Jump to content

Οθονη!!!

bafoKrator

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας σεχετικα με ενα θεμα που με απασχολει!

Εχω μια οθονη acer 21'5 και θα ηθελα να παω σε μια μεγαλυτερη!Καθομαι αρκετες ωρες στον υπολογιστη ειτε παιζοντας καμια φορα αλλα κυριως και λογω δουλειας!Τη οθονη θα μπορουσα να παρω σε κατι σχετικα καλο αλλα οχι και πανακριβο,ας πουμε με οριο τα 200ευρω!Η Dell U2311H ειναι καλη?Σκεφτομουν σε καμια 27" για να δω και διαφορα αν περιμενα λιγο με κατι παραπανω!Απλα θα ηθελα να μου προτεινεται καποια καλη και για gaming αλλα και για δουλεια κυριως προγραμματισμο που ασχολουμαι!

Υ.Γ.

Καρτα γραφικων κατεχω gtx580

Δηλαδη διαφορα led?Στα χρωματα ετσι?Αυτη αν δεν με απαταει η μνημη μου ειναι η ουσιωδης διαφορα?Γενικως απο πειρα σας για τα ματια ειναι κουραστικη ειτε η μια ειτε η αλλη?

απλα με ανησυχει μηπως επειδη εχω 21,5" μηπως σε μεγεθος δεν δω καποια τεραστια διαφορα?

Τεράστια διαφορά δεν θα δεις. Μόνο σε 27"άρα θα δεις τόση διαφορά αλλά με 200 ευρώ δεν παίρνεις τόσο μεγάλη.

Εγω σου λεω θα δεις διαφορα, ακομα και με το λιγο μεγαλυτερο dot pich στις 23' και ειδικα IPS πανελ σε σχεση με ΤΝ

Στη θεση σου θα αγοραζα 24' στα 1920x1200

Δεν το γνωρίζω αυτό. Το θέμα είναι εσύ αν θέλεις να έχει και TV. Με μια γρήγορη ματιά, δες μια Samsung χωρίς TV και ένα review της.

Για να μην παρεξηγηθώ, σίγουρα ένα IPS panel είναι καλύτερο από TN. Το θέμα όμως είναι περισσότερο υποκειμενικό θα έλεγα. Αν θέλεις μεγαλύτερο μέγεθος, πάρε 27". Αν θέλεις καλύτερη ποιότητα, πάρε 23"-24". Αν έχεις την δυνατότητα να δεις σε κάποιο μαγαζί από κοντά τις διαφορές στο μέγεθος (γιατί IPSvsTN δεν ξέρω που μπορείς να δεις από κοντά), κάνε το για να αποφασίσεις.

εχω μια 32" Samsung ΤV και τη συνδεσα με το pc και ειχα απιστευτο input lag και ghosting!Στη κοπελα μου δεν φαινοταν στο δικο μου ματι ομως το ενιωθα υπερβολικα παρα πολυ!Απλα εχω συνηθισει αρκετα εως πολυ με τις crt!

Τα θεματα μου ειναι:

1)Προτιμω να παω σε μια μεγαλυτερη οθονη(ειτε monitor ειτε tv) γιατι πιστευω οτι ενω εχω ηδη 22" δεν θα δω μεγαλη διαφορα σε μια 24" ομως πρεπει να το αντεχει και η τσεπη μου!

2)Δεν βιαζομαι να πω την αληθεια υπερβολικα προτιμω να περιμενω να δω να συγκρινω και να αποφασισω να εχω και κατι παραπανω απο λεφτα επισης και αυτο που θα παρω να αξιζει τα λεφτα του και να ειναι καλο.Θεωρω οτι να δωσω π.χ. 600ευρω για μια οθονη ειναι παρατραβηγμενο και για αυτο τεινω στο vfm!

3)Επειδη οι ωρες που καθομαι στο pc ειναι πολλες λογω δουλειας και gaming θελω οσο το δυνατον να μην γινομαι με κατακκοκινα ματια πχ μετα απο 5 ωρες!

Ελπιζω να μην σας κουρασα και ευχαριστω εκ των προτερων!

εχω μια 32" Samsung ΤV και τη συνδεσα με το pc και ειχα απιστευτο input lag και ghosting!

Άλλο πράγμα η TV και άλλο το monitor του PC. Πάντως η αγορά ενός monitor είναι από τις σημαντικότερες ενός συστήματος. Εκεί είσαι όλη την ώρα, μπροστά από την οθόνη!

• 2 weeks later...
Καλησπερα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας σεχετικα με ενα θεμα που με απασχολει!

Εχω μια οθονη acer 21'5 και θα ηθελα να παω σε μια μεγαλυτερη!Καθομαι αρκετες ωρες στον υπολογιστη ειτε παιζοντας καμια φορα αλλα κυριως και λογω δουλειας!Τη οθονη θα μπορουσα να παρω σε κατι σχετικα καλο αλλα οχι και πανακριβο,ας πουμε με οριο τα 200ευρω!Η Dell U2311H ειναι καλη?Σκεφτομουν σε καμια 27" για να δω και διαφορα αν περιμενα λιγο με κατι παραπανω!Απλα θα ηθελα να μου προτεινεται καποια καλη και για gaming αλλα και για δουλεια κυριως προγραμματισμο που ασχολουμαι!

Υ.Γ.

Καρτα γραφικων κατεχω gtx580

Φίλε με την ίδια κάρτα γραφικών παίζω στο DELL U2711 2560*1440 και είναι όλα μια χαρά, αν έχεις τα χρήματα γύρω στα 500€ απαιτούνται πάρε την 27" της DELL και θα είσαι μια χαρά.

αν έχεις τα χρήματα γύρω στα 500€ απαιτούνται πάρε την 27" της DELL

500!!!Που ρε συ???

Παλιότερα την είχε 550 αν θυμάμαι τώρα:

Msystems.gr - Προϊόντα - Dell U2711 Ultrasharp 27¨ Wide - 3 Έτη Εγγύηση (Rev.A07)

502,43 + 115,56 (23% φ.π.α.) = 617,99 €

Σε DELL οθόνες χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση έχει τις καλύτερες τιμές.

Εγώ την είχα πάρει ειδική τιμή λόγω συνεργασίας με DELL αλλά αξίζει τα λεφτά της.

Τώρα σκέφτομαι για την 30" ή 27" 3D ASUS για άλλο δωμάτιο με game PC. Λόγω του 3D μάλλον θα πάω στην 2η.

Διπλα του έχω ένα LG 27 που είναι και TV. Η μέρα με την νύχτα.

Αν θέλεις να έχεις και τηλεόραση, μπορείς να συνδέσεις στο composite in που έχει, ένα video για tuner, κάπου θα βρεις ένα ξεχασμένο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.