,5μο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Νοέμβριος 16, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Welcome to the club! Κάθε μέρα όλο και χειρότερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Νοέμβριος 16, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Στην Wind μου κάνουν την πάπια και δεν γνωρίζουν αν υπάρχει κάποιο επίσημο πρόβλημα. Το κοιτάνε μου είπαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.